SkønhedHår

Trendy fletninger: trend af sæsonen

Enhver pige ønsker daglig ser fantastiske, fortynde deres udseende noget særligt og festligt. Hår - en vigtig del af vores udseende. I år en af de mest interessante og nemme frisurer - fancy fletninger. De kan lære at gøre hver pige, og typer af fletninger bare en masse. Enhver kvinde bør være i stand til at gøre smarte fletninger, fotos, som vil hjælpe gradvist gør utrolig hår. Er relevant i alle væve deres sommer: ikke interfererer med hår, og allerede føle sig bedre i varmen. Overvej de nemmeste og smukke typer af frisurer med fletninger.

Over en længere periode er populære fancy fletninger i hippie stil. Lidt rod på hans hoved, som regel tre rottehaler på toppen af strømmende hår - ideel uagtsomhed og rastrepannosti. Denne frisure er meget let at lave: først, højre og venstre efterstillede med en grisehale, og den centrale tredjedel trasker oven på dem. Sådanne fletninger er meget godt set med bånd, forskellige fælge og farver. Denne frisure vil give en sød pige, mystisk udseende.

Trendy fletninger er den smukkeste og mest romantiske franske stil. Deres er en masse arter, er de valgt til forskellig hårlængde, at typen af ansigtet, og andre egenskaber. Franske fletninger måde, således at de kan fletning til modtagelse, vandre til stranden eller en picnic for en aften gåtur. De gør messen køn raffineret og delikat. Men ordningen er det samme for alle: en vævet fletning på bagsiden eller bunden af de resterende tråde. For franske fletninger, skal du rede dit hår tilbage, delt i tre lige store dele. Så en finger skal få fat i en lås til højre for de højre tråde og drej den med en lås i midten. På samme måde går vi videre fra venstre streng. Fortsæt med at gøre alle de samme, i nævnte rækkefølge, med den rigtige streng af medium, den venstre streng af mellemstore og så videre. På bagsiden af hovedet hår bør opdeles i 2 tråde. Så vride dem, først venstre og derefter til højre streng. Vi fortsætter med at væve tre tråde til enden. Her er en simpel mekanisme til vævning. Franske fletninger er meget forskellige, find din indstilling, og vil se inimitably.

I dag trendy fletninger kaldes "Waterfall" bly på raffinement og festlig stemning. For at gøre sådan en skønhed på dit hoved, er du nødt til at tage en lille streng fra templet område, opdele det i 3 dele og proplesti en gang som en normal fletning. Efter at den nederste streng af orlov hængende, og tage et nyt kort. En ny streng er samlet op og sat op, øverste falder på midten, og derefter bunden falder på midten. Således er den øverste streng er bunden, vi udelade det og tage en ny. Så gør vi det samme. Hovedprincippet - at sænke den nederste streng og tage et nyt kort. Waterfall fletning-vævning forskelligt. Nogle mennesker kan lide når grisehale strækker sig over hele hovedet, der starter i den ene ende og slutter med den anden. Andre som "fransk vandfald" på begge sider, og derefter blot slutte fletning på nakken. Mulighederne er mange. Eksperimentere og være smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.