HobbyKunsthåndværk

Går kold porcelæn. workshops

For nylig, blandt mestrene blev et populært emne for kold porcelæn. til modellering og billeder af de smukkeste værker fylder internettet workshops, så vi i dag vil fokusere på dette emne i flere detaljer.

Så koldt porcelæn - en elastisk masse, konsistens og egenskaber det ligner ler, men i modsætning til ham, når det er tørt det bliver hårdt.

Dette materiale anvendes i keramik blomstret design, samt at skabe dukker.

Klar kold porcelæn kan købes i butikkerne for kreativitet. Til salg er en solid farve og hvid, det færdige produkt, der kan males med akryl maling.

Også kolde porcelæn kan gøres derhjemme. Dette kræver:

  • 1 spsk. majsstivelse;
  • 1 spsk. hvid lim;
  • 1 spsk citronsaft eller eddike;
  • 1 spiseskefuld Jonsons Baby olie ;
  • 1 spiseskefuld glycerol.

Bland alle ingredienserne, og så snart de klumper forsvinder, sat på en meget lille brand og rør indtil blandingen ikke holde sig til bladet.

Efter at hænderne ælte porcelæn som rutineundersøgelser, men i stedet for brug mel vaseline. Ælt vægt brug for omkring 5-7 minutter, og derefter fjerne blandingen i køleskab. Det er alt, vores kolde porcelæn klar! Master classes til dets fremstilling er ikke svært at finde på alle. Vi er interesseret i dag selv fascinerende og kreative proces.

Kolde porcelæn modellering magt selv en mand, der aldrig havde holdt det her i deres hænder: alt er meget enkel, samt bevis for, at følgende er et foto-masterclass på at gøre hibiscus.

At arbejde nødvendige forskellige stakke, fræsere, Mold, tråd, kunstige støvdragere og straks kold porcelæn.

Lille porcelæn ært jævnt fordelt over tråden, så den øverste del var lidt tykkere end bunden - det vil gøre det lettere at indsætte støvdragere.

At gøre banen tage et lille stykke af porcelæn og rulle deraf "pølse" rulle tykkelse 2-3 mm og indsætte i midten af en tråd. Det bør tage omkring ¼ kronblad. Med Mold og kniv Giv kronblad tekstur og form anlægget.

Gå på kanten af stakken med en rund spids, og derefter at give bøjning sted vores kronblade i koppen med en rund bund (nogle mestre anvendes til disse formål gamle pære).

For at opnå større effekt, naturlighed efter tørring gåtur på kronbladene af gul tør pastel.

Jævnt 5 kronblade omkring vores pistil og løse ledningsender teip-tape.

For større sandsynlighed kan gøre opløbet og blade.

Som du kan se, er det langt den billigste måde at oversætte deres fantasier til virkelighed og skabe den utrolige skønhed - det er den kolde porcelæn. Master-klasser, hvoraf en stor del vil hjælpe dig i gang i verden af modellering. På grund af den homogene konsistens af materialet, fra det kan du oprette ikke kun blomster, men også en række små dele. Brug materialer ved hånden: muslingeskaller, reb, perler, stof og andet tilbehør, ikke bare koldt porcelæn. For begyndere, anbefaler vi at finde uddannelse videoer og ikke får hængt op på noget lille. Miniaturer endnu ikke for dig, så prøv at starte med noget stort, såsom hibiscus, master class på at gøre som følger ovenfor.

Og husk, forme - en fornøjelse, hvis materialet - kolde porcelæn. Master classes vil være med dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.