BilerBiler

Motorolie: holdbarhed, valg, opbevaring

Enhver bilist, og især nybegyndere, interesseret i spørgsmålet, hvordan man vælger sin bil motorolie, holdbarhed, sammensætning og andre indikatorer. Det siges, at ved udgangen af levetid olien, samt ethvert andet produkt, de mister de næringsstoffer, den indeholder. Dette kan medføre direkte skader på køretøjets motor, og derfor bør nøje sikres, at på den ene side ikke bruge udløbne produkter og på den anden til at overholde alle regler for opbevaring. Fra artiklen, vil du lære, hvad holdbarheden af motorolie, da det er gemt og kan bruges efter den tid, der er angivet på emballagen af producenten.

det rigtige valg

Den første ting du være opmærksom, der har til hensigt at købe et produkt er dets overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Fordi motorer på køretøjer, der er er forskellige, og deres krav er præsenteret som forskellige fra hinanden. Derfor producenter i manualen altid angive, hvad der er bedst at bruge motorolie.

Holdbarhed i forskellige arter kan også være anderledes. Motorolie er 3 typer.

  1. Mineralvand er billigere end de fleste. Men om vinteren er det ikke vænne, da kun på fem og tyve grader under nul motoren starter ikke.
  2. Semisyntetiske opnået ved blanding af mineralske og syntetiske typer. Dette er en dyrere løsning, men også kvaliteten i forhold til den forrige visning af sin meget højere. Det bedste er dets anvendelse til biler med kilometertal fra hundrede til femhundredetusind km.
  3. Syntetiske syntetiseres kemisk. Olien ændrer ikke dens egenskaber under høj temperatur eller ved lav, så det kan bruges i al slags vejr. Men prisen på olie ville koste mere end de andre. Holdbarheden af syntetiske motorolier, semi-syntetisk og mineralsk er normalt ikke mere end tre år efter åbning af pakken og opbevares korrekt.

Bilister egnede olier valgte indstilling afhængigt af vejrforholdene, som vil blive gemt, og budget. Bland en olie med en anden ikke er tilladt. Det faktum, at hver fabrikant har ikke mindre end femten procent af sin unikke kemiske sammensætning. Derfor, hvis motoren er toppet op med en anden olie, kan det reagere, og hvordan det vil opføre sig blanding - er ukendt.

Sådan opbevarer motorolie

Holdbarhed fabrikanten angiver på pakken. Men uanset hvor mange år der ikke er blevet præciseret, kan forkert opbevaring føre til produkt fordærv. Således skal beholderen, der indeholder den motorolie holdes tæt lukket. På dåse uønsket direkte sollys. Rumtemperaturen må ikke variere meget, som pludselige ændringer vil bidrage til at ændre egenskaberne for olien. Det er også ønskeligt, at rummet ventileres og der var ingen fugt. Normalt et sted, hvor den lagres motorolie er en garage. Men hvis opbevaringsforholdene ikke opfylder de krævede, at det er bedre at flytte den til huset.

Hvilken olie refill

Typisk, producenter angiver på emballagen holdbarhed på op til fem år i en lukket form. Før du tilføjer olie, skal du dobbelttjekke alt, der henleder opmærksomheden på overensstemmelsen med de specifikationer som fabrikanten har foreskrevet, og disse egenskaber er angivet på etiketten.

I de fleste tilfælde, at erstatte smør, bilisterne købe dåse tilstrækkelig til en gang med en lille margin til opfyldning, når det er nødvendigt. Kun få gøre sig store lagre, der skal lagres i dåsen motorolie.

Holdbarhed: hvordan til at bestemme

Jo enklere struktur af olien, jo længere den er gemt. De fleste af dem, efter obduktionen er egnede til drift inden for tre år, hvis den opbevares korrekt. kan anvendes mere kompleks sammensætning af to år efter åbningen.

De vigtigste funktioner i produktet er forfaldne turbiditet i farve og tilstedeværelsen af udfældning, som svarer i udseende til ansøgninger. Dette kan ske, hvis olien eller anden måde udsættes for vand, eller i tilfælde af mugne. Hertil kommer, når du køber være sikker på at være opmærksom på produktionsdato og præcise af sin art. Hvis det er tilfældet købere ofte snyde på dagligvarer hylderne, så salget af et sådant produkt er det mere end muligt.

Holdbarhed og producent

olie tjeneste tid kan også afhænge af producenten. For eksempel er holdbarheden af motoren Shell Oil er 4 år, Castrol - 5 år, og så videre. Men hvis tiden er angivet på emballagen er gået, og produktet er forældet, betyder det ikke, at det har mistet sine egenskaber. Ved korrekt opbevaret olie kan forblive fit endda ti år. Bare producent i en bestemt periode, kan ikke garantere, at alle funktioner vil forblive den samme.

Gammel olie og ny bil

Hvis du har købt en ny bil, og du har olie til venstre, som holdt alle regler mere end et år, det bedste er stadig at købe en ny. Det faktum, at nye biler kan kræve højere olie. Bedre i dette tilfælde at være sikker og hæld frisk, blot for at afsløre produktet.

Opbevaring beholder i maskinen - forskellige ting

Hvis du ikke bruger bilen mere end seks måneder, olien i det, selvom du ikke gik, kunne reagere med indlån og snavs, der tidligere havde været i motoren, og oxider. For at undgå problemer, anbefales det at erstatte det, før du begynder at operere igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.