TravelingRejsetips

Køb en billet til sommer

Få mennesker kan ikke være efterår depression, når vinduet hoodnaya kølige og vejret, og de minder og fotos vil ikke varm med sin varme. Det er tid til at købe en billet i sommeren! Og ikke haste, men foretrækker populær i din by at rejse selskaber, der tilbyder de nyeste tilbud. Det er tid til at finde ud af, at på denne type marked, kan du finde bedre tilbud.

Så når et pas allerede har oparbejdet en vis mængde, og du er tiltrukket af det varme hav og varmt sand, tjek tilbud på internettet. Vær opmærksom på flere vigtige punkter:

1. Hvad er hotellet? Hvilken type bolig? Hvad er elsystemet?

2. Er billetterne? Hvor flyvningen? Flyvningen varighed?

3. Er der sygesikring? Og forsikring nevyleta?

4. Er rejsebureauet hjælper med registrering af visum (om nødvendigt)

5. Er vaccinationer der kræves for at besøge udvalgt af dig land?

6. Hvordan er tour prokupka tilbud på? og andre spørgsmål.

Ikke blot købe en billet online, eller at bestille en tur, er det vigtigt at forstå, at vi skal være parat til at rejse til et andet land! Og finde ud af alt om klimaet (ingen ønsker at brænde ned eller komme i "off sæson"), den lokale valuta og dens knowhow til at forholde sig til det russiske, og hvor du kan gå, og hvor - nej.

Oftest, rejsebureauer eller rejsebureauer bare tilbyde og sælge færdige pakkerejser, der omfatter eller ej: mad, fly, udflugter og andre fornøjelser turist. Du refererer til en bestemt person er interesseret i det faktum, at du får ikke kun de angivne "punkter i aftalen", men også at kende den fulde information om det valgte land. En stor fordel vil være, at agenten, som du har overladt din ferie allerede har været der, hvor evig sommer, og er klar til at dele deres observationer.

Derudover er der en række uudtalte regler for vinter turister om sommeren:

1. De nødvendige midler af solen.

2. Lav kopier af dit pas og tage dem med dig.

3. Du må ikke tage alle pengene. Og ikke skrive pinkoden på bagsiden af kortet.

4. Vær ikke påtrængende, ikke stirre på folk.

5. Lær et par engelske sætninger.

6. Være høflig og ikke misbruger mad og alkohol.

7. ikke gør støj i poolen

8. Nyd din sommerferie i vinteren.

Selvfølgelig er dette er kun en del af de oplysninger, hvilket ikke er nok til en komplet og problemfri ferie. For rådgivning, kan du kontakte de eksperter, der ved, hvad de siger!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.