Kunst og underholdningFilm

"Og på sten træer": skuespillerne og den rolle spilles af dem

I den sovjetiske periode, et fælles billede taget med deltagelse af filmskabere, som de sagde, kapitalistiske lande, provokeret øget interesse. Blandt absolut udavshihsya værker omfatter filmen "Og på sten træer vokse." Skuespillere, at det vejede, efterfølgende havde forskellige kreative liv. På karriere og skæbne nogle af dem vil blive diskuteret nedenfor, men for nu er det værd at sige et par ord om handlingen i selve billedet.

Kuksha vikinger

9. århundrede e.Kr.. Vikinger taget til fange Ilmensky ord - Kuksha. Tore Deres leder beslutter at tage en fange med ham, på trods af modstand fra Sigurd. Under kampen med hevdingami Kuksha opfører sig som en helt. Thorer vedtager sit modige og hedde Einar Glad. I en af de Viking landsbyer Kuksha bruden forelsker sig i Sigurd - Signy. Den mor og bror af pigerne enige om at give skønhed for en hustru til ham. De går meget langt for at sætte Sigurd forbryder. Tore går med et hold. Kuksha ikke ønsker at forlade sine kammerater. Brother Signy - Harald - kraft holder Einar. , En slavepige og Levius hjælpe Men ham med at flygte. Herald er rasende. Det dræber Leviusa. Den døende åbner Tore sin oprindelse og fortæller, hvor du kan finde Kuksha. Sigurd stjæler Signy, men pigen dør, naporovshis på sit sværd. Herald finder dem begge. Kuksha møder Thorer, og de sejlede.

Filmen "Og på sten træer vokser": skuespillere og roller

1985 markerede begyndelsen på perestrojka. I del var denne på grund af interessen for filmen, der under forskellige navne har været vist i Norge, Tyskland, Finland, USA, Spanien og Polen.

Filmen spillet sovjetiske aktører:

 • Kuksha / Einar - A. Timoshkin.
 • Olav - Shulgin.
 • "Bald" / Levius - M. Gluzsky.
 • Mor Kuksha - V. Titov.
 • Bedstefar - Vladimir Kravtsov.
 • Søster Kuksha - V. Panasenkova.
 • Einar - V. klasse.
 • Witch Ingrid - E. Ozertsova.
 • Slave - T. Surnacheva.
 • Otar - N. Karpov.
 • Utley - Lysenko.
 • Atsur - N. Makovsky.

"Og på sten træer vokser": skuespillere fra Norge

Direktør for filmen var S. Rostockiy og Knut Andersen. På rolle vikingerne og deres kvinder var inviteret aktører fra Norge:

 • Signy - Petronella Barker, for hvem deltagelse i filmen var filmens debut.
 • Thorer - Tour Stokke - en af Norges mest berømte skuespillere, hvilket er rekord for de roller, der spilles i radioen teater.
 • Sigurd - Turgeyr Fonnlid.
 • Harald - John Andersen.
 • Tyr - Fox Felstad, som i 1991 blev tildelt den højeste udmærkelse af de norske filmskabere.
 • Guttorm - Per Sunderlann - en af de mest berømte og beæret norsk skuespiller. Kongen blev tildelt Order of St. Tin første grad.

Alexander Timoshkin

Efter udgivelsen af filmen "Og på sten træer vokser," skuespillere, der spillede hovedrollen i det, herunder de unge, er blevet anerkendt ikke kun i vores land, men også i udlandet.

De fleste af herlighed, selvfølgelig, gik til direktionen titelrollen. Den unge skuespiller Alexander Timoshkin havde allerede medvirkede i filmen "Det var hans fars tre sønner" og "Moder Maria". Kuksha rolle bragte ham prisen "Sølv Boat" i femte nationale norske filmfestival. I de følgende år medvirkede han i omkring tre dusin malerier, og i 1999 blev han tildelt titlen "hædret kunstner Belarus".

Viktor Shulgin

Denne velkendte sovjetiske kunstner blev en af de få lokale aktører, der har spillet i dette billede Viking. Han fik rollen som tin. Han er kendt for sine roller i sådanne berømte film som "Skygger ved middagstid", "Unge Peter", "Eternal opkald" og andre. I 1992 blev Shulgin tildelt titlen "hædret kunstner i Rusland".

Ligesom de andre aktører i filmen "Og på sten træerne vokser," senere indrømmede han, at han var interesseret i at handle i sådan en ekstraordinær internationalt projekt, der talte om forholdet mellem slaverne og vikinger i den tidlige middelalder.

Michael Gluzsky

Dette er en favorit af mange sovjetiske skuespiller fik den mest mystiske rolle i filmen "Og på sten træer vokser." Skuespillere sådan niveau sjældent enige om lejlighedsvis rolle. Men det billede Leviusa, eller skaldethed ved Mihaila Gluzskogo blev, en af de mest mindeværdige i filmen.

Valentina Titova

I filmen, skuespillerinden fik rollen Kuksha mor. Valentina Titova, som den dag i dag betragtes som en af de smukkeste kvinder i den sovjetiske og russiske biograf, håndterede det, som altid, fremragende. Hun skabte billedet af de slaviske kvinder er den samme upåklagelig, som dem huskes af publikum til filmene "sværd og skjold", "Days of møller." Af de sidste roller Titova bemærkes maleriet "Love på russisk" og "Uventet Joy".

Nu ved du, hvem medvirkede i filmen "Og på sten træer vokser." Cast (i 1985 mange af dem havde givet deres første mulighed for at arbejde med udenlandske kolleger), såsom M. Gluzsky, Shulgin og Per Sunderlann ikke længere med os, og de, der var unge dengang, nu anses for at være kendt filmskabere i deres egne lande .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.