FormationUngdomsuddannelse og skoler

Da afstanden i fysik? interessante eksempler

Temaet er afsat til de studerende, der kun har det første år af fysik. Her taler vi ikke kun om, hvordan afstanden i fysik, men også om andre interessante ting. Lad denne ting være af interesse for alle sektioner og emner.

Hvad er det - afstanden?

I fysik, hver fysisk mængde har sit eget symbol (eller latin, eller græsk bogstav). Alt dette sker med henblik på at gøre det lettere og undgå forvirring. Enig kan være opbrugt, når du skriver en bog om disse sætninger: afstand = hastighed x tid. En fysik meget mange forskellige formler med en flerhed af parametre. Og der er også kvadratiske og kubiske værdier. Så hvad er brevet angiver afstanden i fysik? Straks angive, at der er to typer af symboler, når afstanden og længden er af samme størrelse og samme enhed. Så «S» - dette er symbolet. For at imødekomme et sådant brev i puslespillet, eller formler fra afsnittet "Mekanik".

Tro mig, der er ikke noget vanskeligt i at løse problemer. Men så længe du kender matematik, og har tid til det. Du får brug for viden om operationer med brøker, talforståelse, afslører parentes, løse ligninger. Uden disse færdigheder vil være meget vanskeligt i fysik.

eksempler Life

Hvad er afstanden? Da afstanden i fysik, har vi allerede gjort klart. Lad os beskæftige sig med konceptet.

Forestil dig, at du står foran hans hus. Din opgave - at komme i skole. Vejen altid lige. At gå fra styrke omkring to minutter. Fra døren til indgangen til skolens døre 200 meter. Dette er afstanden. Hvordan vil den beskrivelse af din tur fra hjem til skole?

S = 200 m.

Hvorfor har vi ikke skrive "m", og kun begrænset til punkt og prikke? Fordi her er det den forkortede bogstav betegnelse. Lidt senere, og bekendt med andre parametre, der er forbundet med afstand.

Forestil dig nu, at stien fra huset til at gemme indviklet. Hvis man ser på et kort over dit område, vil du se, at afstanden er den samme som før skole at shoppe hjemmefra. Men hvorfor sådan en lang vej? Fordi vejen er ikke lige. Vi er nødt til at komme videre i lyskrydset, få et stort hus og bare have du kommer til butikken. I dette tilfælde er den faktiske afstand er meget større. Geometrien og fysik, indikerer dette en "buet bane." En lige linie - det er bare den rene afstand, som om at gå gennem en væg af et stort hus. Vi kan også give dig et eksempel, og en mand, der går på arbejde.

Med hvilken afstand?

Begrebet "afstand" kan ikke eksistere af sig selv, skal det spille en rolle. For eksempel, du cykle til skole og ikke gå til fods, fordi sent. Som vi tidligere har sagt, på vores måde at lede skolen. Du kan trygt køre på fortovet. Selvfølgelig, hvis du navigerer til fods, får du længere end gøre landevejscykling. Hvad er der i vejen her? Dette er naturligvis tale om den hastighed, hvormed farten. Senere skal vi se de formler, prompt, hvordan man kan finde afstanden. Fysik - er en videnskab, der har noget at beregne. Enig, er det interessant, hvor hurtigt du ride en cykel? Hvis du kender afstanden til skolen og flytningen, vil du finde og hastigheden.

Så vi havde to andre muligheder:

t - tid,

v - hastighed.

Alt vil være meget mere interessant, hvis du lære at arbejde med formler og finde det ukendte ved hjælp af fraktioner. Recall så snart reglen om matematik: alt, hvad der er ved siden af det ukendte, det er i nævneren (dvs. fraktioner ned). For eksempel er afstanden formel (Physics) - et produkt af tid og hastighed. Og i andre tilfælde - en brøkdel. Kig på billedet, som viser, hvordan man finder den distance, hastighed og tid. Nødvendigvis være uddannet og forstå, hvordan sådan formler er opnået. Alle bør være kun fra lovgivningen i matematik, opfandt intet i disse formler ikke. Lad os vi praksis (ikke ser): Hvad brevet angiver afstanden i fysik?

Hvad måles?

Forhåbentlig du huske udpegelsen af de grundlæggende mængder, deres betegnelse. Det er tid til at lære de måleenheder. Der vil også nødt til at træne din hukommelse, huske. Det er vigtigt at vide, ikke kun hvordan afstanden i fysik, men også tid, hastighed. Men dette er kun et lille problem. Herefter vil det være vanskeligere. Lad os starte:

S - afstanden - m, km [m] [km];

v - speed - meter i sekundet, kilometer pr time [m / s], [km / t] (i tilfælde af rumhastigheder kan anvendes kilometer pr sekund;

t - tid - sekund, minut, time [c] [min] [h].

Læg mærke til, hvordan de udpegede hastighed. Korrekt, fraktion. Forestil dig nu, at her: S / t = m / eller S / t = km / t. Det er, hvor der blev skudt. I det internationale system af enheder SI-værdier for disse parametre har en måler, andet, meter pr.

Vi regnede ud, hvordan afstanden i fysik, betragtes den tid og hastighed, som er uløseligt forbundet med det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.