Nyheder og SamfundKultur

Hvorfor høje dæmninger i hele Ukraine kaldet "Serpent mur"?

Kæmpe jorden gravhøje med dybe grøfter på begge sider er spredt over hele Ukraines område og ikke kun. Hvad betyder de? Når bygget? Af hvem? Og hvorfor de er sådan et mærkeligt navn - "Serpent mur"?

Historien om forekomst af Slanger aksler

Høje jordvolde, forstærket træ palisade og en dyb grøft omgivet på den ene side, strække sig over betydelige arealer. I årenes løb har nogle træer blevet ødelagt pløjning jord, bygninger og andre faktorer. Men de, der forblev, spredte stykker overalt i Ukraine primært i Kharkiv, Poltava, Kiev-regionen og Volyn. Samlet længde fra 900 til 1000 km, de strakte sig fra den vestlige del af floden op til Seversky Donets. Selv om nogle bunker af slangens væg er i syd, i den maritime region. Historikere stadig argumentere over, hvad slags mennesker byggede de jordovn bakker. Nogle hævder, at Serpent mur blev drysset i X-XI århundrede, Fyrster Kievan Rus. Da akslerne er arrangeret linie parallelt med kysten, forskerne argumentere deres synspunkt, det faktum, at folk i Kiev på denne måde beskyttet mod de nomadefolk - Pechenegerne. Men fans af de andre visninger hævder, at Kiev Rusland er ikke at skyde skylden. Serpent mur blev bygget i II århundrede. BC. e. - VIII i. n. e. vore gamle forfædre - slaverne. Således blev de beskyttet af de nomadestammer. Disse højene var ingen midler til at forsvare sig, fordi de blev drysset fra jorden, og de kan overvindes. Deres vigtigste opgave var en mulighed for at indeholde og bremse hest raiding fjender. Effekten af overraskelse ikke gjorde det, i mellemtiden, lokale beboere modtaget et signal fra vagttårn nær højen, hvor ledsager sad. Så længe de fjendtlige stammer vil overvinde grøften og vold, de allierede havde tid til at komme til at kæmpe eller flygte i tilfælde af behov. Hvilken af disse to tanker er sandt, er stadig ukendt. Grunden til dette er en ukorrekt undersøgelse træer. Ikke desto mindre er historien om Rusland før Dåben er rig på et stort antal stammer, der bor i området. De havde ikke deres egen stat med en permanent hær, at behovet i det mindste en vis beskyttelse. Kievan Rus var en stærk stat, så hun kunne kæmpe mod angreb fra nomader uventede.

Hvor gjorde navnet "Serpent mur"?

Selv i oldtiden, hvor der var legender af russiske helte Alyosha Popovich, Dobrynya Nikitich, Nikita Kozhemyako, der var en gammel profeti. Ifølge ham, Nikita Kozhemyako lykkedes at fange folks fjende - slange-Gorynycha. Folk var meget vred på dette monster, som bragte dem en masse sorg. De vidste ikke, hvad de skal gøre med dette monster, og til sidst besluttede: Kozhemyaka spændte ham og kørte over Ruslands område. Efter forblev de dybt indtryk. Denne pit, og Jorden ud af det faldt i akslen. Det er alle de legender og profetier. Faktisk, i stedet for slange-Gorynycha fure udnyttes almindelige mennesker, der byggede denne byggegrunde. Stående i mere end 10 århundreder, det undrer samtidige. Det er kun i Ukraine er ikke meget beæret kulturelle steder, mens det i andre lande, er disse træer beskyttet af staten og er et historisk monument, hvor de kan blive ødelagt på grund af anlæg af veje, eller sat under podedes felt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.