Publikationer og skrive artiklerPoesi

"Duma" Lermontov: digt analyse

"Dumaen" Lermontov blev skrevet i 1838, på et tidspunkt hvor forfatteren vendte tilbage fra eksil. Digtet er skrevet i poetisk form, er det almindeligt anvendt på tidspunktet for digtere-Decembrists. Ved genre arbejde, samt "Death of a Poet", hører til elegi, satire. Mikhail i "dumaen" beskylder sin generation af fejhed, passivitet og ligegyldighed. Unge fordømme fejl generation "fædre", men de gør ikke noget, at nægte at kæmpe og ikke deltager i det offentlige liv.

Hovedtemaet i digtet

"Dumaen" Lermontov hans satire er rettet ikke for retten samfund, som tidligere var vred digter, og hele aristokratiske intelligentsia 30-erne af det XIX århundrede. Forfatteren giver en beskrivelse af en hel generation, som han tilhører, ikke forgæves, han bruger pronomen "vi". Mikhail, og bebrejder sig selv tomgang, svarer til en hjælpeløs og elendige mennesker, ikke har gjort noget for eftertiden. Generation 1810-1820-erne var helt forskellig fra hans øget frihed Decembrists, at de har lavet en fejl og betalt for det alvorligt, men i det mindste de forsøgte at ændre landet til det bedre.

Derfor beklager jeg oprigtigt, at ikke var født et par årtier tidligere, på grund af hans samtidige er kedelige og ubrugelige for samfundet. De er ikke interesseret i kunst eller poesi, taler ikke om godt og ondt, alle de kræfter forsøger at forblive neutral og ikke at provokere vrede myndighederne, trak sig tilbage fra det offentlige liv, besætter selv en "gold videnskab", og i virkeligheden ikke ønskede Lermontov. "Duma", temaet som afslører karakter af en hel generation af 1830'erne, er øremærket til social menneskelig adfærd, er det et råb om plaget sjæl af digteren.

Betragtningen af fortid, nutid og fremtid

"Dumaen" Lermontov viser tydeligt, hvordan forfatteren refererer til dannelsen af "fædrene", til samtidige og efterkommere. Mikhail beundrer tapperhed og mod, som Decembrists, selv om de var forkerte, men deres heroiske bedrifter har sat deres præg på historien om landet, ophidsede offentligheden, markerede begyndelsen på populære protest mod tyranni af den magtfulde. Samtidig, Lermontov samtidige noget galt, men de gjorde det ikke. digterens sjæl ødelægger for en kamp, han ønsker at ændre noget, til at protestere, men ikke se den ligesindede og egenhændigt kæmpe meningsløs. "Dumaen" Lermontov er beklagelse for misbrugte tid boede.

Civil retssag af samtidige

For at gøre digtet mere levende og tilgængelig for at udtrykke sine tanker, forfatteren brugte blottelse følelser adjektiver passende metafor, ord i overført betydning. Hver quatrain er en komplet tanke. M. Yu. Lermontova digt "dumaen" fordømmer intelligentsiaen af 1830'erne, levende "sene fædre sind." Decembrists blev brændt og alvorligt straffet for ulydighed, den næste generation anerkendte kampen forgæves og forenes med tingenes orden. Uddannede mennesker ikke har stærke overbevisninger, mål, principper, loyalitet, de går flad vej, men der er ingen mening i det. Lermontov meget ked af dette og bebrejder sig selv impotens og ubrugelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.