BilerBiler

Car Service Station: liste over tjenester

Hver køber af en bil, ny eller gammel - det gør ikke noget, omhyggeligt studere dens udseende, funktioner, lytte til motoren lyd, kontrollerer hver eneste detalje, spurgt om ulykker, ridser og andre små ting. Og det hele ansvarlig tilgang til valget af bil-pleje center?

Udnævnelse af en tankstation bil

Før eller senere bilen skal repareres. Hvis bilen stadig er under garanti, så en mulighed - at anvende til forhandleraftalen servicecenter og reparere maskinen med dem. Og hvis der ikke er nogen garanti? Så kom til hjælp af auto tankstationer, som i øjeblikket meget.

Den hurtigste og mest økonomiske løsning - det er private ejere. De tilbyder denne service i deres garager. Der er primært små og presserende reparationer uden garanti. Sådanne mestre finde let: trods manglen på tegn og den lyse reklame, kunderne kommer til dem for det meste ved anmeldelser.

Den næste version af den lidt dyrere - privat bil service. De har alle de nødvendige dokumenter, kan de give en garanti, og alt det udstyr etableret. Men hvordan man kan vælge en af de hundredvis af auto reparation af det samme?

Under den højteknologiske, kan du finde en tankstation via internettet bil. Mange tankstationer har deres egne sider på sociale netværk eller hjemmesider. Det er allerede muligt at læse anmeldelser. Men det er ikke altid den rigtige løsning, da de kan knække op kunstnere, der ikke længere arbejder eller bare ikke kan være gode anmeldelser fra SRT.

Tegn på en god station vedligeholdelse køretøjer

De vigtigste kriterier, hvilke stationer kan modtage positiv feedback fra de bilejere:

 • Tja, hvis bilen tjeneste har specialiseret sig i en eller flere bilmærker. Dette tyder på, at de er bevidste om deres positive og negative sider.
 • Mulighed for at observere reparationsmaskiner hæver omdømme.
 • Sammen med den handling at levering og accept af værker bør være en garanti på indkøbte dele.
 • Korrekt prissætning, tilgængeligheden af rabatter til faste kunder eller udfører en lang række værker.
 • Præsentable arbejdere.
 • Respekt for klienten.
 • Bred vifte af tjenester.
 • Hastigheden for opfyldelse af reparationsarbejder.
 • Praktisk placering.

Liste over tjenester

Реже оказываются кузовные услуги. Afhængigt af den retning, leveret af en bred vifte af tjenester på stationen: .. Motor reparation, automatgear, dæk osv Mindre almindelige er kroppens tjenester. Dybest set "knogle settere arbejde separat på deres profiler, oprette din egen auto reparation.

особые специалисты, обладающие необходимыми навыками и оснащением. På hundrede lastbiler særligt sagkyndige arbejde med de nødvendige færdigheder og udstyr. Store vægtenheder og enheder pålægger visse begrænsninger til reparation. For eksempel skal udstyr til servicevogne være konstrueret til at løfte tunge vægt. Den bør omfatte kran og særlige elevatorer.

Tilstrækkeligt populær tjeneste, beordrede mens køretøjet repareres, et dæk. Til servicearbejde på at fjerne dækket fra disken og vende sin installation er inkluderet i den fulde cyklus af reparation, når du kan lave absolut alle komponenter og moduler, og endelig pumpet op hjulene eller til at erstatte dem.

EKSEMPEL pålidelig udvælgelse SRT

Bilen Nissan Almera 2000 brød automatgear. Ikke langt fra byens centrum, i den første tjeneste, vi gennemførte diagnose og sagde, det ville være nok til at ændre ringe og bøsninger, og alle vil arbejde igen normalt. I overensstemmelse hermed omkostningerne er små, og de reparationer vil blive foretaget så hurtigt som muligt. Den er forsynet ved enden af fakturaen. Hvis det er nødvendigt, kan du observere det arbejde, men ikke i butikken, og skærmen.

I den anden tjeneste, uden for byen, ved den første eksterne undersøgelse af maskinen besluttede vi, at kassen efter kort tid i almindelighed vil ophøre med at fungere, og den eneste løsning - er automatisk reparation på værkstedet. Omkostningerne er ganske høj, er det nødvendigt at forlade bilen i et par dage.

GM shows, hvor service kan komme mere end én gang, men om, hvad der er bedre til at glemme. Ud over private reparation varianten med forhandleren servicestation.

Hver repræsentant for bilmærke har sin egen forhandler, som udføres rutinemæssig vedligeholdelse (MOT) og udføre garantireparationer.

Fordele og ulemper ved forhandlere

Af fordelene kan identificeres:

 • De er "låst op" lige under ét mærke af bil.
 • Du kan altid få en officiel papir om det udførte arbejde.
 • Udseende centrum.
 • Venlige værkstedet medarbejdere.

Nogen spørger: "Hvor er kvaliteten af det arbejde?". Det var dengang, og du ønsker at tilføje om ulemperne:

 • I mange centre er ikke tilladt at se på, mens vi arbejder på bilreparationer. Så du kan ikke være sikker på, at bilen blev repareret perfekt.
 • I mange tilfælde har kunder klaget over, at i løbet af en rutine, der ikke blev gjort noget arbejde på en enkelt maskine.
 • Den høje pris på ydelser.
 • Snyd kunder - på grund af uvidenhed om deres rettigheder (ofte bange for, at når du installerer signaludstyr garanti vil blive annulleret, men er det ikke).
 • Når du kontakter en privat tjeneste kan løfte biler med garanti.
 • Du kan sætte kun originale reservedele, som vil blive udgivet i en smuk krone.

konklusion

Afslutningsvis skal det bemærkes følgende: til valget af bil-plejecenter skal gribes an ansvarligt og ikke sjuske med sit jern hest. God service center er nøglen til komfort, sikkerhed og lang levetid af maskinen. Det er bedst at lytte til råd ivrig bilister, der ved, hvor man kan gøre bilen præcist.

Ideelt, anbefales det at finde en egnet stationer og få adgang til den samme mester, som vil være ansvarlig for at udføre arbejdet. Efter alt, klienten bruger kun én tjeneste - er nøglen STO medarbejder og succes. Ingen grund til at spare, men skynd dig at give en masse penge til reparationer også bør ikke være. Som man siger: "gnier betaler to gange."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.