SundhedPræparater

Beroligende urter

Dagens beboere i byerne ofte lider en manglende evne til at sove på det rigtige tidspunkt. Dette bidrager til kronisk træthed og ekstrem nervøs stamme. Hvad skal man gøre, hvis der ikke er mulighed for at ændre livsstil, eller lyst til at tage særlig medicin? I dette tilfælde, at de beroligende urter hjælpe med at håndtere problemet. Vær dog opmærksom på, at sådanne midler til urtemedicin vælges individuelt.

Måske vil du være mere end nok blot at drikke te med en kvist mynte, fordi det perfekt slapper. Og nogen hjælp brygget lyng blomster eller baldrian rod. Sådanne organer fortyndes i følgende forhold: en teskefuld pr kop vand. Før brug, anbefales det drikken at inhalere sin duft. Efter beroligende urter udstråler en utrolig beroligende duft!

Drinks sådanne anlæg bør ikke indtages om morgenen, hvis du vil være en travl dag, fordi du ikke ønsker at falde i søvn i løbet af en vigtig begivenhed? Kun motherwort kan drikke på denne tid af dagen, fordi de ikke har tendens til at sove på det. Det lindrer angst og tydeliggør sind.

Ofte for at falde i søvn uden problemer, er det nødvendigt ikke blot at drikke urter beroliger nerverne, men også at reducere trykket (hvis blodtryk er ustabil). De mest populære middel til dette formål består af følgende ingredienser:

- fem teskefulde lyng;

- tre teskefulde padderok;

- to teskefulde Sivtsev;

- to teskefulde manchet;

- to teskefulde hindbær;

- tre teskefulde rødkløver ;

- en teskefuld Perikon;

- to teskefulde Torskemund;

- en teskefuld røllike, melbærris og mjødurt.

De ovennævnte komponenter skal blandes og brygge to spiseskefulde anbragt i en liter vand. Det resulterende produkt er nødvendigt at insistere på en halv time. Det er bedst at tage de midler, herunder de beroligende urter i aften. Men ikke før de går til at sove, da der efter dens anvendelse er der en lille vanddrivende effekt af te.

Urter, beroliger nervesystemet, er meget populære på grund af sin milde handling. På denne måde, de positivt med de af de farmaceutiske industri produkter.

Når overdreven irritabilitet og uro opfordres også til at anvende disse beroligende urter som timian, oregano, sød kløver, citronmelisse.

For at opnå fred i sindet er ikke overflødigt at bruge forskellige typer af planter (toning eller slapper) på forskellige tidspunkter af dagen. Det skal bemærkes, at alle de urter har en eller anden medicinske egenskaber, blandt dem: choleretic, vanddrivende, slimløsende, diaphoretic, afførende, antimikrobielle. Det er derfor nødvendigt at give fortrinsret til ikke stærk sort og urtete.

Hvis formålet med fremstilling af en naturlig drik kun nyde sin smag, bør ske på følgende måde: en teskefuld (teskefuld) af produktet hældes 200 ml kogende vand og til at skubbe mindst tyve minutter. Den resulterende masse er nødvendigt at filtrere gennem en fin sigte.

Hvis du planlægger at bruge te til terapeutiske formål, anbefales det at lave mad på denne måde: én spoon (spiseskefuld eller teske) Hæld i en emalje beholder med kogende vand og læg dem i en gryde med kogende vand allerede. Således et middel til fremstilling af såkaldt vandbad. For at gennemføre denne procedure bør ikke være mere end en fjerdedel af en time.

Hvis du ikke er forbudt brugen af sukker, honning eller marmelade, kan alle disse produkter føjes til den resulterende drik for at forbedre dens smag. Dette er især nødvendigt i de tilfælde, hvor bryg bitre urter. I en situation, hvor de ovennævnte sødestoffer du kan ikke anvende den anbefalede daglige mængde er opdelt i fire lige store portioner og anvende i løbet af dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.