SkønhedNegle

Pink manicure med rhinsten: foto ideer

Den naturlige form af sunde velplejede negle og hud, originalitet og nydeligt farver - nøglen til en vellykket manicure. Pink farve har altid haft en særlig niche, kan du næppe finde en mere feminin interval, som er så god til at kombinere med forskellige stilarter af tøj. Og for dem, der kan lide at skinne i enhver situation, i dag er der et stort udvalg af dekorative elementer, som du kan oprette en række forskellige designs.

Vores artikel vil tale om den lyserøde manicure med rhinstene. Og til rådighed til at hjælpe med at forklare eventuelle fashionistas til at lære at tage sig af håndtagene.

Generelle anbefalinger

Pink manicure med krystaller, der er egnede for kvinder i alle aldre. Han er det bedste valg for teenagepiger, og på den ærværdige damer ser økologisk. Dette design kan være et glimrende valg for dem, der er nødt til at besøge i løbet af dagen på arbejdet, og om aftenen til at gå til en klub, restaurant eller café. Men de, der har besluttet at dekorere hænderne på kunstige sten, bør du altid huske den sans for proportioner: overbelastning billige billedet, giver det plebejiske funktioner, hvilket gør smagløs design.

Hvis du vil vide hvordan man ikke skal

Massive påløbne neglene af stor længde, aggressiv tilspidset form, en kombination af to eller flere aktive lyse farver, blande flere forskellige teknikker til konstruktion af alle ti negle, body lister, store dekorative elementer - alt dette bør glemmes.

Selvfølgelig bør du ikke køre sig ind i rammen. Men hvis du ønsker at anvende et dristigt design, besejre ideen om særlige søm - vælg 2-3 morgenfrue, og andre dækker en rolig finish. Den harmoniske kombination af aktiv og værdig indretning baggrund er langt mere at foretrække end den store masse af sten, som om faldet ud af et overflødighedshorn.

Kontroversiel og kan kaldes en union af krystaller og klar lak med store pailletter. Rhinestones om guld og sølv baggrund ser ofte vulgære.

De vigtigste tendenser i sæsonen

Alle, der følger nyhederne i mode, må have bemærket, at der i de seneste år afslører to hovedtendenser: naturlighed og understrege individualitet. Oprettelse lyserød manicure med krystaller, forsøge at blive til virkelighed deres egne ideer, men glem ikke, at hænderne skal se naturlige ud. God form negle med glatte kanter og en velplejet sund hud farve i forbindelse med en ikke-triviel design - nøglen til gode resultater. Denne harmoniske forening er usandsynligt, at nogensinde mister relevans.

Funktioner af arbejdet med krystaller

På en lyserød frakke ser godt pink og klare sten. Denne kombination er velegnet til skånsom dagligdags manicure. Pisk en aften indstilling, kan du bruge modsatrettede krystaller, i nogle tilfælde endda sort jakkesæt.

Plastic store sten i lyse farver ser ofte billigt. Foretrækker små småsten af glas. Jo flere facetter, vil smukkere reflektere lys. Må ikke eksperimentere med, hvad der kom til hånd, vælge indretning, designet specielt til manicure. Sådanne elementer ser meget mere æstetisk, og mere behageligt at bære dem.

Hvis du arbejder med gel polish, ikke gælder pastaen over toppen, ellers vil de henvende sig til almindelige gennemskinnelige bobler og vil ikke skinne. Vælg top tykkere, for flydende krystaller flyde, bryde geometrien af sammensætningen.

Nude til hverdagsbrug billede

Denne indstilling er universel. Det er egnet til en række af buer. Desuden nyudovye nuancer og den tradition for minimalisme i dag betragtes som tendenser.

Fremragende ser så lyserød manicure med rhinestones korte morgenfruer. Gør det enkelt. Forbered dine negle, polere overfladen af lædertøj. Da dække bunden, tør den under lampen i 1-2 minutter. Påfør lyserød søm gel og tør det som angivet af producenten. Dæk neglene top, det samme, ingen prosushivaya, sted pincetter rhinstene. Bage og fjerne det øverste klæbelag et særligt værktøj, hvis det er nødvendigt. På samme algoritme er enhver anden design med rhinestones ved gel lak: Plant uhærdet sten på toppen, skubber det en lille smule af det øverste lag.

blid Ombre

Gradient manicure i pink med rhinstene, også kan betragtes som et hit af sæsonen. Ombre er smuk i sig selv, men det er nødvendigt at tilføje nogle skinnende sten, som design bliver en luksuriøs og festlig.

At anvende de fint porøse coating applikatorer. Sæt en dråbe neglelak i to farver, gnide stakken eller tandstikker grænse. Klem applikatoren til den coatede lyse neglelak. Sørg for at tørre huden, at komme af klatter.

Colors of sommer

Bright lyserød manicure med rhinstene ser godt ud på neglene korte længde. Nedenstående billede viser en usædvanlig idé fashionable månen manicure.

Til strimmel kiggede nøjagtigt, skal du sørge for at bruge en speciel applikator. Bemærk: Hvis du kombinerer i et design rhinestones og skinnende lak, skal de have samme farve.

Usædvanlige idé jakke til korte negle

Fransk manicure i mange år ikke mister popularitet. Men i dag, stylister tilbyde at bevæge sig væk fra den traditionelle område og bruge enhver farve. For eksempel kan du prøve at lave lyserød manicure med rhinsten på korte negle, dekoreret med striber og rhinestones sort.

Til billedet vendt kortfattet yndefuld, pynt med sorte uigennemsigtige sten kun ring finger negle. Og nogle morgenfruer kan tegne et smil nær Månens base.

Manicure med hulmønster til medium længde

På en lyserød baggrund ser vidunderlige efterligning blonder. Kan opnå effekten af at bruge tegningen, mærkater, stencil eller stempel.

Pink manicure med krystaller billede, som præsenteres i dette afsnit er lavet i den stempling kunst. På lyserød belægning, tørret i røret, kan tegning påføres stemplet. Dette vil kræve en plade med et hulmønster. Spred på det en dråbe sort lak med en spatel, trykker stemplet. Derefter forsigtigt flytte mærket på neglen og sende bage. Den sidste etape - påføring af et stempel og lokalisering af krystaller. Det venstre tørret topcoat væske og tør neglene for at fjerne den klæbrige lag. For præsenterede design passende gennemsigtigt, sølv og sorte småsten.

Lange lyserøde negle med rhinsten

Den næste mulighed er for dem, der foretrækker en udtryksfuld længde. Lav en blød lyserød manicure med krystaller og kan være med en konventionel lak. I dette eksempel, lad os overveje, hvordan man arbejder med lim, uden hvilken krystallerne holde sig til belægningen vil ikke lykkes. Det sælges i afdelinger af produkter til nail art.

De fleste kunstnere bruger en kompakt to-komponent klæbemiddel, som sælges i tandem sprøjte. Før anvendelse af røret behov lidt varm, og derefter samtidig klemme de to komponenter på folien. Mix lim bekvemt orangefarvet stick.

Når du har forårsaget den lim til bunden af pailletter og stedet af neglen, hvortil hans plan at fastsætte, bør det vente et par minutter (tip emballagen). Først da kan forbinde elementer. Påfør lim er bedst ikke at male, og i fixer, i dette tilfælde, manicure holder længere. Sokken lim klaret sig godt, er indretningen ikke falder af.

relevans

Enhver manicure med rhinstene, pink, herunder, ikke egnet til dem, der arbejder i virksomheden med de strenge dress code regler. I dag er mange virksomheder forsøger at være loyale over for fremkomsten af mennesker, men for en vandretur i en alvorlig statslige organer og domstole, på de officielle receptioner og forretningsmøder på højeste plan bedst at vælge en manicure uden den aktive strålende indretning.

Må ikke passe med designet og elskere af sports stil. Det er ikke nødvendigt at dekorere dine negle med rhinstene foran en vandretur eller en tur til et bjerg udvej.

I andre tilfælde, dekoreret med funklende krystaller pink manicure er helt acceptabelt. Før du vælger et design, plan, og så, hvad smykker vil blive slidt. Farven på metal og sten skal være i harmoni med rhinstene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.