HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvordan skal man behandle med bedbugs?

Hvordan skal man behandle med bedbugs? Dette spørgsmål, overraskende, fortsætter med at være relevant og i vores teknologiske tidsalder.

Husholdningsbrug bugs - en brun-rød parasitter flad form 4 mm i længden, hvilket overvejende natlig, fodring på vores blod. De kan bo i vores lejligheder, bor i møbler, seng, race i varme fjerntliggende steder at drikke menneskeblod, og føler stor. Men for os er det at leve sammen - en virkelig katastrofe.

Hvordan skal man behandle med bedbugs? Dette spørgsmål er meget vigtigt for vores sundhed. Væggelus er virkelig farligt. De er vektorer af alvorlige sygdomme som pest, kopper, tuberkulose, miltbrand. Den største fare af disse insekter - en konstant kløende bites, folk berøvet søvn, forårsage irritation og allergi.

I denne artikel beskriver vi i detaljer om hvordan man skal håndtere væggelus.

Først og fremmest er det nødvendigt at undersøge omhyggeligt i sofaen, sengen, alt sengelinned, alle sømmene på madrassen, en grundig gennemgang af skuffer og hylder møbler. Det er nødvendigt at støvsuge med en smal dyse alle revner i møbler, på gulvet, uden at gå glip selv den mindste, og i alle rum i lejligheden, fordi bugs har evnen til aktivt at bevæge sig. Efter en grundig rengøring af støvsugerpose skal sættes i en pose, binde og smide det væk fra hjemmet.

Hvordan skal man behandle med bedbugs i lejligheden? Dette er en temmelig kompliceret spørgsmål, fordi insekter kan være overalt: i tøj, i bøger, på væggene, på tøjet. En anden vigtig begivenhed af svaret på spørgsmålet om, hvordan man skal håndtere med bedbugs - en grundig vask alle tøj, sengetøj. Det er ting, der ikke kan slettes, er det nødvendigt at fastsætte i pakkerne, at binde dem op og lad i to uger.

Til destruktion af blodsugere anvender forskellige metoder til håndtering af væggelus: fysiske, mekaniske og kemiske. Hvordan skal man behandle med bedbugs mekanisk metode? Desværre er denne metode er meget langvarig og ikke altid effektive. Det er muligt at organisere indsamlingen af disse lumske insekter i hånden, ved hjælp af en kost eller begynde at skubbe - til fornuft vil ikke være nok. Mere udgang - at slippe af med møbler. Denne metode er også ineffektiv, som væggelus, måske allerede spredt over hele din bolig, og møblerne er en skam.

Hvordan skal man behandle med bedbugs fysiske metoder? Du kan bruge varm damp køligt kogt vand, petroleum, terpentin eller denatureret.

Kemiske metoder til bekæmpelse bugs indebære anvendelse af forskellige toksiske midler. Ved brug af kemikalier, anbefaler vi, at du kontakter eksperterne. Hvis du ikke kan gøre det, så prøv at gøre meget omhyggelig med at slippe af med væggelus, forsøger ikke at indånde dampene og aerosoler, undgå kontakt med giftige stoffer i huden og slimhinderne.

Hvordan skal man behandle med fejl i at bruge hjem retsmidler? Den mest enkle og effektive hjem afhjælpe er alkohol (sprit). Dette stof hældes reden parasitter efter en sådan behandling insekterne forsvinde. Efter denne sanitære rengøring ventilere flad. Ud over møblerne efterlader ingen spor af alkohol. Tilbud tilgængelig fremgangsmåde: omhyggeligt repareret alle revner og et par dage til at sætte skålene i rummet med ammoniak eller med en opløsning, der er sammensat af naphthalen (5 g), benzen (20 g), denatureret alkohol (75 g). Foreslået til at prøve en husråd: Påfør en pensel på placering væggelus fremstillet opløsning af terpentin, kamfer, ethylalkohol eller grøn sæbe, petroleum, terpentin og vand. Behandlet med disse sammensætninger lejlighed indtil da, indtil alle insekterne forsvinde.

Hvis disse metoder ikke hjælper, anvender toksiske forbindelser - aerosoler "malathion", "trichlorfon", "dichlorvos". Giftstoffer kan findes i isenkræmmere. Glem ikke, at de er meget farlige for mennesker. Før du bruger bære en støvmaske og gummihandsker. Efter en dag, ventilere lejligheden, vaske alle tøj. En uge senere, skal du sørge for at gentage behandlingen af hele lejligheden.

At beskæftige sig med væggelus er svært, men ikke gå i panik, at gøre alt for, og disse irriterende blodsugere du glemmer evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.