HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Bite, om indenlandske kakerlakker?

Kakerlakker angribe lejlighederne er nemt, men at bringe dem langt vanskeligere. Alle ved, at de er bærere af infektion og udskiller en ubehagelig lugt, er dødelig for mennesker med allergi. Men om kakerlakker bide - indenlandske insekter, der leverer så meget besvær?

Typer af indenlandske parasitter

Blandt kakerlakker der er arter, der kan leve i hjem kun som kæledyr på grund af den enorme størrelse. Først og fremmest er det Madagaskar, blandt hvilke er åbenbaret i de enkelte 900 mm. De gør lyder som Spot og har ingen distribution i Europa. Blandt tamme insekter er tre sorter:

 • Blatta orientalis, kakerlak eller sort. Det er let at afgøre, da kitin shell har en sort farve er støbt metallisk glans. Sorte kakerlakker er udstyret med winglets, men heldigvis kan ikke flyve. De er placeret i hele kroppen hår og antenner, der er ansvarlige for syn og lugtesans. Altædende insekter kan nå op på 50 mm og prespokoynenko leve i frihed i et varmt klima: Krim, Balkan.
 • De fleste mennesker er interesseret i, hvad enten røde kakerlakker bide, fordi denne form for ting er udbredt i Rusland. Blattella germanica, eller kakerlak, overalt følger manden på jagt efter vand, varme og mad. Røde Kakerlakker har en aflang form og er i stand til at flyve til lyskilden eller under reproduktion.
 • Periplaneta americana, eller amerikansk kakerlak, har en mørk brun farve af kitin shell, og lang krop, som giver dem mulighed for at leve i luftvejene.

Kan findes i lejligheder og hvide kakerlakker, men de er ikke en selvstændig mening. I løbet af sit liv, er insekterne udsat for 10 gange fældningen og kaste deres kitin shell. Kun et par timer senere de igen har naturlig farve.

Må kakerlakker bide og hvorfor?

Der er stadig folk, der tror på myten bider kakerlakker. Amerikanske forskere Roth og Willis (60s.) For første gang vist, at insekter kan bide og nippe huden på sovende, især børn. De beskrives tyve sager med at spise små partikler af hud på øjenlågene, fingre, hals og endda albuer. Lær om de bider blev muligt efter infektionen er blevet bragt ind i såret.

Munddele af insekter er så udviklet, at de er i stand til at spise noget: resterne af noget mad, klæde, papir, sæbe og endda elektriske ledninger. Svaret på spørgsmålet om, hvorvidt kakerlakker bide, ligger i forståelsen af flyet, hvorfor de gør det:

 • Manglen på mad. Mangel på mad forårsager koloni af kakerlakker at stræbe efter at finde nye fødekilder. Sovende mand på vejen, især et barn, kan blive en sådan kilde.
 • Mangel på vand. Denne mangel på det kan føre til insektets død. I sådanne tilfælde er han interesseret i menneskelig hud som en kilde til fugtighed: tåreglandler, spyt i hjørnerne af munden.
 • Konkurrencen inden kolonien, der kan skubbe enkeltpersoner til aktivt at søge efter føde. Dette sker, når en stor Kakerlak skadedyrsangreb.

ofre bidt

insekter Min daglige rutine er, at jagt på jagt efter mad, de går om natten, når en person sover. På grund af det faktum, at deres bid er næsten smertefri, mange indtryk af kunstighed diskutere "om kakerlakker Bite hjem." Foto bid bekræfter sårbarheden over for menneskelige parasitter. De mest almindelige ofre er børn insekter. At der er nogle grunde:

 • Jo tyndere hud, som er let at stikke igennem.
 • Behagelig lugt uden frastødende duft parfume eller tobak.
 • Børns hud (især hos spædbørn) - en ekstra fugt kilde.

bider

Ofte det berørte område er ridset, og der er en brændende fornemmelse. Men visuelt det ser ligesom efter at være blevet bidt af en myg eller andet insekt. Såret dækket med en skorpe, huden reddens og svulmer omkring. Ofte bidt steder placeret i nærheden, hvilket indikerer, at dette angreb kakerlakker. Kæberne på insektet ikke er i stand til at forårsage en skarp smerte, men bringe ubehag og skader på huden, hvilket gør dem en smittekilde kan være ganske. Ofrene er ikke længere spekulerer på, om kakerlakker bide. Foto sørgelige konsekvenser af natten jagt kan ses i artiklen.

Konsekvenser, førstehjælp

Hvad skal jeg være bange for bid, selv i fravær af stærke smerter? De virkelige trusler er kun to, men du behøver at vide om dem:

 • I selve insektet har tropomyosin, kan fremkalde alvorlige allergiske reaktioner. Fiber protein kan forårsage allergi i alvorlig hævelse.
 • Liget af en kakerlak, og hans tarme fanerne er bærere af patogene mikroorganismer og bakterier, så beskadigelse af humant væv forekommer let deres infektion.

Når folk står over for i praksis, at svaret på spørgsmålet om, hvorvidt kakerlakker bide, skal du behandle såret med antiseptisk: hydrogenperoxid, en opløsning af klorhexidin bigluconate eller alkohol. Når en allergisk reaktion (inflammation, svær brændende eller kløe) smøre det berørte område antihistamin salve. Når en stor bid zone eller alvorlige allergiske reaktioner, nødt til at konsultere en læge for ordinering behandling.

Forebyggelse af bid

Hver person skal have en god forståelse hvordan man får de kakerlakker i hjemmet for at undgå yderligere problemer. Disse hårdføre insekter, hvis dødelige dosis af stråling overstiger realitetsbehandling for folk 15 gange, kan bosætte sig i de pakker, tasker og ting. De kan nemt finde sig i kasserne, rejser med pakker på posthuse. Løb fra naboer på ventilationskanalen og revner i vægge eller gulv. Kom hele kolonier, når deres hjem begynder at kæmpe med dem.

Hvorvidt kakerlakker bide, forekommer kun, når boligen ikke gennemføres disinsection ikke er opfyldt sanitære standarder. Poison insekter, samtidig i hele den levende rum i en beboelsesejendom for at undgå tilbagefald. Husk, at kakerlakker ikke kan tåle lugten af ammoniak og borsyre de begynder dehydrering fører til død. Lejligheden skal være en konstant kilde til fugt under nighttime, samt adgang til madrester og fordærvet mad. Heldigvis er disse svier af insekter - en sjælden begivenhed, og samtidig tage forebyggende foranstaltninger kan undgås helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.