Kunst og underholdningLitteratur

Zahar Berkut billede: et eksempel på en stor mand

I sparegris litterære mesterværker, der er mange værker, som capture fra den første linje, og ikke lade gå indtil den sidste. Klassikere efterlod en arv, som mange generationer af læring, krediteret de unge og de gamle. Blandt dem den hædersplads Kamenyar - en stor filosof, en talentfuld forfatter, digter, pædagog, revolutionerende og offentlig figur. Og på nogle måder profeten, som forudsagt meget af livet for sit folk og menneskeheden i almindelighed. Det Ivan Franko ukrainsk geni, der boede ved årsskiftet af det nittende og tyvende århundrede.

En af de bedste værker

Mange værker af Ivan Franko skrev. "Zakhar Berkut" betragtes som en af de bedste. Hvad er så tiltrækkende for læseren historien i dag? De mennesker kunne lide det på tidspunktet for dets oprettelse? Først og alle tegnene. Billede Zahar Berkut - centralt i arbejdet. Dens kendetegn er indsendt under, men nu se på de andre højdepunkter i historien.

Den anden funktion i det - det er naturen, dygtigt skitserede en forfatter. Forelsket i sit fædreland, forfatteren trækker hende som en kunstner, mærke hver eneste detalje. Men naturen Frank - er ikke bare en kulisse for begivenheden, og deres aktiv deltager. Naturen hjælper godbidder som du kan: lyn forudsiger problemer, sten, som om i lydighed mod vilje samfundet, stoppet ved floden og gøre det til dalen, hvor fjenden gemmer sig. Og selv en stor sten vagt, der bad for forfædre beboere rådne syntes medskyldig Zahara.

Den tredje funktion - en fantastisk og melodisk sprog, der kommunikerer tuholtsy, som blev tilgås af forfatteren. Overfyldt folk visdom, ordsprog, fraseologi og archaisms, tager han læseren i disse dage. Nå, det fjerde aspekt af historien, selvfølgelig, er en meget interessant historie, som viser kampen af civile fra grusom invaderende fjende.

"Zahar Berkut": plot

Fortæl kort historien plot, den fransk trækker idyl Karpaterne landsby i det fjerne trettende århundrede. Samfundet i Rusland blev stadig lever henhold til lovgivningen i form: alle de vigtige beslutninger blev truffet på råd, og det sociale liv førte den kloge gamle mand. Zahar Berkut billede - et portræt af forsamlingen ældste.

På trods af, at Rusland har domineret kristendommen, folk tilbad naturen, elementerne, som menes i drømme og skilte. De er modstandere af Lord udpeget fra hovedstaden, som søger at indfange al magten i deres hænder. På denne tid af Tatar-mongolske horde fortid af landet, hvilket bringer krig og ødelæggelse, tårer og floder af blod. I dette smukke sted det kom pludseligt. Tuholtsy fællesskab rejste sig for at kæmpe. Men herre Tugarov Wolf meldte sig frivilligt til at hjælpe angriberne. Hans datter, Miroslav, forelsket i Maxim, søn af Zekarja, giver afkald sin far og hjælper landmænd. Zahar Berkut billede og adelsmand Tugarov meget modsatte, men stadig forfatteren tro på det bedste i hver person. Ellers Wolf ville aldrig have indset sin fejl.

Private og offentlige

Kendetegn Zakhar Berkut ville være ufuldstændig uden omtale af kampen af følelser og modsætninger i mennesker. Da Max er taget til fange af mongolerne, den ældste søn nægter kategorisk at udveksle sikker trafik med fjenden i dalen. Han er meget glad for drengen, men han mener, at sikkerheden i det rådne og de omkringliggende landsbyer (dvs. alle fædreland) er vigtigere end en persons liv.

Det samme kan siges om Miroslava: ædle pige fyldt med kærlighed til de almindelige mennesker og giver afkald sin far for hans nedrige gerning. Hun spørger Zahara være hendes forældre, og hjælper landmænd og virksomheder, og kloge råd.

Kærlighed i Karpaterne

Kendetegn Zakhar Berkut - det er noget, som fokuserer forfatteren. Ivan Franko trækker modig, klog, ærlig person, der tjener samfundet. Parallel udfoldelse kærlighed linje Miroslava og Maxim, de to unge mænd. Ikke modsætninger, men de voksede op i forskellige miljøer, og de rene af hjertet, ædel og loyal fyr og pigen, hvis hjerter slog i kor. De var også i stand til at adskille det personlige interesse for offentligheden og endda et minut væk fra døden tænkte om at redde landsbyen. De forstod, at de kunne miste hinanden, men tanken om forræderi, de ikke gjorde.

epilog

Tuholtsy vandt, unge gemmes - historien nærmer sig en glad End. Men døden minder os om, at intet på jorden for evigt. Lagring Maxim Tugarov dø, så dør Zakhar Berkut, der markerer de kommende ændringer. Forfatteren ønsker at understrege, selv om det øjeblik kommer et vendepunkt i historien, vil bortvisnen de offentlige bånd, men menneskelige værdier aldrig miste sin relevans.

Zahar Berkut billede samtidigt kompleks og enkel. I hans karakter nogen fejl, modsigelser, onde tanker, sagde han, tænkte han, og tjente folket som han kunne. Men denne enkle folk forstår, at velfærd hans jord er afhængig af dets folk, deres sammenhæng, enhed, afvisning. Og før sin død, forudsagde han velstand hjemlandet, men på den betingelse, at folk vil fortsætte med at holde på hinanden. Hans profetiske ord kan gentages igen og igen, og historien Ivana Franko ønsker at læse og genlæse til uendelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.