FormationGymnasier og universiteter

Review, som forbereder modstander - et dokument, der bekræfter den videnskabelige niveau afhandling arbejde

Gennemgå officielle modstander henviser til de regler og informationsmaterialer for behandling af specialer.

afhandling forsvar Procedure indeholder bestemmelser om udpegning af en række specialiserede akademiske råd embedsmænd giver en objektiv vurdering af undersøgelsen. Din modstander - en kompetent forsker i et bestemt område af videnskab, som er i stand til at foretage en omfattende og objektiv vurdering af afhandlingen i overensstemmelse med visse principper og krav. Det skal opsummere indholdet af det arbejde, de anslåede karakteristik og kritik.

Obligatorisk element i debatten under forsvaret anmeldelse er modstander, læst op under sin tale på mødet i den særlige Råd. Sin udtalelse om undersøgelsen foreskrevet forsker forbereder på grundlag af en detaljeret kendskab til ham.

Traditionelt forsvare sin ph.d.-afhandling krævede to eksperter. En embedsmand modstander - en ph.d., den anden - lægen. For ph.d. brug for tre anmeldelser leveret kun af læger af videnskaber. Dokumentet skal sendes til Rådet i en passende form og med de bemærkninger senest 10 dage før datoen for beskyttelse grad kandidat haft lejlighed til at gennemgå den og forberede kommentarer.

De vigtigste komponenter, der skal vises i tilbagekaldelse af modstanderen, følgende:

  • relevansen af det valgte emne;
  • graden af videnskabelig nyhed af bestemmelserne i argumentation;
  • niveau konklusioner og anbefalinger, som brugen af resultater;
  • fylde skærmen forskningsdata i videnskabelige publikationer, og indholdet af alle dele af afhandlingen oplysninger.

Argumenterer relevansen af det arbejde, er det nødvendigt at udpege forbindelse med offentlige forskningsprogrammer, lovende områder inden for videnskab og teknologi.

Bestemmelserne i videnskabelig nyhed - et meget vigtigt aspekt i enhver afhandling. Modstander pålideligt og objektivt afspejler de styrker og svagheder i hendes hånd, uden at overdrive eller minimere forskeren bidrag.

I tilbagekaldelsen nødvendigvis de centrale problemer, der skal på listen, som er undersøgt, samt præsenterede kort sin egen mening om deres løsninger: korrekt udvalgte metoder til hvor høj grad af betydningen af disse spørgsmål, om resultaterne er korrekte.

Hvis nogle påstande er tvivlsom, for at fremme debat, er modstanderen forpligtet til at angive og proklamerer.

En af de vigtigste opgaver i forberedelsen af anmeldelser er at bestemme relevansen af arbejdet i videnskab og praksis, og en indikation af omfanget af anvendelse af resultaterne.

Som et resultat, modstanderen indikerer overholdelse eller manglende indhold pas af speciale, gør et forslag om tildeling af en videnskabelig grad.

Tilbagekaldelse skal bemærke fuldstændigheden af resultaterne og beskrivelse af studieforløbet, samt at påpege unøjagtigheder i konstruktionen. Afvisning fejlagtig brug af udenlandske sager, den manglende henvisning til myndighederne. Hertil kommer, alle de videnskabelige aktiviteter kan af afhandlingen kommentere i tilbagekaldelse modstander. Det - artiklerne i specialiserede tidsskrifter, aktivitet på forskellige konferencer, praktiske udvikling og handlinger af deres gennemførelse.

Hvis i tilbagekaldelse var lave niveauer af arbejde, skal det begrundes i henhold til lovforslaget.

Din modstander - en deltager i begivenheden for tildeling af en grad. Det er derfor ansvarlig for en objektiv og sandfærdig oplysninger dokumenteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.