ModeTøj

Grundlæggende garderobe til en pige 25 år: fotos, rådgivning, interessante idéer

Tillid af hver af messen køn begynder med selvtillid. Mere præcist i sit udseende. Hvad skal være en grundlæggende garderobe til en pige 25 år? Prøv at forstå.

Grundlæggende garderobe til en pige 25 år: hvor det hele begynder?

Så i orden. Grundlæggende garderobe til en pige på 25 år skal vælges i første omgang, med orientering af kropstype. Dvs., trekant, rektangel, pære, æble eller timeglas.

En vigtig pointe: ikke sjuske med de grundlæggende ting. Vælg emner garderobe af usædvanlig høj kvalitet. Mindst lige så højt som du har råd til det. "En sæson" skal ikke købe billige ting. De grundlæggende elementer i tøj tendens til at tjene mere end et år. Fordi, tænke ordentligt før du køber.

mere

Grundlæggende garderobe til en pige på 25 år er de ting, der vil være sikker på at bære det regelmæssigt. Det vil være behageligt i dem. De vil sidde perfekt på det.

Glem ikke om eksistensen af tøj, fint at kigge i en butik på en bøjle. ikke det faktum, at du sidder det vil dog være en succes. Giv op disse ting. Vælg kun hvad der passer dig.

Nogle gange en vigtig rolle også spilles af farven på tøjet. For at finde rundt var det meget lettere at være opmærksom på din tsvetotip. Fra denne, afhænger meget.

Hvad der er i skabet?

Og nu det vigtigste. Grundlæggende garderobe til en pige på 25 år har de følgende grundlæggende ting. To par bukser - sort og mørk neutral (mørk blå, brun eller kaki). Jeans - yndefuld indsnævret og direkte dagligt. Lidt sort kjole (eller mørke). Et par af høj kvalitet bluser (en - hvid, den anden - din yndlingsfarve). En par T-shirts og skjorter. To eller tre lys trøje. Et par stramme linje jakker. Mørk nederdel, der er designet til alle årstider. Useriøst og klassiske håndtaske. Et todelt. Et par sko med høje hæle, Par - uden hæle og et par sneakers.

Når du har samlet basisgarderobe, og du kan gå til næste fase. Pick et eller to interessante dimser ramt. Vis din smag. Vis at følge modetrends. Udtryk din personlige stil. Må ikke forlade hjemmet uden at lægge på mindst én interessant smykker (ringe, øreringe, halskæde eller broche). Dette vil hjælpe dig med at oprette et komplet billede.

De enkelte øjeblikke. Sort kjole

Overvej opmærksomt basisgarderobe for en pige (25 år). Billeder af modeblade tyder mange nuancer. Denne alder - en tid, hvor mange ungdom komplekser er forsvundet for evigt. I dette tilfælde er der selvtillid, især i kvindernes charme. Hvordan kan det blive vist på garderobe af unge damer?

Vi begynder med en kortfattet sort kjole. Denne ting - fundamentet bunden af garderoben. Kjole bør være anderledes sværhedsgrad, mangel på useriøst detaljer. Mens de resterende ganske stilfuldt og elegant. Ideal - skift kjole til knæet. Gennemfør denne kjole en klassisk blazer eller streng frakke og sko med hæle, og du kan roligt gå til seriøse forhandlinger. Tvivl ikke, er succes sikret. Tørklæde og håndtaske Pick up lysere. Således kan du fortynde din virksomhed barsk billede. Men denne tøj ser selvforsynende og selv strengt i sig selv. Yderligere "lametta" han ikke har brug for.

hvid skjorte

Grundlæggende ting i garderoben af en pige 25 år, og skal indeholde følgende element i garderoben. Hvid skjorte er i stand til at give den nødvendige stilfulde bar virksomheds image. Eller genopfriske dagligdags løg i "afslappet" stil. Kombinerer klassisk skjorte med mørke bukser, nederdele, blyanter, jeans og endda Bermudashorts.

Glem ikke, at mode vil altid være sort og hvid kombination. Den bedste kombination for at skabe en forretning billede, du bare ikke finde. Tag eksemplet med sådanne stilikoner som Dzhovanna Battalya eller Viktoriya Bekhem.

Men 25 år - er langt fra at være den alder, hvor man ville have til at nægte dig selv små glæder i små fashion eksperimenter. Vov at bære den samme hvide skjorte med en denim nederdel eller dine favorit bukser lavet af denim. Giv kun på ungdommen blusset miniskørter og slidte jeans. Lad din stil og vil være lidt kæk, men under alle omstændigheder ikke infantil.

To-delt dragt

Vi får en lidt ældre? Grundlæggende garderobe til en pige 30 år forudsætter lidt mere elegance i skabelsen af billederne. Uden todelte ung kvinde kan simpelthen ikke gøre. Stil og stringens - en win-win-duet stand til at kombinere det bedste af alt, der kan indeholde en garderobe af messen køn i denne alder.

Nederdel med en jakke egnet besidderen mejslet slank figur. Men enhver moderne kvinde med en kurvet form også. Det vigtigste korrekt vælge den størrelse og model. Det er vigtigt at sætte tallet sad perfekt. Grå og sort skala - er universel. For basisscenariet - hvad du har brug for. Men hvis i din garderobe et par ting, skal du sørge for at købe en dragt, nuance, der bedst fremhæve dit udseende.

Målrettet, succesrige og aktive business dame buksedragt sæt. Mest populære i dag vandt kostumer lavet i mænds stil. Komplette sekvens kan vest.

fancy kjole

Hvad andet bør indgå i en basisgarderobe pige? Billeder i modeblade angiver det tøj er konstrueret til særlige lejligheder. Og det er ikke nødvendigt at dvæle ved binding fantasifulde mønstre broderet med pailletter og rhinstene. Selv hvis de koster ligefrem fantastiske penge. Få en bedre beskeden, men perfekt sidder på en figur model. En, der ikke ville være flove over at bære eller til en romantisk middag i en hyggelig restaurant eller patetisk begivenhed.

stilfuld tilføjelse

Grundlæggende sommer garderobe pige vil nødvendigvis kræve passende tilbehør. Håndtasker, smykker, hårnåle ... Men den vigtigste rolle i dette tilfælde spillet sko. Gå galt med at vælge den rigtige model - og håbløst ødelægge sit image. For en pige på 25 år i hendes garderobe tilstedeværelse af både på hårnål nødvendig. Bær dem og kan være en fest, og til at arbejde, og, mest interessant, selv en tur sammen med sine enkle, men yndlingsjeans. Universel udførelsesform er sorte og beige pumper.

Klassiske ballet lejligheder vil heller ikke være overflødig. De helt erstatte eventuelle moderigtige kvinder sportssko, mere egnede aktive teenagere end elegante og stilfulde damer.

resultater

Grundlæggende garderobe til foråret for piger (samt på enhver anden sæson) har sine egne nuancer. Dette - er langt fra den sovjetiske fortid, når alle kvinderne forsøgte at klæde på samme måde. Til dato, den smukke damer garderobe ser helt anderledes. Kvinder sørge for, at deres tøj var kvalitet, komfortabel, alsidig, let kan kombineres og, selvfølgelig, stilfuld.

Glem ikke de tre grundlæggende regler for udvælgelse af basisgarderobe ting. De skal kombineres med hinanden i stil og farve. Og, selvfølgelig, der matcher din alder. Efter alt, den måde, du kjole i 15-18 år, 25 har ikke klæde.

Glem ikke at prøve på mange. prøveudtagningsmetode Løft farveskema. En, der vil være til gavn måde at skygge dit ansigt, kropsbygning og frisure. Kun her den fulde udvalg af tøj til piger skal behandles med stor forsigtighed. Modeller bør være muligt at skjule eventuelle mangler tal.

I garderoben af en 25-årig pige skulle være flere ting på én og samme farve. Det er muligt - forskellige nuancer. Den vigtigste ting, de kunne gøre en meget harmonisk sæt. For eksempel kan en jakke, bukser og bluse. Eller kjole kombineret med en cardigan. Glem ikke flere og udskiftelige elementer af tøj: Bluser, skjorter, trøjer, kjoler, nederdele, osv ...

Glem ikke om skoene. Moderne pige to dage i træk i samme tøj vil ikke gå. For hende er det uanstændigt. Men skiftende et par stykker, kan du oprette et nyt billede, subtilt anderledes end i går.

Basisgarderobe af en ung pige iført det tyder "og fest, og i verden." Du skal være i stand til at kombinere en komfortabel og velkendte urban stil "casual" (designet til natklubber, barer og aftenture med venner), sammen med tøj, der opfylder den strenge dress code af enhver stor virksomhed kontor. Det forudsætter dress code er normalt dækket knæ og skuldre, monotoni, low cut halsudskæring og et minimum af forårsager tilbehør og reservedele.

Så tag ikke fejl med valg af poster, der indgår i din basisgarderobe. Succesfulde opkøb!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.