SundhedPræparater

Pentovit: brugsanvisning

Vitaminer "Pentovit": sammensætning

Sammensætningen af dette vitamin kompleks omfatter:

- 10 milligram vitamin B;

- 5 mg vitamin B6 eller pyridoxin-hydrochlorid;

- 20 mg nicotinamid;

- 0,4 mg folsyre elementer;

- 0,05 mg vitamin B12;

- medhjælpere.

Alle funktionelle elementer er vitaminer og opløses af vandet, på grund af deres modtagelse er uafhængig af fødeindtagelse. Men læger anbefaler forbrugende en multivitamin sammen med mad og bedre i morgen.

Tablets "Pentovit" betegner neurotrofiske elementer som basiske stoffer har en positiv indvirkning især om situationen i nervesystemet.

I vitamin kompleks "Pentovit" (vejledning til brug siger klart om det) indeholder følgende værdifulde komponenter:

- vitamin B1, hvilket har en positiv effekt på nervesystemet regulering af muskler, stimulerer processerne for passage af nerveimpulser i synapserne, og stadig tager del i syntesen af acetylcholin, en neurotransmitter. De ovennævnte egenskaber fremmer aktiveringen hukommelse, forbedre arbejdsevnen;

- Vitamin B6 er et centralt element i syntesen af de involverede i dannelsen og overførslen af bevægelsesmængde fra de cerebrale hemisfærer til taktile motoriske centre og andre centrale nervesystem neurotransmittere. Den supplerer og øger virkningen af vitamin B1.

Vitamin B12 eller cyanocobalamin - et biologisk funktionelt stof aktivt involveret i syntesen af alle blodceller, der også omtales som en komponent i blodkoaguleringssystemet. Vitamin udløser erstatning af fedt og kulhydrater, er aktiv i syntesen af aminosyrer. Det har en gavnlig virkning på leveren og nervesystemet regenerering.

Folinsyre - element, som ikke er mulig uden den sædvanlige syntese af aminosyrer, nukleinsyrer og af røde blodlegemer. Vi kan antage, at folsyre - den bedste konstruktionsmateriale i kroppen.

Der er under forberedelse "Pentovit" og nicotinamid (vitamin PP). Lægemidlet indeholder denne komponent, således nicotinamid fremmer bedre absorption af andre komponenter i vitamin-komplekset.

"Pentovit" Vitaminer: brugsanvisning har følgende indikationer for brug:

- manglen på B-vitaminer i kroppen i;

- undervægt;

- nervøs og spændt tilstand;

- vitaminmangel af vitaminer fra gruppe B.

Førende dermatologer anbefaler at vælge pentovit hår til at stimulere deres vækst. Efter nogen tid efter begyndelsen af hans optagelse viste en signifikant forbedring i den ydre form af hår - de bliver skinnende, ophøre med at bryde og falde ud.

Disse vitaminer bør indtages i vinteren og foråret, når kroppen er svækket på grund af mangel på vitaminer.

Damer, der ønsker at lade deres hår og negle var altid manicured, er forpligtet til at bruge pentovit, brugsanvisningen, der er en afklaring af kurset: hvor mange vitaminer og hvor lang tid det skal tage.

Vitamin "Pentovit" og behandler acne, acne. Det faktum, at dette kompleks er en gavnlig effekt på metaboliske processer i kroppen, hjælper med at rense tarmkanalen og normalisering af lipid-lipid-hud. Derfor er det rydder huden, betændelse og tilbagefald bliver mindre hyppige.

Konstant modtagelse af lægemidlet "Pentovit" fører til eliminering af ugerovoy ar og forbedrer hudens tilstand.

Ansøgning Pentovit-vitamin anbefales ikke under graviditet, amning og børn under 3 år. Du kan ikke tage det, og folk med overfølsomhed over for komponenterne.

De fleste vitaminer er ikke så detaljerede specifikationer og en fuldstændig beskrivelse af vitamin "Pentovit" brugsanvisningen, der indeholder og kontraindikationer.

Hvis samtidig tage vitaminer du føler kløende, og kan føles værre, bør du ophøre med deres anvendelse og konsultere en læge til råds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.