Mad og drikkevarerOpskrifter

Pandekager med mælk - det er ikke svært

Pandekager - en meget gammel fad. Dette er sandsynligvis grunden til, at dejen til et ubegrænset antal forskellige pandekager formuleringer. Det kan sættes på vand, mælk eller frugt bouillon, brug yoghurt til ham, gær eller øl. Pandekager selv kan være sød eller salt. Kort sagt, en meget bekvem fad, ikke er begrænset til den snævre ramme af opskrifter.

Selvfølgelig er den mest populære er pandekager af mælk. Mælk kan tages og frisk og syrnede. Det vil kræve et helt glas. Stadig brug for 4 æg, omkring 6 spiseskefulde mel, til en pose vaniljesukker og regelmæssig sukker smag. Alle sammen, slå i en blender, tilsæt bagepulver (eller sodavand med eddike), piskeris igen. Dejen er klar. Bag pandekagerne på varm stegepande. De fremstilles ved luft og meget frodig.

Generelt mælk pandekager kan tilberedes på forskellige måder. Tættere konsistens fremstilles på samme måde som i den første opskrift, men andre forhold taget produkter. Kræves for et glas varm mælk og mel, 50 g vegetabilsk olie, 1 æg, bagepulver. Først piskede mælk til ægget og salt gradvist indføres i melet tilsættes i det mindste i den vegetabilske olie og dejen hævemiddel. Hvis dejen er meget tyk, kan den fortyndes med varm mælk eller kulsyreholdige vand. Denne Dejen skal fjerdedel af en time til at stå i varmen. Steg pandekagerne på mælk ved hjælp af slæk brand. Dej tung, ved høj temperatur det kan brænde på ydersiden og indeni forbliver fugtig. Da der ikke er noget sukker i opskriften, så tjene denne parabol er bedst med noget sødt: honning, marmelade, yoghurt.

Pandekager med mælk kan gøre en frugt eller grøntsag. De er især god om sommeren, når der ikke er nogen mangel på friske grøntsager og frugter. Den smukkeste opnås, måske, gulerod pandekager med mælk. Vi forbereder dem godt. Rå gulerødder (ca. kg) blendiruem. Nogle har imidlertid mask dampet gulerødder. Men det er et spørgsmål om smag. Puré pour halvt glas varm mælk, sætte en pose af gær, halvanden kopper mel, 50 g vegetabilsk olie, sukker efter smag, salt. Lad i en halv time, har dejen kommer. Vi træder ind i det, to godt pisket æg. Sådanne bagte pandekager på medium varme, og serveres med creme fraiche. De får meget lyse, saftige, nyttig.

Af samme opskrift kan tilberedes pandekager med æbler, pærer, zucchini.

Oprindelige smag eller have en konventionel vegetabilske pandekager fremstillet af en blanding af mælk og tomatjuice. Til deres forberedelse kan du bruge nogen af de ovennævnte opskrifter. Mælk behøver kun at tage halvdelen portioner, men stadig den samme - tomatsaft. Ud over sød smag, vil sådanne produkter nyde en lys farve.

Hvad hvis pandekagerne lignende, men ingen mælk, ingen æg i huset er ikke? Kog pandekager på vand. Dette produkt er meget velsmagende, men det kan ikke opbevares i lang tid: smagen forsvinder. Derfor vi forbereder på en gang. Tag et helt glas varmt vand. Hvis der er en sodavand - fremragende. Dejen vil vende meget frodig. Fortynde det i sukker, en pakke tørgær, en skefuld mel. Vi giver en fjerdedel af en time til at stå op. Tilsæt resterende mel (alle bør være omkring en halv kop), rør igen giver stå op en fjerdedel af en time. Dejen viser sig våde, boble. Vi sprede det på panden med en ske, og smag til med salt pandekager lige på det. For at gøre dem særligt frodige, kan gryden dækkes med et låg.

Disse pandekager kan spises selv i fasten, fordi der er ingen "skoromnogo" produkt.

Pandekager kan være endnu kød. Tro ikke på mig? Prøv at blande kilo hakket kylling med æg og krydderier, tilsættes tre spiseskefulde mel eller stivelse, tre spiseskefulde creme fraiche eller mayonnaise, krydderier. Disse pandekager formede arme, steges over medium varme. Hjertelig, usædvanlige, lækker. Du kan spise og varmt og koldt. Velbekomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.