BilerLastbiler

Udskridning maskiner: typer, egenskaber, formål

Træ - et alsidigt materiale, der er nødvendig af alle og altid. Men før træet bliver til et færdigt produkt, vil det have til at gå igennem en masse forberedende operationer. Det begynder med fældning og udskridning. Og hvis rullen (træ opskæring) under kraft af de mennesker med save, så udskridning - en mere kompliceret proces. På loggere hjælpe her kommer en speciel maskine - skidders. De i høj grad fremskynde og lette brænde og betragtes som en velsignelse for skovarbejdere. I dag ved vi, sammen med dig, hvad der udgør tømmer glider, maskiner og stifte bekendtskab med nogle af deres modeller.

tid

Udskridning kaldes transport af hele træer eller træ-længde logs til lastning område - det sted, hvortil kan køre lastbiler. Med Lastefladens lavet af træ flytning - transportere den uden for skoven bælte.

Behovet for logning arbejde er indlysende. Skovbrug maskiner og snævert lineær transport er ikke i stand til at nå skæreområdet at indsamle træ der, så materialet skal leveres til det sted komfortabel støvle. Udskridning giver dig mulighed for at koncentrere sig i områder, bekvem klar til lastning og videre transport tømmer.

Således kan udskridning kaldes transporter, men det er fundamentalt forskellig fra andre typer af transport. Siden udskridning maskiner bevæge sig i en meget stort område og tilbageholdt på et skæreområdet for en kort periode, æglæggende veje for dem upraktisk. Udskridning udføres under vanskelige forhold på vejene, hvor som helst i skoven på alle tider af året. På sin vej udslæbningsmaskine mødes med vægt forhindringer: stubbe, væltede træer, sten og andre sumpede områder. På grund af dette, og der er særlige krav til udslæbningsmaskine.

Design funktioner

Udskridning maskiner er samlet på grundlag af enkle traktor. Monteret på traktoren ramme platform for partielle loading piske. Det er fastgjort til bagsiden af maskinen.

Et andet vigtigt element i en sådan traktor øges bærende område. Jo større fodaftryk, jo mindre tryk traktoren har på jorden, og jo lettere er det at bevæge sig i lav permeabilitet. I skoven, er det ekstremt vigtigt.

Hertil kommer, at udskridning maskine skal have en stærk fremdriftssystem, har god permeabilitet og evnen til at arbejde under vanskelige vejrforhold. Typisk sådanne maskiner udstyret med dieselmotorer. Foruden traktoren kan fastgøres: rammen eller platform stabling træ spil, tumle og andre vedhæftede filer. Normalt kabinen og motor udslæbningsmaskine er foran og bagtil arbejdsplatform. Tom er en praktisk undersøgelse - når platformen er indlæst tømmer, maskinen er afbalanceret og let at passere forhindringer. Hvis en af parterne opvejes bevægelsen på vejen gør det meget vanskeligt.

Feller-udskridning maskine har bredere anvendelse. På grund af det særlige udstyr, kan det skære træer, for at danne en pakke og transportere tømmer på det ønskede sted.

Typer Udslæbningstraktorer

Grundlaget for udslæbningsmaskine kan lægge forskellige traktor. Afhængigt af hvilken type af thruster, kan de hjul eller bælter. Mere almindeligt stadig spores model, som de er, takket være den store kontaktflade, overlegne hjul modparter på tværs af landet. Afhængig af den mekanisme for indsamling tømmer, som er udstyret med en traktor trelevochniki er stiv flip og beschokernymi.

Maskine udskridning choker bruges til at flytte træstammer, der blev slået ned med motorsave Feller. Denne gruppe omfatter sådan traktor som TDT-55, PSI-10 og andre.

Beschokernye udskridning maskiner, blandt andre, har i deres design fange, eller som det kaldes, vandkraft. Denne form for værker i tandem med høst maskine. Blandt beschokernyh traktormodeller kan bemærkes: LT-154, LT-187, og andre.

Kendte producenter

Afhængig af producent og model af bilen udskridning, kan det være nogle forskelle i ydeevne. De fremstilles, nogle fabrikanter af traktorer og andre specialmaskiner. I vores marked kan du finde modeller af russisk og udenlandsk produktion. Blandt de russiske producenter af udslæbningstraktorer værd at bemærke sådanne planter: Altai, Kirov, Onega, og selskabets "Tesmark". Importeret udstyr er også repræsenteret på markedet ganske udførligt. Dette er primært et firma: "John Deer", og Caterpillar "Velte". Selvfølgelig, bortset fra disse producenter, er der også andre, mindre kendte. For bedre at forstå de grundlæggende funktioner i udskridning udstyr, se på et par velkendte traktorer.

TDT-55

Denne maskine er en af de klareste repræsentanter for russiske udskridning udstyr. Modellen er en larve traktor trækstang tredje klasse. Det kan bruges i stabling og indhaling tømmer store og mellemstore størrelser. Derudover kan den bruges til hjælpeoperationer: fremstilling af portages, messing med piske, lastning og nivellering skod.

Traktor klarer med arbejde i dårlig permeabilitet. Han betragtes som en leder inden for forarbejdning af træ, men bliver brugt i andre typer af specielle værker. Den vigtigste opgave for traktoren overvejet at arbejde med tunge belastninger og vægte.

Denne model blev produceret i Onega Tractor Plant i 1966. I 2003 blev hun fundet forældet og fjernet fra produktionen. For 37 år problemet har optrådt lidt traktor ændringer:

 1. LHT-55. Tipper har en metal-platform, løft vedhæftede filer og bageste kraftudtag.
 2. TDT-55 med den nye motor.
 3. TDT-55 A-05. Fra den tidligere version har en kraftigere motor.

Styrker og svagheder

Den største fordel ved TDT-55 traktor, som var årsagen til dens popularitet og udbredt brug, var sin enkelhed. Betjening af maskinen er næsten altid fandt sted under særlige omstændigheder, men hun har klaret alle de opgaver nemt. Traktoren var meget let at reparere og vedligeholdelse. Traktor chauffører fandt det næsten evigt. Resistance maskiner opnås ved hjælp af materialer af høj kvalitet og opgivelse af de mekanismer, der var ikke af afgørende betydning, men altid ude af drift. Vi taler om klimaanlægget, airbag og et stort antal knapper. Den befriede rum sætte en kraftig motor og pålidelig transmission. Med deres hjælp, har modellen fået ekstra 30-40% åbenheden.

Mange tror, at prisen på TDT-55 traktor overpris, men når man tænker på alle fordelene ved modellen, kan vi konkludere, at det er helt berettiget. Med hensyn til pålidelighed, udgifter til reservedele og brændstofforbrug denne enhed er en af de mest attraktive i sit segment. traktor pris i den normale tilstand, varierer fra 1,2 til 1,8 millioner rubler i det sekundære marked. Model problemer kan findes for 400 tusind rubler. Da modellen er stadig populær, finde det ganske vanskeligt at skåne.

parametre

Tekniske specifikationer for traktorens TDT-55:

 1. Motor Power - 70 eller 95 liter. a.
 2. Specifikt brændstofforbrug - 227 eller 167 g / kWh.
 3. Tank kapacitet - 140 liter.
 4. Mål - 5850/2357/2560 mm.
 5. Frihøjde - 555 mm.
 6. Ground pres - 44 kPa.
 7. Køreklar vægt - 9,6 tons.
 8. Den maksimale hastighed på 12,8 km / t.

TT-4

En anden berygtet model af sovjetiske fremstilling. Den repræsenterer fjerde trelevochnik trækkraft klasse designet specielt til logning. Takket være stærke larver, stiv flip udstyr og lavere beskyttelse ramme enhed klarer de problemer, der kan løse ikke alle maskiner.

Logning model TT-4 traktor produceret på Altai Tractor Plant 1969-2010. Modellen var baseret på den version af TDT-75, som var den mest massive i sin klasse i de 70-erne. For at forbedre ydeevnen af maskinen, har designerne gjort det til en række ændringer, hvoraf de fleste er blevet en ny motor. På grund af den rammekonstruktion med en lukket bund, traktoren er ikke bange for kontakt med bump og ulemper, der er i skoven, kan findes ved hvert skridt. En anden vigtig forskel på traktoren, er det faktum, at motoren og koblingen er placeret inde i førerhuset.

Styrker og svagheder

Skidder TT-4 og version anvendes til transport stillads og dens belastning af tømmer, og alle former for platforme. I enhver skovmaskiner kan tilsluttes som en anhænger dertil. På grund af den unpretentiousness af traktoren og stabiliteten i sit arbejde i forskellige klimatiske forhold, er det meget populært i de barske nordlige regioner.

Brede spor bidrage til en smidig bevægelse af maskinen, ikke kun langs skovstier, men også i sumpet, sne og andre problemområder. En god åbenheden bidrager også til en vellykket transmission. På trods af sin størrelse, en traktor, eller rettere, dens dieselmotor, har meget beskedne appetit.

Den væsentligste ulempe ved modellen er, at motoren er monteret i førerhuset. Mange ejere heller ikke lide, at på grund af massivitet af traktoren, det har lav manøvredygtighed. For eksempel en trelevochnika TDT-55, diskuteret ovenfor, er lidt højere manøvredygtighed. Traktor TT-4 sidste nummer værd af to millioner rubler. Versioner før 2000 kan koste næsten dobbelt så mindre.

parametre

Kendetegn traktor TT-4:

 1. motor kapacitet - 81 liter. a.
 2. Specifikt brændstofforbrug - 250 g / kWh.
 3. Tank kapacitet - 135 liter.
 4. Mål - 6000/2500/2750 mm.
 5. Clearance - 550 mm.
 6. Ground pres - 44.13 kPa.
 7. Køreklar vægt - 13 tons.
 8. Maksimal hastighed - 20 km / t.

John Deere 848H

Nu, kortvarigt bekendtskab med udenlandske modeller. Hjul udslæbningstraktorer John Deere 848H er unik i sin teknik. Det er kompakt, høj stabilitet, fremragende manøvredygtighed og økonomi. Traktor udstyret griber, der kan stabile piske overbringe klemkraft på enhver overflade.

Modellen har en øget hastighed, men meget økonomisk brændstofforbrug. Hun klarer de sumpede jord, stejle skråninger og andre "gaver" i skoven. Motor traktor er udstyret med en pålidelig, økonomisk og miljøvenlig motor, der overholder Tier 2. Særlige design vægten er fordelt mellem akserne på maskinen, så den nemt undergå komplicerede dele. Den momentomformer i den automatiske tilstand gør det muligt at variere moment og øget fremdrift af traktorer.

Takket være den folde cockpit adgang til motorfilteret, gearkasse og hydrauliksystem er meget komfortabel. Kondensator og en køler af hydraulikolie er fremsat for nem rengøring. Om førerkomfort selskabet heller ikke har glemt. Salon er udstyret med køle- og varmesystemer. Styres af et enkelt håndtag, hvilket reducerer arbejdsomkostningerne og øger produktiviteten. Omkostningerne ved denne traktor vil starte med omkring et hundrede tusinde dollars.

Specifikationer Model:

 1. Motor power - 200 l. a.
 2. Tank kapacitet - 329 liter.
 3. Mål - 8072/3560/2946 mm.
 4. Frihøjde - 615 mm.
 5. Køreklar vægt - 17,8 tons.
 6. Maksimal hastighed - 20,9 km / t.

konklusion

Sammenfattende ovenstående kan vi konkludere, at udslæbningstraktorer vid udstrækning forenkle og fremskynde processen med fældning. Dette er en reel terrængående køretøjer, som er i stand til at trække mig tonsvis af træ næsten alle overflader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.