Sport og FitnessKampsport

Professionel wrestler Jack Swagger: biografi, aktive fodboldliv

Amerikansk wrestling - showet, efterfulgt af millioner af mennesker nøje overvåget, ikke kun i USA, men også i andre lande i verden. Kombinationen af høj kvalitet mestre i kampsport, klare lys, høj musik - alt dette er helt i stand til at tiltrække sig opmærksomhed fra selv de mest krævende publikum. Denne artikel vil tale om en af de største wrestlere i vores tid ved navn Jack Swagger. Hans liv og karriere, ser vi på den største detalje.

totaler

Jack Swagger - wrestler, født i Perry, Oklahoma, marts 24, 1982. Legemsvægt er 125 kg, og højden -. 201 cm Uddannelse brydning fighter afholdt i Deep South Wrestling. Professionel debut September 7, 2006. Rigtigt navn - Jacob Hager.

første skridt

Siden januar 2007 Jack Swagger begyndte at dukke op sporadisk på stedet forberedelse brydning under navnet Ohio Valley Wrestling. Der var han i stand til at skelne sig selv i de lyse opførelser af forskellige hold. Også arbejder i OVW aktiveret fyr lys op på den velkendte show RAW, hvor han var i rollen som en sikkerhedsvagt i løbet af en kamp med John Cena Umag.

Perioden 2007-2008

I august 2007 blev Jack Swagger overført til Florida Championship Wrestling. Der næsten med det samme han kom ind i en hård konfrontation med Tee Jay Wilson. Allerede på bare et halvt år, vores helt, sammen med Ted Di Bias Jr. bliver den obligatoriske udfordrer til FCW titel. Dette blev gjort muligt takket være deres fremragende præstationer i slaget Royal kamp. Nogen tid senere var der deres fuldtids møde, hvor vinderen kom Jack.

I marts 2008, Swagger kæmpede med en anden FCW mester i den tunge division - Heath Miller. Om aftenen var vi på spil, begge remme, så Jack, færdiggøre held kæmpe for sig selv, bliver den ubestridte mester i organisationen. Efter det, han brød i stykker sådanne kandidater som Wilson, Miller, Curtis, pis.

Denne sejrsrække endte i nederlag i August på RAW i et mørkt kamp. Men han var senere at dukke op i luften, før optagelserne af tv-udgaver af de store ugeblade, der kun er beregnet hans konkret debut i de vigtigste cardio. Som om titlen som FCW, hans Jack Seamus tabt i september.

Mesterskab i ECW

September 9, 2009 Jack Swagger debuterede i ECW. Allerede i sin debut kamp, han besejrede en af de lokale kunstnere. Efter denne sejr, tjente han et ry som en skidt fyr, og begyndte en konfrontation med Tommy Drimmerom. Endelig de veje skiltes efter den ekstreme kamp, hvor Jack var absolut den bedste. Denne sejr gav ham lov til at gå ind i den vigtigste del.

I december 2008, Jack fik contender status på ECW titel. Januar 13, 2009 var han i stand til at besejre daværende mester Matt Hardy organisationer. Dette blev efterfulgt af en omkamp, som igen var den bedste Swagger. Dog var februar 3 sejrsrække afbrudt af vores helt i kampen med Finlay, men samtidig titlen er forblevet urørlige. I sidste ende, bælte tab kom i kampen med Christian, som blev afholdt på Backlash. Og selvom senere Jack havde to titel kampe, han har aldrig været i stand til at genvinde mesterskabet bælte.

Præsentationer på RAW (2009-2010)

At gå ind i organisationen opstod juni 29., 2009. Allerede i den første match Jack venner med Randy Orton, der på det tidspunkt var WWE Champion. Debut var yderst uheldigt.

I juli, Swagger var i stand til at overvinde den profitcenter, der blev starten på en konflikt mellem dem, der snart afsluttet. Efter dette, Jack perklyuchilsya amerikanske titel og i september kæmpede med Kofi Kingston, og ganske vellykket.

Under et helvede i en celle Jack og Miz tabt til Kingston til den trilaterale kampen om titlen. På Survivor Series Swagger spillet i et team af Miz og Morrison blev besejret (Hold Miz stadig sidst vandt).

VM 2010

Alle de WWE wrestlere - folk er ambitiøse, og Swagger i dette spørgsmål - er ingen undtagelse. I marts 2010 var han i stand til at kvalificere sig til kampen for sagen ved WrestleMania 26. Han til sidst vandt kontrakten. Allerede ved den første udstilling RAW Jack ønskede at bruge mappen til den daværende mester John Blue, men han var ude af stand til selv at stå på benene, så Svagggeru ikke får mulighed for at vinde titlen i en sådan situation.

I denne forbindelse Jack besluttede at prøve lykken på SmackDown og der med stor succes realiseret deres ønske, zakeshiv sagen på verdensmesteren Chris Jericho. I april, Swagger var i stand til at forsvare sit bælte mod Jeriko og Edge, hvorefter han var også i stand til at afværge Orton. Dette blev efterfulgt af en konfrontation med Big Show, hvor han tabte med diskvalifikation ved over grænsen.

20. juni mistede Jack fire-kamp, som også blev overværet af Rey Mysterio, CM Punk og Big Show.

I perioden fra 2011 til 2012. Swagger var forkæmper for USA. Denne titel han tabte i december 2012 Santino Marella. Tabet var ikke den eneste Jack og bælte selv og vendte ikke tilbage.

afkast

Aggressive køre en bil og besiddelse af marihuana - alt dette blev fanget i februar 2013. Jack Swagger. WWE - organisation ganske barske i forhold til lovovertrædere, men hun har ikke fjernet soldaten fra udsendelser, dog blev det klart, at enhver seriøs sine fremskridt i turneringen ikke kan komme i betragtning.

I begyndelsen af juni, blev han tvunget til at forlade på grund af en hånd skade. Men den 1. juli vendte han tilbage til RAW, der kommer sammen for at kæmpe mod Kodi Roudsa.

Efter et stykke tid Swagger og Cesar erklærede selv "rigtige amerikanere" og begyndte at fungere som et hold. At tale med varierende grader af succes, var de stadig i stand til at komme til kampen om Tag Team Championship, men mistede sin gruppe "The Shield".

WrestleMania 30 var den sidste turnering for den "rigtige amerikanere." Under konkurrencer, Jack var i stand til at udholde det faktum, at Cesar besejrede Andre the Giant, og kørte ud det schweiziske hold.

dag i dag

I 2016 Jack begyndte sin tale er meget uheldigt, da en kendsgerning, i 2015. I "Battle Royale 2015" Swagger deltog sammen med Mark Henry. Som for oppositionen, "Jack Swagger vs Brock Lesnar" på Royal Rumble, showet sluttede meget hurtigt, fordi Brock tog kun 29 sekunder at afslutte sin modstander.

Swagger led også nederlag i hænderne på Chris Jericho i vejspærring. WrestleMania 32 var endnu en fatal turnering for Swagger da han bukkede under for Andre the Giant.

Det er bemærkelsesværdigt, at dette år, takket være de "Twitter" mange fans af brydning troede fighter endelig forlader ringen. Og alt sammen fordi han lagt ud på sin side erklæring, som endte med ordene "sidste dag". Jack Swagger, hvis kone senere forklaret betydningen af denne sætning, hvilket i høj grad ophidsede sindene hos mange fans, der startede gætte. Men hans kone på siden i "Twitter", sagde, hendes mand talte om den sidste dag i hans europæiske turné, men aldrig i sin karriere.

Her er de, wrestler WWE: chokerende, følelsesmæssige og til tider aggressiv og utilstrækkelig, men på samme tid meget foretrukne showmen tilskuere, at hver tale i fare, ikke kun deres helbred, men nogle gange livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.