Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: undertøj til hvad drøm? Meningen og fortolkning af drømmen

Vores artikel vil appellere til dem, der nyder aftenen, eller omvendt, om morgenen for at se gennem drømmetydning. Undertøj er også nogle gange muligt at se i et nattesyn. Dette intime ting gør mange mener om en god søvn behandling. I denne artikel vil vi se på fortolkningen af denne vision.

Der er formentlig ikke en eneste kvinde, der ikke ønsker at gå shopping for nye tøj blonder. Negligeer smukke, krop, bikinier, Bras, slankende undertøj - alt dette og meget mere er blevet en integreret del af garderoben af en moderne pige. Men jeg spekulerer på, om den mere retfærdig køn ofte se tingene intime garderobe i dine drømme? Det sker ret ofte.

Men hvis en kvinde så, hun straks søger sin drøm bog. Undertøj hvad drømmen? I denne artikel vil vi finde svaret på dette spørgsmål, overveje fortolkningen af de forskellige kommentatorer. Vi håber, at visionen om værdien vil hjælpe dig i livet.

Spejlvende drøm bog. Undertøj i en drøm

Mange tror, at sådanne drømme ikke skal tages alt for let, og bør tænke over deres betydning. Efter alt, kan det give svar på mange spørgsmål i den intime områder af livet.

Som analytikere siger, hvis drømmen undertøj, det siger, at du skal være mere opmærksom på sig selv i de kommende dage og på vagt over for andre. Da der kan være noget, der kan overvælde dig. Set undertøj i en drøm betyder, at i det private liv ikke så godt, som vi gerne vil, samt om nogle af dine skjulte følelser og hemmelige begær eller frygt. Men der er stadig en vigtig rolle virker ud af, hvor præcist og i hvilken situation drømmer intime del af garderoben.

vaske tøj

Der er flere fortolkninger af samme nattesyn. For at forstå dette spørgsmål, er det nødvendigt at se nærmere drømmen bog. Lingeri kan betyde dens for alle. Nogen vil bringe denne vision er god, og den anden, tværtimod, vil lover syg. For at gøre nogen konklusioner, er det nødvendigt at undersøge de mest almindelige drømme.

Kvinder er ofte interesseret i, hvad drømmen vasketøj eller købe tøj. Fortolkningen af denne drøm drøm bøger af forskellige forfattere efter noget anderledes. For eksempel, i henhold til tolken Miller, en drøm, hvor du vasker undertøj, men det er ikke vystiryvaetsya, den siger, at hvad du skjule for andre, vil blive klart i den nærmeste fremtid. Derfor får klar, er du nødt til at rødme.

Men på drømmetydning Vanga, vaske tøj - snarere, det er en fejl i hans personlige liv og sladder, der omgiver den menneskelige virkelighed. Men hvis vandet er rent og godt at vaske, det er at lykkes i de kommercielle og forretningsmæssige relationer. Det vil sige, hvis planlagt enhver transaktion kan være ganske nemt at tilmelde dem. I almindelighed sådan, ifølge downers, fortolkes som en ændring i filosofi.

Forsøger at vaske tøj ved stærk forurening i Freuds drøm bog siger, at du snart vil ændre sig. Så vær forsigtig. Her for eksempel, hvis en mand havde en drøm som en ung smuk pige vasker hans røde undertøj, siges det, at han i sengen er en konservativ, men forsøger at ændre det. Generelt Freud tolker de drømme, fremhævede lingeri som et symbol på kvindelighed.

En af de mest positive fortolkninger af denne drøm er fundet i drømmen bogen Fel. Han hævder, at en vision, hvor vaske undertøj, tværtimod, opmuntrende. Det betyder, at søvn en masse energi og kræfter på at nå deres mål.

kvalitet linned

Nu mener de andre typer af drømme vedrørende denne artikel i tøj. Hvis du drømmer at du går ned ad gaden kun i undertøj og alle kigger på dig, at det i virkeligheden betyder det, at du er at hengive sig til uberettiget kritik og lider angreb af andre.

Det vil sige, at se er værd at tænke over, at mindre tillidsfulde andre og fortælle dem dine hemmeligheder.

Gå til butikkerne for at finde noget af de intime dele af garderoben hentyder til det faktum, at snart vil du have en ny beundrer, hvem zavyazhutsya intime forhold. En anden version af fortolkningen af en drøm - du vil have nogen til at møde dig, men det er bange for selv at indrømme det. Og i denne drøm, er det vigtigt at overveje alle detaljerne i den bedste linned. Hvis det, som du har valgt at købe en smuk og dyre, siges det, at mand, der mødte dig, vil blive leveret og er ganske god. Men hvis du køber tøj, du se, at det er revet, bør du tage et nærmere kig på den nye bekendtskab.

farve ting

På jagt efter natlige visioner fortolkninger vi ofte bladre drømmetydning. Undertøj vi kan se de forskellige farver. Hue ting i drømme, som i livet, er et vigtigt aspekt. Dette faktum bør være opmærksom på, før du tager i hånd drømmen bogen. Rød undertøj med blonder i en drøm fortæller om din lidenskabelige natur og en ukuelig lidenskab i sengen og snart svimlende roman. Hvid, tværtimod, om din blid og rolig disposition grænser op til de uforsigtige, som bruges af andre.

Hvis du ønsker at se gennem drømmetydning, sort undertøj hvad drøm, lære, og nu vil vi fortælle om fortolkningen af denne vision. Det advarer om sundhedsproblemer i intimsfæren. Derfor bør du tage et nærmere til ham. I dette tilfælde, vil ingen skade gå til lægen. Sort bh i en drøm betyder, at din sløvhed, ubeslutsomhed kan skuffe partneren.

købe undertøj

Købe uinteressante undertøj såsom trusser eller en kæmpe Terry natkjole, betyder det, at i virkeligheden du får en chance for at forny gamle forhold. Gå ikke glip af det!

Hvis du mener, den engelske drøm bog, det syn, hvor den sovende får korrigerende undertøj, gør det klart, at i det øjeblik det ikke har mennesker i dit liv, som du kan stole på. Derfor er du nødt til at stole kun på sig selv.

Generelt kan de drømme køb forstås på forskellige måder undertøj også. I en drøm bog står der, at købe en smuk nyt tøj, hvilket er meget glædeligt at betyde, at alt er godt med dig, og anstændige mennesker i mit liv. Derfor er det ikke nødvendigt at ændre noget på dette tidspunkt i forholdet. En anden såsom søvn behandler som uopnåelige mål. Derfor er det nødvendigt at slå sig ned og forsøge at realisere sig selv i et andet område.

Hvis lingeri er erotisk og seksuel, er der en chance for, at det snart vil blive vist i horisonten modstander. Montering af mærkelige ting sagde, at virkeligheden vil være kendt nogle hemmeligheder. Hvis en kvinde drømmer, at hun endnu ikke kan bestemme, hvornår den montering, at en bh til hende købe noget i livet, hun har et par fans.

konklusion

Nu behøver du ikke en drøm bog. Hvad drømmer undertøj, kan du lære ved at læse vores artikel. Vi håber, at de fortolkninger har hjulpet med at besvare presserende spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.