FormationHistorie

Som døde Laika (hund-kosmonaut)?

I 1957 var Sovjetunionen en væsentlig begivenhed. I november blev han sendt ud i rummet hund. Dette er den første pattedyr i verden, til at besøge pladsen kredsløb. Men begivenheden er temmelig trist end glad. Rummet er blevet sendt Laika. Dog-astronaut gav manden en masse information om flyvningen, men hun døde.

forberedelse Flight

Blot tolv dage før missilaffyring astronauter kandidat blev fundet. I sidste øjeblik valg af forskere faldt på hunden, men ikke i andre pattedyr. Måske fordi det er et dyr i de mennesker elsker mest. Og hunden-astronaut vil være den foretrukne af de mennesker, besluttede vi at forskere.

Kandidaten tog fra et krisecenter kæledyr. Racerene hunde besluttede ikke at tage, fordi de er mindre tilpasset de vanskelige forhold. Ufravigelig betingelse var den lyse farve af dyrets pels, så det er bedre at få fotografierne. Den første kosmonaut hund - Laika, som blev taget fra en konventionel husly.

astronaut uddannelse

Træning begyndte næsten umiddelbart efter lanceringen af den første kunstige Jorden satellit, som øjeblikkeligt blev berømt. Ideen med dyr flyvning - et forsøg på at bygge videre på succesen af Sovjetunionen som helhed og i rumfartsindustrien i særdeleshed. Ingen tankevækkende tegninger og udvikling på dette område i landet var ikke. Designet enhed på farten på en gang med Europa ideer. Laika (hund-kosmonaut) holdt også en særlig uddannelse.

Det var klart, at flyvningen vil være kun én måde. Den eneste ukendte var den tid, at hunden vil være i stand til at nå op til sin død i et rumfartøj.

fly

Under start på hunden kollapsede kolossale overbelastning. Hendes går ind i beholderen, men hun heroisk udholdt. I første omgang havde hunden ikke skaber nogen særlige faciliteter for længerevarende ophold i kredsløb.

apparater skabere troede, at en hund dør efter 6 dage efter starten, når maskinen er over elektricitet. Men det uventede skete. Laika har modstået et par timer. Dødsårsagen var overdreven opvarmning af flyet i solen. Laika - første hund-astronaut lanceret i kredsløb om Jorden - blev dræbt i videnskabens navn.

Tragedien i verden

Hele verden var i sorg. Medierne i mange lande har der været rapporter om skæbnen for de lodne væsner. Animal Defenders kaldet Khrushchev slagter, organiseret demonstrationer og andre protester. Menneskeheden, der accepterede med begejstring nyheden om lanceringen af den første kunstige satellit, er død af firbenede ven venter. Sådanne fremskridt, de ikke havde brug for.

Vestlige lande har allerede fejret Laika, og i Sovjetunionen, fortsatte medierne til at informere folk om status for allerede død hund. Kun på den ottende dag, det var om forbindelsen udsender en besked fra rumsatellitter. Senere Sovjetunionen bebudet, at dyret angiveligt bedøvet. Og kom ind i historien om Laika. Dog-astronaut tilladt ingeniørerne at overveje mange aspekter af flyet, i fremtiden, til at sende en mand ud i rummet.

den offentlige mening

Disse nyheder sovjetiske folk var ikke til deres smag. Årsagen var dette: folk ikke ved, at flyvningen oprindeligt var planlagt i den ene ende. Borgerne havde håbet på at se helten i rumflyvning efter hans tilbagevenden til Jorden. På grund af denne præstation af sovjetiske Cosmonautics det syntes ikke så lyse. Men i virkeligheden er det blevet gjort store konklusioner, blev en helt Laika (hund-kosmonaut). Billeder dyr findes i alle museer i Astronautics.

Særligt smertefuld død hund pågrebet den yngre generation. Top betegnelse blev givet for at holde forklarende samtaler blandt de studerende, at:

  1. For et land er det vigtigt at udforskning af rummet.
  2. hunds liv sammenlignet med åbningen udsigter uforlignelige.
  3. Laika er nu kendt over hele verden, og før, at hun ikke var kendt til nogen.

Men folk i lang tid ikke kunne falde til ro. Du kunne endda høre den vittighed om, at den næste rum flyver Khrusjtjov selv. I Moskva, borgerne sendt et forslag om at yde en køter af Sovjetunionens Helt posthumt, og selv den tildelte rang. Rygtet siger, at dette spørgsmål endnu diskuteret i regeringen.

Myndighederne på det tidspunkt endnu ikke havde lært at påvirke den offentlige mening. Vi besluttede at handle følgende metode: de nye cigaretter og cigaretter "kan lide" dukket op på markedet. Måske, i regeringskredse håbede, at borgernes følelse af empati og sorg bliver til røg. Jeg fik den idé at producere og andre produkter med samme navn, men senere denne idé blev opgivet - kunne vise sig for meget. Men heroisk tabt Laika (hund-kosmonaut) blev en verden berømthed. Selv om det var den mest almindelige køter, der ved et uheld faldt ned i læ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.