HjemlighedHavearbejde

Remontant jordbær. Plantning og pleje. sorterer

Jordbær - den mest elskede af gartnere kultur - vi kan sige med tillid til, at det bedste sted blev givet til hende. Og det til trods for, at det er meget krævende at pleje. Til dato, afledt mange sorter af bær planter og opdrættere arbejdet fortsætter.

En af de mest interessante, men ikke nok er prissat sorter remontant jordbær, plantning og pleje af dem har deres egne karakteristika.

Fordelene ved denne slags:

• Med den rette pleje udbytter er højere end i ikke-remontant sorter af 2-3.
• Denne klasse er tættest på de vilde jordbær og bevarer alle sine nyttige egenskaber.
• frugtsætning periode varer hele sommeren.
• Sorten er mere modstandsdygtige over for skadedyr og sygdomme.

Til bær god frugt skal overholde disse betingelser:

- at dyrke jordbær i ét sted bør ikke være mere end 2-3 år - i det fjerde år af sin høst falder kraftigt;
- ikke at sætte det nær haven (på grund af krydsbestøvning mistet de bedste egenskaber af sorter);
- det er umuligt at lægge plantage af jordbær på drømmen, hvor kartoflerne blev dyrket;
- at øge produktiviteten i den første, der skal skæres korte blomsterstilke.

Remontant jordbær, plantning og pleje, som involverer indførelsen af en tilstrækkelig mængde gødning, meget populær blandt gartnere.

Hvis du vil have rigelig frugtsætning, og vælg derefter en bred vifte af helvede: jordbær remontant, kun positive tilbagemeldinger. Det vil blomstre i år plantning og give første bær i august. Det landede på båndbredde på 40 cm, og afstanden mellem klumper 10 cm. Men denne sort producerer en masse overskæg, og kræver ekstra arbejde for at fjerne dem. Tager rod ved siden af moderplanten skal kun unge rosetter.

Mange fordele er ikke enkle remontant jordbær, plantning og pleje, der er arbejdskrævende, og planten af de amerikanske sorter Brighton. Jordbær storfrugtede (bær til 45 g), højtydende sort hele sommeren, giver små whiskers.

Ikke ringere end de tidligere hvidløg arter i form af udbytte. Blooms rigt, hvilket giver op til 50 stilke på en busk. Af det andet år af dyrkning af en afgrøde på 2 kg per kvadratmeter af produktionsområdet.

Remontant jordbær Elizabeth straks begyndte at vokse i Europa med hjælp af nye teknologier, under filmen krisecentre. Udbytte, der allerede i det første år af plantning, er 10 kg per kvadratmeter. Plantet i det tidlige forår under filmen. Frugtsætning fra juni til september, bær giver stor (vejer 100-110 g). Filmen dækker de kolde, frost, men under blomstringen det bør hæves for at sikre bestøvning af blomster.

Remontant jordbær, plantning og pleje, som er forholdsvis enkel på frugtbar jord, vokser hurtigt. Vanding bør være sparsomme, men konstant - du skal undgå udtørring landet. For at slippe af ukrudt kan være uklar jorden under -buske sort film eller syntetisk stof. En sådan dækker materiale er meget gennemsigtigt og fugt, og luften, og ukrudtet vokser ikke under den. Om vinteren er isoleringen kræves: gran grangrene, halm, sne, gødning (i den frosne jord). I foråret skal du straks fjerne dækslet, skal du ikke fjerne podmerzshie planter - at flyve fra jordstængler vokse tilbage nye blade og blomsterstilke, vil udbyttet af plantagen ikke blive berørt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.