Hjem og familieHelligdage

4 September. Ferie og dagens begivenheder

Hver dag året rundt, selv om han ikke er rød på kalenderen, har sin historiske og kulturelle betydning. Verdens husket begivenhederne den 4. september? Hvem sagde denne dag din ferie? Er Star støttende født på denne dag? Læs artiklen.

historiske oplysninger

September 4 gik over i historien som den dag for grundlæggelsen af "City of Angels" - Los Angeles. I dag er det den største by i Californien, USA, og i det fjerne 1781 et lille samfund af spanske missionærer var i hans sted.

Denne dag i 1837 gav en chance Samuel Morse til stede til verden hans opfindelse - telegrafen.

I 1874 blev han født den store russiske kirurg og videnskabsmand, opfinder liniment Balsamico, bedre kendt for os som "Vishnevsky salve." Aleksandr Vasilevich Vishnevsky gjort et uvurderligt bidrag til udviklingen af sovjetisk medicin, blev tildelt ordrer og medaljer, tildelt Stalin-prisen og titlen på hædret Scientist af RSFSR.

Fødselsdagen af det kendte mærke "Kodak" udgjorde 4 september 1888. Samme dag Dzhordzh Istmen patenteret sin første film kamera.

I 1975 gik han på tv-skærme i programmet "Hvad? Hvor? Hvornår?". Dette års Intellektuel Club fejrer 40-års jubilæum. Af den måde, den første kørespil show var Alexander Maslyakov, den nuværende præsident af Club of Funny og opfindsom.

dag handler den 4. september

Helligdage, der er over hele verden fejre denne dag:

  • Dag atomfysiker i Rusland - dukkede op i kalenderen af faglige arrangementer i 2006. På denne dag ære dem, der har bidraget til udviklingen af den nukleare industri i landet, har skabt en stærk militær base for at beskytte grænserne for vores land. Ud over udviklingen af atomvåben, en masse mennesker, der arbejder for at sikre en sikker opbevaring. Fejringen af nukleare specialister glem ikke et øjebliks stilhed for at ære mindet om dem, der gav deres liv til gavn for fædrelandet.
  • Redningsmand Dag i Armenien - er blevet godkendt siden 2008. Ferie dedikeret til heltemod af dem, hvis mod og tapperhed - det er et erhverv. På ethvert tidspunkt af dagen eller natten personale EMERCOM redde dem, der er i knibe. De er ikke blot slukke brande, men også engageret i afviklingen af følgerne af naturkatastrofer, både hjemme og i udlandet.
  • Told Day i Republikken Moldova - er blevet fejret siden 1991, fra det øjeblik, hvor Moldova blev udråbt en uafhængig stat og dens toldsystem kom under ledelse af regeringen. Toldvæsen sikrer økonomisk sikkerhed i landet, overholdelse af toldregler og indsamling af opgaver.
  • Dag Gazovik og oilman - fejret af verdenssamfundet. Udvinding af naturressourcer som olie og gas - en meget kompleks proces. Sort guld depositum er nødvendig for at forudsige, finde, og derefter bore et hul, og først derefter bygge produktionen af olie og gas. Og dette inkluderer deres transport via rørledning til raffinaderier. I denne branche, det indebar en enorm mængde af mennesker, og betydningen af deres arbejde er uvurderlig, fordi de giver vores komfortable liv og gøre det muligt at udvikle industri og landbrug.

Hvad andet fejre denne dag?

  • I Australien fejrer Fars Dag - en ferie, der opstod som en reaktion på fejringen af Mors Dag. Faderens rolle er ikke mindre vigtig i opdragelsen af barnet, så gode fædre i Australien modtager lykønskninger fra deres børn 4 september. Ferier af denne art bidrager til at styrke familiens værdier.
  • Dag indvandrer i Argentina - hvert år i landet for permanent opholdstilladelse flyttet til 150 tusinde indvandrere, heriblandt borgere i nabolandene - Paraguay, Peru og Bolivia, et stort antal indvandrere fra Italien, Spanien, Frankrig og andre europæiske lande. For nylig, er der en tendens til at øge antallet af besøgende fra Asien og Mellemøsten (Kina, Japan, Syrien, Libanon).

ortodokse kalender

Bortset fra det faktum, at i den kristne kalender er betegnet religiøse helligdage og faste, hver dag mere og begrænser sig til at ære mindet om de hellige. Derfor sådan noget som en fødselsdagsfest. 4 September - en dag en engel til Alexander, Alexis, Ariadne, Athanasius, Basil, Gabriel, Ivan, Hilarion, Isak, Makar, Michael Fedor, Felix.

Hvad stjernerne sige?

Som astrologer siger, Born 4 september (hvis Jomfruen) fortsætter i deres ønsker og konsekvente i deres gennemførelse. Virgin søge stabilitet, så stænk af følelser og erfaringer overdreven banke dem fra sporet. Disse mennesker er ganske beskedne, men ikke blottet for ambitioner. Må ikke tolerere uansvarlighed, kan ikke lide at høre undskyldninger. Og de er for krævende til venner og familie som i princippet, og til sig selv.

Hvem passer Born 4 i September? Jomfruen er godt foreneligt med tegn på Fiskene, Stenbukken, Tyren. Men med Aquarius, kan Skytten og Vægten forhold udvikle sig meget problematisk.

På denne dag blev født

Beyonce - amerikansk sanger, blev født i 1981 i Houston. Hits er sådanne kompositioner som Crazy in love, Single Ladies, Beautiful Liar og andre. Anerkendt som den mest succesfulde kunstner i 2000'erne og den vigtigste radioispolnitelnitsey årti efter Billboard magazine.

Nikita Malinina kandidat fra den russiske "Star Factory-3", blev født i 1988 i en familie af berømte sanger Aleksandra Malinina. Mindeværdige country sange "Kitten" og "flash i nat."

Alex (rigtige navn Alexander Chvirko) - en anden elev af "American Idol", blev født i 1988 i Donetsk. I en sang reality show nåede han finalen, men prisen kunne opnås. Større hits: "Moonlit Path", "Hvor er du?" "Jeg bor dig".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.