FormationVidenskab

Strukturen af hjertet

Det er ingen hemmelighed, at hjertet - det vigtigste organ i den menneskelige krop. Selv hvad de mennesker, der er den aktivitet i hjertet vises som på sin indre tilstand og ydre form. Heart - løbende drift livlig motor, som pumper skibene enorm mængde blod. Enkeltsidet blodstrømmen sikres hjerteklapper, som åbnes under tryk i én retning. Kontrakterne hjerte muskel præcist og klart, følelse utrolig stor overbelastning. Hele sit liv det menneskelige hjerte arbejder kontinuerligt, som faktisk understøtter dette liv.

Konstant træningshold eller motion gøre hjertet arbejde hårdt, og som en konsekvens af hjertemusklen er forseglet. Imidlertid som steg ventrikler. Hvis hjertemusklen er træt fra arbejde og kan ikke overhale hele blod ind i hulrummet kan udvikle kongestiv hjerteinsufficiens udvidelsen og hjertesvigt. For bedre at forstå disse processer, er det nødvendigt at dykke ned i sådan noget som "strukturen af hjertet."

Den ydre struktur af hjertet

Normalt, når ordet "hjerte" person, forestiller sig en lille skarlagen hjerte gennemboret af en pil Amor. Men hvis sådanne synspunkter, er det virkelig tilfældet? Selvfølgelig ikke.

Heart former - kegle, fladtrykt i anteroposteriore retning. Strukturen af hjertet indebærer en sondring mellem bunden og toppen. Base - udvidet del, der er rettet mod højre, op og lidt tilbage, øvre - nedre tilspidsede del henholdsvis rettet mod venstre, ned og lidt fremad.

På overfladen af denne krop kan vi opdage mange forskellige fremspring og riller, der danner blodkar. Den største af dem har deres egne navne. Dette for eksempel koronale sulcus, som strækker sig på tværs af aksen af hjertet og en ekstern afgrænsning pointer hjertekamrene og forkamrene. Hertil kommer, at hjertets overflade har en bageste og forreste interventrikulær riller - ydre tegn på ventrikulære grænser. Her ligger også hjertets blodkar. Til alle, der er to vækster på overfladen af hjertet - de Atria ører.

Den indre struktur af hjertet

Inde i hjertet er det mere vanskeligt. Den første ting du bør være opmærksom på at undersøge strukturen af hjertet, er det faktum, at der er fire ventiler, der sikrer bevægelsen af blod i forlæns retning og forhindrer dets tilbagevenden strøm. Tricuspid og mitral atrieventrikelklapperne adskille hjertekamrene fra atrierne, pulmonal og aorta halvmåneformede ventiler - ventrikler de store arterier. Alle af dem er knyttet til den fiberholdige skelet af hjertet. Hjerte ramme består af meget tykke bindevæv, som er en støtte til musklerne og ventiler.

Generelt beskriver strukturen af hjertet, er det vigtigt at bemærke, at selve hjertet består af fire kamre: venstre atrium, højre atrium, venstre ventrikel og højre ventrikel. Alle af dem er adskilt af skillevægge. Den venstre forkammer omfatter pulmonal vene ind i højre - hule. Fra venstre og højre ventrikler er placeret lungepulsåren og aorta ascendens, hhv. Den højre atrium og venstre ventrikel lukke store omsætning, det venstre forkammer og højre hjertekammer - en lille cirkel.

Den indre overflade af hjertekamrene og ventiler er foret med et lag af såkaldte endotelceller - endocardium. I subendokardiale væv indeholdende fibroblaster, collagen og elastiske fibre, nerver, vener de ledende elementer i systemet. Udbyttet denne myocardial tissue - musklen tætte lag består af hjertemuskelceller. Bemærk, at ydersiden af myokardiet opstår lag fedt og bindevæv, som dækker nerverne går til muskel lag af hjertet, hjertet og de store skibe.

struktur af hjertet - en meget interessant og vigtigt øjeblik i menneskets anatomi. Kun forstået indtil udgangen af alle nuancerne i dette spørgsmål, kan du forstå, hvad der er inde i vores krop, og hvordan man støtter menneskeliv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.