FormationVidenskab

Divisionsledelse struktur

De fleste bureaukratiske organisationsstrukturer kan opdeles i funktionelle og afdelt ledelsesstruktur.

Funktionaliteten omfatter en af de ældste og ganske ofte bruges i praksis. De kan sige, er traditionelle, og derfor de kaldes klassiker. Dette er resultatet af kontrollen er opdelt i individuelle elementer, der hver har til opgave at styre, det vil sige, den udfører en specifik funktion. Funktionel struktur fungerer effektivt i virksomheder af små og mellemstore størrelse.

I store virksomheder i flere årtier anvendt divisionens ledelsesstruktur.

Ordet "afdelte" kommer fra det latinske, der betyder "opdelt i dele afdelinger." systematisering proces finder sted på tre grunde:

1. Ved produkt (vare eller tjenesteydelse).

2. I grupper af købere.

3. Af geografiske regioner.

Afdelinger af virksomheder, der handler på egen hånd, er det næsten uafhængige organisationer, som er genstand kun til den centrale ledelsesorgan i virksomheden.

Produktet udskilte struktur

Nødvendigheden af dens oprettelse er forårsaget af det stigende antal store virksomheder og selskaber. De trænger ind i nye produktionsområder er meget forskellig fra de foregående. Er fremkomsten af nye administrative opdelinger, der er involveret i et bestemt produkt.

Divisionsledelse struktur orienteret til køberen, er sammensat af enkelte enheder. Hver af dem, til gengæld har til formål at rette det til en kategori af forbrugere. Sådanne divisioner har næsten alle store selskaber.

Regional divisionsdirektør ledelsesstruktur.

Dens skabelse, samt produktet, på grund af den hurtige vækst i virksomheder. De spredes hurtigt sin indflydelse over store områder, ikke kun på hjemmemarkedet, men også i udlandet.

Afhængig af hvilken faktor er især vigtigt for virksomheden at sikre sine strategiske planer, og udvalgte divisionsdirektør ledelsesstruktur af en bestemt type, enten på produktet, enten ved købers eller geografi.

De iboende fordele ved disse strukturer Management:

- Først og fremmest bidrage til en hurtig vækst i virksomheden.

- For det andet øger uafhængighed af lederne.

- For det tredje øge graden af ansvar bestyrelsen for produktionen.

- For det fjerde øger viden.

- For det femte skabe gunstige betingelser for at træne topledere.

Sammen med fordelene ved udskilte struktur har ulemper:

- For det første, hvis der er svage oplysende forbindelser mellem afdelinger, eventuelt overlappende aktiviteter.

- For det andet kan de svage led med det væsentligste styrende enhed, hvilket resulterer i højere virksomhedens ledelse ofte ikke holde under kontrol aktiviteterne i sine forretningsenheder (divisioner), og som et resultat - et stort tab.

Årsagerne til disse mangler: svag og ineffektiv ledelse af selskabet, manglen på budgettet, ikke-specifik fokus på de ønskede resultater. Eliminer de negative aspekter som følger: en styrkelse af lederskab ved at implementere et klart system af incitamenter, budgettering og automatisering, justere de vandrette links, en klar sondring mellem de beføjelser.

Administrer virksomheden med denne type skal være en mand med en demokratisk ledelsesstil, da det vil blive tvunget til at overføre mange beføjelser lederne af afdelinger, hvorfra afhænger effektiviteten af forvaltningen selskab. Divisional struktur kan arbejde effektivt, ikke kun i store, men også i mellemstore virksomheder. Så viser en moderne praksis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.