Af teknologiElektronik

"Minelab X-Terra 705": anmeldelser og vejledning

Hvis du ønsker at købe en ny metaldetektor, for at forbedre nøjagtigheden og effektiviteten af deres søgning, kan Minelab X-Terra 705 være et godt valg. Detektoren har en høj gennemsnitlig bedømmelse, og næsten alle de anmeldelser om det er positive. Hvad er "Minelab X-Terra 705"? Anmeldelser, fotos, funktioner - alt senere i artiklen.

funktionelle egenskaber

Dette er den tredje linje i metaldetektor Minelab X-Terra efter modeller 305 og 505. Ligesom sine forgængere, den 705 består af flere dele, som giver ejerne til nemt at samle og adskille det i et par minutter. Rod er opdelt i tre dele, som nøjagtigt og pålideligt tilsammen. Til det er fastgjort en plastik spole med en vingemøtrik, og betjeningspanel øverst stangen - den tilsvarende bolt. Sidepanel lyse op finger dække skift og giver adgang til batterirummet. Detektoren er let og kompakt, og dens sorte finish med sølv-blå kontrolpanel giver det et elegant look. Enheden vejer omkring 1,3 kg og har en minimal længde på højst 1,22 m og 1,42 m.

instruktion

Kendskab til brugermanualen - dette er den første, er det stærkt anbefales at gøre i begyndelsen af en "Minelab X-Terra 705" anmeldelser. Guiden giver detaljerede oplysninger om principperne for driften af metaldetektor, rækkefølgen af sine montage og kontrol nøgler. Den indeholder oplysninger om brug og konfiguration omfanget af diskrimination, metoder til bestemmelse af nøjagtige position af målet, justere følsomheden af indretningen, metoder Noise Cancel, Threshold orden, volumen, hyppighed af lyden og balancen af jorden. Læs bør anvendes under særlige omstændigheder, at forstå, hvordan hver enkelt indstilling påvirker søgeresultaterne, og finde ud af, hvad der skal gøres for at opnå maksimal effektivitet.

innovativ teknologi

Hvad er de mest imponerende funktioner i "Minelab X-Terra 705"? Bedømmelser af ejere sige, at teknologien af V-Flex, på grund af præ-amplifikation af det detekterede signal, vil reducere antallet af falske positiver fra støj fremkaldt på kablet mellem spolen til kontrolpanelet.

Teknologi V-Flex - et karakteristisk træk ved detektoren. Af "Minelab X-Terra 705" taler om den lethed, hvormed detektoren Frekvensen kan ændres ved at udskifte dens spole. Minelab tilbyder flere store, mellemstore og små spoler, som eliminerer behovet for at købe noget andet metal. Den resterende del af jorden er meget bedre end sine forgængere 705, der letter brugen, selv når der arbejdes i områder med højt indhold af mineraler. Som et resultat, søgende var i stand til at finde emner, der tidligere modeller ikke kunne findes, og arbejde i et miljø, hvor de fleste andre mærker af detektorer er magtesløse. Men bedst af alt er præget af "Minelab X-Terra 705" anmeldelser. Producent, ifølge ejerne, at sikre nøjagtig digital spole kalibrering, frekvens kontrol og kontinuerlig overvågning af jorden, som gør det muligt at opnå en høj ydeevne i en bred vifte af typer af søge- og jordbundsforhold.

Batteristatus

Brugeren opfordres frem for alt for at sikre, at batteriet kan levere nok tid for driften af enheden. Metaldetektoren er drevet af fire AA batterier spænding på 1,2-1,5 V. Indikatoren afspejler ikke nøjagtigt det oprindelige opladningsniveau. Ejere rådes til at give enheden i et par minutter, og så senere at kontrollere aflæsninger - så de vil være langt mere præcis.

Noise Cancel

Detektoren har fem kanaler, der kan vælges i både manuel eller automatisk drift. Opfordres brugeren til at anvende den sidstnævnte mulighed, som enheden er langt mere korrekt at installere tilstrækkelig for interferens end det menneskelige plan. I dette tilfælde skal spiralen være i arbejdsstilling vandret og væk fra metalgenstande.

tærskel

Threshold niveau kontrol udføres i området fra -5 til 25. Denne indstilling er vigtig og afhænger af brugerens hørelse, og den omgivende støj. Ejerne anbefale at sætte tonen niveau værdi indtil den knap hørbar lyd. For høj lyd vil aflede og vil ikke tillade svage signaler til at overvinde tærsklen. Er for lav, vil føre til det samme resultat.

sporfølgende

I denne tilstand, er jorden balance hele tiden tilpasses skiftende sammensætning af jorden. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at installere det, før du bruger metaldetektor, fordi indstillingen udføres automatisk efter et par slag af en metaldetektor. Du kan derefter enten gemme den aktuelle værdi af parameteren ved at trykke på knappen på skærmen, eller at fortsætte med at arbejde i den aktuelle tilstand. Det skal erindres, at flere passerer over målet kan have den virkning at blokere signalerne fra hende, ikke fra jorden. Det anbefales derfor at forlade denne tilstand, efter der registreres alarmen om et mål.

Sporing Ground Balance

Mange erfarne jægere foretrækker at bruge metaldetektorer med en lidt forskubbet af jorden. Tidligere kunne de ikke gøre det automatisk. Men med den funktion at spore Ground Balance brugere kan nu automatisk justere følsomheden spænder fra 15 til -15, hvilket gør det muligt at bruge detektoren i de jorder, der tidligere har haft problemer.

Pinpoint

Pinpoint mode giver dig mulighed for at indstille mål størrelse ved at justere følsomheden af undersøgelsen og området omkring målet. Du kan også bruge denne funktion til manuel styring tilstand beslutsomhed.

Strand Ground Balance

Denne funktion forbedrer påvisning nøjagtighed mens jagt på strandene. Dette bidrager til at forbedre jordens balance i områder med højt indhold af mineraler og fremragende filtre signaler fra en næsten ikke-magnetiske materialer.

fem forudindstillinger

Metaldetektoren leveres med fem forudindstillede mønstre.

 • Skema 1 kan anvendes ved søgning efter ikke-jernholdige metaller, såsom ædelmetaller, sølv og guld.
 • Figur 2 er beregnet til at afvise materialer såsom folie, og definitionen af ikke-jernholdige metaller.
 • Skema 3 anvendes til at modtage signaler fra de små objekter baseret på jern og, som regel, anbefales det at søge efter artefakter.
 • Skema 4 diskriminerer mest jernholdige metaller.
 • Skema 5 giver mulighed for at lede efter noget metal, og kombinationer heraf.

På den højre side af skærmen viser dybden af fem pile afsløring metaldetektor Minelab X-Terra 705. Anmeldelser af ejere siger, at selv om indikatoren er i stand til at angive den maksimale dybde i intervallet 25 cm, hvilket er 0-5 cm på pilen, enheden trygt opdage mål, der er mere dybt. Brugere har rapporteret resultater i en dybde på 0,5 m og dybere. Der er mange faktorer, der bestemmer dybden af påvisning Minelab X-Terra 705. Bedømmelser indehavere kalder parametre som afstanden mellem jorden og spolen, frekvensen af signalet, graden af mineralisering, størrelsen af det detekterede objekt og tilstedeværelsen af metalaffald.

fordele

LCD-skærm "Minelab X-Terra 705" ejere anmeldelser kaldes en klar og let at læse. Desuden er det udstyret med baggrundsbelysning, der gør det muligt at holde udkig, selv efter solnedgang. Coin afsløring tilstande og skatte og udforskning er to X-Terra 705 vigtigste tilstande, der kan bruges til at søge efter artefakter, smykker, gamle og nye mønter. Metal afviser signaler fra mål, såsom låg fra flasker og faner af aluminiumsdåser. Det kan bruges på strande og i parker.

To præcis positioneringsmodus

Indretningen har 2 fund positioneringsmodus - indstille størrelsen og automatisk. Hvis der kan findes den automatiske tilstand i mange detektorer, den præcise bestemmelse af placeringen er enestående og giver nyttig information om egenskaberne af mål, herunder dens størrelse og form, efterfulgt af et grafisk display og variabel tone.

Noise Cancel giver fremragende respons hastighed, hvor jordoverfladen indeholder en stor mængde affald.

Masker jern diskrimination regulere filtrering af signaler fra jern objekter, så brugerne er i stand til at opdage mål, selv om de er tæt på papirkurven.

28-segment diskrimination området (4 til jernholdige og ikke-jernholdige 24) angiver indholdet af jern- og ledningsevneniveauer. Rækken af numerisk identifikator er i intervallet fra -8 til 48 trin. Et stort antal målsegmenter muliggør bedre detektere små forskelle i sammensætningen og forbedre nøjagtigheden af bestemmelse af formålet, at brugeren ønsker at afvise eller påvisning.

"Minelab X-Terra 705": anmeldelser. karakteristika

X-Terra 705, som forventet, ikke bryde traditionen med producenten og er værdig til en god karakter. Den konstans af enheden i søgningen og identifikation af mål værdig ros. Desuden detektoren konsekvent filtrerer signalerne ikke-jernholdige metaller selv i de mest tilstoppede søgeområder. To grundlæggende presets og gode muligheder for opsætning af enheden gør det muligt for brugeren at søge effektivt. Efter alt at dømme ejerne, bør fabrikanten overveje muligheden for at redde editering, når du slukker, og selv i tilfælde af udskiftning af batterier.

Metal "Minelab X-Terra 705" brugeranmeldelser kaldes praktisk og let fortolkelige model. Som med alle liniedetektorer X-Terra, det hører til den øverste række enheder og ikke kun ser godt ud, men også fungerer udenfor det forventede. Kvalitet metaldetektor indikerer, at det afspejler den seneste videnskabelige forskning og udvikling. Når markedet er støt arbejder enhed vises, bliver det en model for andre detektorer. Og tillid til deres metaldetektor, er uden tvivl en af de vigtigste aspekter af søgningen til nybegynder og for den erfarne bruger.

"Minelab X-Terra 705": anmeldelser, beskrivelser

Når de er samlet, detektoren ser ud og føles stærk: intet vil bryde eller blive brudt i marken. Som med tidligere modeller, betjeningsvejledning skrevet tydeligt. tastaturlayoutet er praktisk og ergonomisk. Verifikation i marken kan kaldes den bedste metaldetektor model linje.

Blandt fordelene ved detektoren "Minelab X-Terra 705" ejere anmeldelser henvist til sin kompakthed, lette vægt og holdbarhed, fremragende arbejde på mineraliserede og trash områder, en stor dybde afsløring, et stort antal funktioner til at forbedre søgeresultater, lyse LCD-display med baggrundsbelysning, mulighed for at anvende både begyndere og erfarne jægere metaller, aftagelig spole, en imponerende batterilevetid.

Blandt ulemperne ved "Minelab X-Terra 705" isoleret restriktion brugerfeedback spole vandtæt dybde på 1 m, manglen på frekvens 3 kHz og en total mangel på batteristrøm og hovedtelefoner.

konklusion

Uanset, om brugeren er en nybegynder, der er på udkig efter en nem at bruge detektor, eller en erfaren jæger der behov for de avancerede funktioner, metaldetektor "Minelab X-Terra 705" af ejerne kalder et godt valg for alle. På trods af de mange ekstra funktioner, hvordan det virker, er let at forstå og anvende. Hertil kommer, at prisen på den enhed, hvilket gør det til et af de mest overkommelige metaldetektorer, hvor der er sådan et stort arsenal af at forbedre nøjagtigheden af arbejdet.

specifikation

Følgende er de grundlæggende parametre for indretningen:

 • Hyppigheden af spolerne 3, 7,5 og 18,75 kHz.
 • VFLEX teknologi.
 • Gennemsigtig Screen LCD (3 "h1,75") med baggrundsbelysning.
 • Target valg: den relikvier, mønter, smykker, guld og stranden.
 • Ground balance: Sporing, manuel, automatisk, strand.
 • Følsomhedsjustering - manual.
 • Der er en volumen indstilling.
 • Coil 10x5 inch aftagelige.
 • Batteri - 4hAA.
 • Vægt - 1,3 kg.
 • Arbejdstid - 20-30 timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.