Hjem og familieBørn

Doll Novi Stjerner: funny Alien

Uden noget legetøj er det meget svært at forestille sig en pige? Selvfølgelig uden en dukke! Række moderne legetøjsbutikker gør at stoppe i glæde ikke kun små prinsesser, men også deres mødre! Små dukker, Barbie og lignende skønhed, pige monster, som ved første øjekast synes at være forfærdeligt, men hvis man ser nøje, fascineret hans karisma og originalitet ... På trods af denne overflod af legetøj, dukker Novi Stjerner, som MGA selskabsmeddelelse begynder i 2012, med det samme tiltrukket sig opmærksomhed.

Hvad er de så interesseret? Den omstændighed, at Novi Stjerner - denne søde Alien, kom ned på jorden i jagten på nye eventyr. Den grundlæggende linje af dukker fire tegn: et lysende Alie Lectric, taler Mae Tallick, strålende Una Vers og aromatiseret Ari Roma. Alle dukker Novi Stjerner adskiller interessant krop design og lyse tøj. Og deres smukke øjne med lange skinnende øjenvipper straks tiltrække opmærksomhed. Hver dukke sælges komplet med et kæledyr, emballagen er forsynet med håndtag, som er omdannet til horn-antenne.

Grundlæggende dukke Novi Stjerner har en monolitisk krop nesharnirnoe. Nogle finder det en ulempe, der beskriver dukkerne som "statuer", ikke også praktisk for børn at lege. Men vi kan roligt sige, at Novi Stjerner - dukker, der er sikker på at appellere til dem, der bekymrer sig om de oprindelige legetøj. De absolut ikke ligne de glamourøse skønheder som Barbie, men i dette ligger deres charme. Desuden er disse inoplanetyanok værdsat af mange voksne samlere, indsamling dukker.

Lad os tale om hver pige fra bunden fire.

  • Alie Lectric. Dette regnbue og venlige dukke Novi Stjerner med grønlig hud og lilla-pink hår kan gløde i forskellige farver! Hendes rygsæk har en særlig en knap, klikke på, som du kan aktivere baggrundslyset tilstand. I dette tilfælde, en rygsæk er aftagelig, så du kan skjule dukke og komme med forskellige spil.
  • Mae Tallick. Dukke med lange blå hår og lyserød hud, der kan tale (udstøder et par sætninger på plads), og er meget glad for skinnende ting. Hendes stemme minder om en robot stemme.
  • Una Vers. Blid dukke Novi Stjerner med blålig hud og hvidt hår. Det er fyldt med vand med glimmer og ligner en mystisk lille havfrue, eftertænksom og lidt trist.
  • Ari Roma. En sjov dukke med en behagelig duft af tyggegummi, som ifølge legenden, producenten, ikke kan indånde luften af jorden, og derfor tvunget til at bære en speciel hjelm. Hendes frodige lilla og lyserøde krøller perfekt med skinnende lyserød hud.

Jeg må sige, at producenterne ikke stoppede udgivelsen af de tegn, der er anført ovenfor. Doll Novi Stjerner har vundet popularitet i hele verden, så den nye serie og figurer blev udviklet. Så ud over basen, der var en mulighed for strand inoplanetyanok (alle de samme puppe, kun i badetøj). I denne linje kroppen er blevet mere mobil, men forsvandt bonus i form af vand med glimmer indeni eller muligheder for at skinne.

I dag frigivet en masse inoplanetyanok Novi stjerner. Dukker, foto, som tiltrækker sig opmærksomhed fra både børn og voksne, der er solgt i mange lande rundt om i verden. Fantasy fabrikanter simpelthen forbløffende: en mystisk koldt istap Anne Arktis, fyrig Ina Ferna, enøjede Sila Clops, fire arme Malie Tasker, tofarvet stribet Mimi Merize, som en robot Roe Botik og vinget tre-eyed Vera Tabray ... Disse dukker erobret hans personlighed og et markant design og producere et ønske afhente, overveje nøje og være sikker på at få fat i dem i sit legetøj samling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.