HjemlighedHavearbejde

Navn på blomster til buketter blomstre sammensætning i sommerhuset

Blomster elsket af mange. Af dem skabe smukke kompositioner, ikke kun hjemme i en vase, men også i landet. At kende navnet på blomsterne til buketter, kan du købe frø eller løg og plante den duftende plante på sin hjemmeside.

Klip, de er kortvarig. Hvor anderledes planter, der blomstrer lige i haven. Hvis du lægger dem i en cirkel med en diameter på 50-60 cm, direkte i den friske luft i haven, vil vokse store og frodige buketter. Det er kun vigtigt at kende navnet på de blomster til buketter og gøre disse mini-senge.

Tusindfryd og kornblomster vil bidrage til at skabe et felt Ikebana

De, der elsker de beskedne felt buketter kan sætte på dit websted kornblomster og margueritter. Det er nemt at købe rødderne af stor have med margueritter og sætte dem i midten af sammensætningen. Tilstrækkeligt tre buske. Afstanden mellem rødderne -. 30x30 cm langs kanterne af mini-senge plantet Semena Vasilkov. Både disse blomster blomstre i lang tid, vil så lang sommer med bopæl kunne nyde den slags buket udendørs. Nu sælges flerfarvede kornblomster. Meget effektivt ser en buket. I midten af højhuset store hvide margueritter og omkring deres flanke lave flerfarvede kornblomster.

Hvis landet har mulighed for at besøge kun i weekenderne, kan du klippe græs på marken, for at bringe til byen, sætte en vase og beundrer dem for en uge.

Zinnia - navnet på de blomster til buketter

Fra zinnia kan være fantastisk sammensætning. Disse planter er glædeligt i lang tid, og i sidste ende ændre deres behåring brogede hoveder. Da de opløst, kun det første antallet af farver, de minder om gerbera. Med tid til at åbne opløbet bliver til en frotté charme og ligner en rose. På den ene busk en masse blomster. Selv fra en enkelt plante, kan du oprette en fantastisk buket.

Verdure - et andet navn for de blomsterbuketter. Deres hvide krumme, men kapitæler perfekt modregne de gule, lyserøde, rød, violet zinnias. Ofte markedet kan opfylde sammensætningen når en kvist baby ånde og supplere den buket roser. Dens hvide blomster fantastisk look med bordeaux, røde roser.

Rose - dronning sammensætninger

Rose - den mest almindelige navn for blomsterbuketter. Det kan købes i butikken eller vokse sig selv. Anlægget er ikke lunefuld, som blev almindeligt antaget. Bush sat på en solrig vindstille sted, tucking landing pit polupereprevshey organisk. Hvis du gør det i slutningen af maj, er allerede i slutningen af juli busk begynder at blomstre og sætte pris på smukke blomster. De er skåret med lange grene, og en smuk buket er klar. Det kan være til stede som sådan pragt som enhver kvinde og mand. Her er nogle blomster til en buket kan dyrkes i landet eller til at købe på markedet har i vente. Til rosa tiltalende end et år, bør bushen have en god vinter. Til dette formål er det i november bøjer til jorden og dækket med et ikke-vævet stof.

Det ser flot og blomster til buketten, hvis navne er kendt af alle fra barndommen. For eksempel nellike. Dens slags "Shabo" også kan dyrkes i landet, men det er opløst i slutningen af sæsonen, eller det følgende år. Af gladiolus er fantastiske blomsterarrangementer. Tall smuk mand er i dens centrum, og kanterne kan sættes zinnias. Nå det ser ud som en buket i en enkelt farve eller flerfarvede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.