Mad og drikkevarerOpskrifter

Forbered marinaden til grill svinekød med citron

Begyndelsen af konsum af kød af svin går tilbage til de fjerne dage stenalderen. Mange århundreder svinekød er praktisk talt det eneste kødprodukt for europæerne. Og den dag i dag er det meget populært, fordi dyrkning af disse dyr - processen er ikke meget kompliceret, og svinekød har fremragende smag. Det er mere skånsom sammenlignet med kød af andre repræsentanter for dyrenes verden, og er let fordøjeligt af det menneskelige legeme. I dag madlavning har utallige opskrifter og metoder til udarbejdelse af forskellige svinekød retter. Det kan koges, kogt, stegt, ryk og røg, der skal bruges som et selvstændigt produkt eller i forbindelse med mange andre.

Marinade til shish kebab af svinekød med citron

Af særlig betydning i kunsten at bordet har en forbehandling kød før dens varmebehandling. En af disse metoder "forbehandling" er marinering. Det er ikke altid nødvendigt, men sådan svinekød behandling for en række traditionelle retter. Marinade Grill svinekød giver særlige citron, raffineret smag noter af det endelige produkt, hvilket gør kødet mere mørt og blødt, bidrager til at mindske varmebehandling tid. Anvendelse citron giver nogle krydret sure kød og gør det blødere, som er indeholdt i citronsaft syre blødgør fibrene. Denne marinade til svinekød med citron ofte anvendes til forbehandlingen af kød før tilberedning af portionsstykker, der skal følges ved ristning. Men det vigtigste her - ikke overdrive det! Den overdrevne mængde citronsaft eller det kan gøre det færdige skål var en sur smag. I denne forbindelse i færd med bejdsning anbefales at bruge følgende dosering: 2 citron gennemsnitlig størrelse på 1 kg råt kød.

Kebab. Valg af kød, opskriften

En af de mest populære og elskede af alle de retter af svinekød - det er, uden tvivl, en shish kebab! En særlig plads i dens fremstilling givet til det rette valg af kød og marinade. De mest egnede dyr kropsdelene til grill betragtes som en del af halsen og bryst med ribbenene. Til marinering proces er ofte brugt, er marinaden til grill med citron.

Først bliver kødet skæres og placeres i en dyb ikke-oxiderende retter. Løg rengøres fra skallerne og passerede gennem en kværn eller gnides på et fint rivejern. Med antallet af løg taget omkring halvdelen af vægten af råt kød. Dernæst blandes grundigt kød med løg og tilsæt den georgiske eller abkhasiske adjika sats på 2 spiseskefulde pr 1 kg svinekød. For at forberede marinaden til grill svinekød med citron, er citrusfrugter skåret i stykker og pres saften ned i en skål med kødet. Igen, alt hvad du behøver for at blande grundigt med indsatsen. Et vigtigt forbehold: de virkelige, professionelle kebab Goldsmiths ikke anbefale brug af salt foran og i løbet af bejdsning! Dette forklares ved det faktum, at den før-saltet kød mister en masse saft og få tørt. Marineret svinekød stykker på en sådan måde bør overlades under tryk på 10-12 timer. Fried spyddene på grillen over Gløder, hvilket kød stykker trukket på spyd brug salt og umiddelbart før stegning selve processen. Vanding kød under varmebehandling er tilladt som en sidste udvej, hvis begynder at bryde åben ild. Skewers skal regelmæssigt drejes for ensartet bruning. Villighed kebab defineres som: en skarp kniv til at gøre et dybt snit. Hvis allokeret klar juice uden iblanding af blod - alt kødet er klar.

Marinade til shish kebab af svinekød med citron, kan anvendes til fremstilling af mange andre fødevarer fra kød fra dyr, såsom en grill eller koteletter. Ifølge mange anmeldelser, marineret og kogt så kødet har en usædvanlig smag, delikat smag og bogstaveligt smelter i munden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.