Kunst og underholdningMusik

Xenia Dezhneva - operasanger

Kseniya Dezhneva - sangeren, hvilket er en markant figur i professionel opera miljø. Det er ikke kun meget smukt, men også meget begavet pige. Unge talenter er indlysende Xenia, hendes stemme er smuk, og den erhvervserfaring kan imponere enhver, der er interesseret i opera.

formation

Kseniya Dezhneva blev født den 26. oktober., 1980 Hendes hjemby var den Zhukovsky, som er beliggende i Moskva-regionen. I 1987, sideløbende med de gymnasiet forældre sendte pigen til at studere i skolen af kor kunst, som kaldes "Flight". Studerede på denne skole Xenia fem år, efterlader væggene i institutioner i 1992. Umiddelbart efter det er blevet bestemt i Zhukovsky, en børnepool kunstskole, hvor hun allerede undersøgt i retning af klaver. Yderligere fire år af hendes liv, hun har givet denne musikalske videnskab.

I 1996 Dezhneva kommer ind i skolen Gnesin, hvor han fortsatte sin kunstneriske uddannelse på linje med korledelse. Efter eksamen fra skole i 2001, hun straks får en chance for at fortsætte sine studier ved Tjajkovskij konservatoriet. Kseniya Dezhneva bestemt ikke ignorere en sådan mulighed kommer i gymnasiet og indskrevet i fakultetet for solosang.

skabelse

Xenia professionelle karriere begyndte i 2004, efter at hun dimitterede fra Tchaikovsky Conservatory. Fra det øjeblik, kvinden begynder at samarbejde med Tatar State Theatre opkaldt efter Jalil. Xenia debut fandt sted på scenen af denne kulturinstitution: hun spillede i operaen "Figaros bryllup", det sæt af Mozarts værker. Da Dezhneva bliver permanent medlem af truppen, men derudover den deltager i de produktioner af andre teatre opera og ballet. Blandt hendes værker kan skelnes opførelser af "Don Giovanni", "La Bohème", "Orfeus og Eurydike", "Tryllefløjten" og mange, mange andre vidunderlige forestillinger.

I 2010 begynder Xenia Dezhneva at engagere sig i undervisningen. I samme skole Gnesin, hvor hun fik sin uddannelse, har den unge sanger undervist vokale kunst fremtidige musikere. To år senere, Xenia får et tilbud fra Aleksandra Serova om samarbejde. Hun er enig, og sammen med de Folkets kunstner i Rusland, hans team turnerer landet og i udlandet.

To år senere, og, mere præcist, i 2014, Kseniya Dezhneva med den berømte sanger Valery Meladze synge en duet på nytårsdag telecast, sendt på den første kanal. Desuden blev den unge sangerinde set blandt deltagerne i den musikalske program "Store Scene", som viste seere russisk tv-kanal.

Hædersbevisninger og priser

Et år senere, efter at sangeren blev involveret i undervisning, Xenia deltager i tredje International Vocal Competition. Hendes stemme og ydeevne talent blev ikke set. Hun modtog førstepræmien, som er den højeste udmærkelse. I 2014 Dezhneva deltager i konkurrencen om vokale kunstnere, dedikeret til Natalia Spiller. Han går på det område af Rusland. I denne konkurrence bliver vinderen af Xenia.

yderligere oplysninger

Kseniya Dezhneva, hvis personlige liv er et mysterium, alle sine kræfter giver arbejde. Hendes ekstraordinære stemme (sopran) har vundet hjerter af millioner af russere, har hendes fans og i udlandet. Hårdt arbejde og ønsket om noget højere - det er de træk Dezhnev, der hjalp hende med at få op. Det er, hvad de siger om den unge sanger til sine venner og kolleger. Den selvsamme operadiva om det beskedne. I interviewet, hun altid gentager en: alt hvad den har opnået, at kvinden fik takket være den kloge, at tro på hendes forældre såvel som erfarne mentorer og lærere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.