InternetBlogs

Hvordan at finde en person "kontakt"? Hurtig guide til at bruge søgningen af populære sociale netværk

I dag er flere og flere "Runet" mennesker bliver regulære på forskellige sociale netværk. En af de mest populære af dem er ressource "In Touch", hvor i øjeblikket er der mere end et hundrede og fyrre millioner brugere. Ser man på denne enorme tal på uerfarne brugere ufrivilligt spørgsmålet opstår - hvordan man finder en person "kontakt" blandt sådan antal registreret i de sociale netværk? Du kan finde ud af om det, hvis slut at læse denne artikel til det sidste.

Før du begynder at søge, skal du tilmelde dig den populære sociale netværk. For at gøre dette, er du nødt til at udfylde en simpel form, og derefter eventuelt kan uploade dit eget foto og give din side mere information (dette gøres i første omgang til dine venner det lettere at finde din profil), så du kan og forsøge at finde folk "kontakt" .

For at forenkle søgesider af mennesker, du kender, skaberne af det sociale netværk skabt en række nyttige værktøjer. Den enkleste af dem - det selv "Søg" på sitet, som er berømt for "Kontakt". Folk søger ved hjælp af placeret øverst på siden virker, er simpelt - du behøver kun at indtaste denne streng navnet "ønskede", som så resultatet vil være foran dig, som består af en liste over alle de registrerede brugere under samme navn og med den navn. Men nogle gange er det ikke nok. Efter alt, hvordan man finder en person "kontakt", hvis han har et par hundrede navnebrødre der lever i verden? Må ikke haste til fortvivlelse eller at starte visning af alle udstedte søgesider med det formål at finde den rette profil. Prøv at bruge den såkaldte "avanceret søgning".

Hvis den første søgning gav dig for mange profiler, kan du reducere deres antal betydeligt ved at indtaste yderligere oplysninger om den retning, du ønsker den person data. Også parametre såsom land og by bopæl, kan reducere antallet af spørgeskemaer fra flere hundrede til et eller to dusin. Og hvis du indtaster mere detaljerede oplysninger - steder for læring, en militær enhed, der fungerede som "krævet" folk, arbejdsplads, civilstand og så videre, du kan finde præcis den profil, du og behov.

Men der er andre varianter af svaret på spørgsmålet, hvordan man finder en person "kontakt." For eksempel, hvis du ved, du har brug for ID formular (denne information kan direkte give ejeren af siden, eller din fælles ven), er det nok til at registrere det i browserens adresselinje efter den ressource i sig selv (http://vk.com/), og du vil automatisk blive taget du er interesseret i denne side.

Glem ikke, at hvis en person har besluttet ikke at indføre en sådan detaljerede oplysninger om dig selv eller indtastet oplysningerne, ikke svarer til virkeligheden (f.eks ændre navn eller efternavn), han simpelthen ikke vil blive medtaget i dine søgeresultater. Men hvordan man finder en person "kontakt" i dette tilfælde? For startere, kan du prøve at studere listerne over mulige venner af denne mand. Måske kan du mærke det i fotografierne, hvem du og finde ud af under hvilke pseudonym han var "gemmer sig". Men glem ikke, at en sådan "deduktiv" metode ikke altid kan garantere et perfekt resultat.

Nu hvor du ved, hvordan man finder en person "kontakt", og bør forstå, at hvis en person, du kender, er en meget god "konspirerer", derefter finde det vil på ingen måde alle. Men hvis dette er din gode ven, som du er interesseret, kan det godt være, at han vil finde din side, og den første til at tilbyde dig en "venskab". Hvis dette ikke sker, så er det muligt, at denne mand ikke fortjener den indsats, du gør for at søge efter den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.