FormationUngdomsuddannelse og skoler

Konjugation af franske verber: simple til det komplekse

En af de vanskeligste aspekter i studiet af det franske sprog er tidspunkter og bøjninger af verber. Den lærende skal huske alle seks former for personlige slutninger, og i betragtning af, at der i fransk Gruppe 3 verber, der lagrer proces forsinket endnu mere. Så, hvordan man kan forstå og huske konjugation af franske verber én gang for alle?

midlertidige former

Af de 16 nuværende sprog for tiden kan det kun betegnes 5. Andre former eller anerkendt underudnyttet og forældede eller henvise til den skrivestil og irrelevant i verbal samtale. Gennem denne læring opgave lidt lettere, fordi den kun kan bruge den nuværende, tidligere og fremtid, samt ubestemt fortid Imparfait formular til at beskrive ufuldstændige eller gentagne handlinger i fortiden. Den sidste faktiske tid er passé immédiat, som giver dig mulighed for at navngive lige er sket effekter.

Undersøgelse af konjugation af verber på fransk, er det nødvendigt at bemærke, at alle tider er opdelt i to grupper: enkel og kompleks. For at danne verbet form af simple starttidspunkter er kun ændret verbum lukning. Komplekset - de tilføjet en ekstra verbum avoir og être, som selv er omfattet af de nødvendige ændringer.

tilbøjeligheder-system

Fransk verbum konjugation vil afhænge af hældning. Deres fire sprog: indikativ for alle reelle handling bydende nødvendigt for anmodninger og ordrer, konjunktiv at udtrykke ønsker eller sandsynlighed, og endelig suspenderet, oversat til russisk med partiklen "til". Hver af disse stemninger findes i alle tider, selv om oral sprog fransk brug kun en brøkdel af dem. I overensstemmelse hermed baseret på betydningen af sætningen, er det nødvendigt at sætte verbet i den rette stemning og det rigtige tidspunkt (nuværende, tidligere eller fremtidig).

Grupper af verber på fransk

Introduktion til studiet af Aspectual-temporale former for verber, er den studerende konfronteret med både højre og med de forkerte arter. Hvis regelmæssige verber, og det er den 1. og 2. gruppe, underlagt klare regler for uddannelsessystemerne slutninger i en bestemt tid, bøjning af franske verber 3 grupper giver eleverne en masse besvær. Og selv om størstedelen af uregelmæssige verber er opdelt i mange undergrupper af sin base typen, nogle undtagelser har endnu til at lære.

Det er bedre at starte med regelmæssige verber, især da de kan bruges til at udtrykke næsten alle de tanker og handlinger. Alle prædikater nye ord, kommer fra andre sprog eller internettet, automatisk erhverve tegnene på regelmæssige verber af 1. gruppe.

Regelmæssige verber ender på -er

Overvej ordene fra en konjugation af franske verber. Disse omfatter infinitiv (infinitiv form), der sluttede i -er. For at ændre dem fra tid til anden, mentalt nok til at afskære de to sidste bogstaver, og i stedet erstatte en ny slutning. Et slående eksempel på et sådant tilfælde - verbet parler ( «snak, snak"). Billedet viser, hvad der sker, når den skifter på nuværende tidspunkt, person og tal ( "Jeg siger," 'Du siger, '' Han siger: "og så videre. D.)

For at gøre det nemmere at huske konjugation af franske verber i denne gruppe i den nuværende tid, er det muligt at visualisere støvler, inden i hvilken er arrangeret vinkelret på enden af uudsigelige (-e, -es, -e, - ent). Det er de tre former for ental og afslutningen af den tredje person flertal. To plural endelser 2. og 3. personer (- ons og -ez) ikke indgik i "boot", fordi de er udtalt, og det adskiller sig fra andre former.

Bortset fra denne gruppe vil være den forkerte verbum aller ( «go, go"), som har sine egne regler for konjugering.

Regelmæssige verber ender på -ir

Det er ikke særlig svært, og det konjugation af verber på fransk slutter -ir. De synes også, det er rigtigt, og henvist til 2. type. Gruppen er ikke mange, hovedsageligt repræsenteret ved handlinger forbundet med farven: blanchir - «blancher», rougir - «blush", men der er også andre aktiviteter, såsom finir - «færdig». Et træk ved denne gruppe er til stede i alle former for vokalen -i før udgangen. Derudover til gruppe 2, kendetegnet ved fremkomsten af dobbelt konsonant -s endelser i flertal stede i alle former Imparfait, og i konjunktiv stede og ufærdige forløbne tid i alle former.

Bemærk ligheden mellem verber i den 2. gruppe med repræsentanter for de uregelmæssige verber, infinitiv med de samme endelige bogstaver -ir. Konjugation af uregelmæssige franske verber forekommer efter forskellige regler, behøver verber ikke har en dobbelt -s i deres former.

uregelmæssige verber

Vidt repræsenterede den tredje gruppe af verber er forskellige indledende former og forskellige måder at uddannelse endelser. Del af infinitiv verber er -ir i slutningen og dermed ligne 2. gruppe. Andre almindelige endelser infinitiv, som straks kan identificere dem som tilhørende uregelmæssige verber er -endre (forsvarer - «beskytte»), -ondre (répondre - «svar»), -re (mettre - «at sætte, sætte") og mange andre. Heldigvis ordbøger angiver, hvilken type af en bestemt verbum, og efterhånden begynder at skelne studerende konjugation af franske verber i forskellige undergrupper.

Særlig omtale fortjener verbet être ( «være") og avoir ( «har"). De kan helt ændre sin basis, derfor kræver udenadslære. Desuden er disse verber involveret i dannelsen af en vanskelig tid, og så er nogle af de store i fransk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.