TravelingRejsetips

Ved Sortehavets ferie: Adler seværdigheder

I Adler, kan du finde en masse interessante menneskeskabte og naturlige monumenter. Hver enkelt er unik på sin egen måde. Under alle omstændigheder attraktioner sikker noget vil overraske dig. Overvej de mest populære.

apery

Kaldet gartneriet ligger i landsbyen sjov. Det er hjemsted for aber, som derefter sendes ud i rummet. I børnehaven de gennemgår forberedelse før flyvning. På kennelen har lukket bure, hvor fiskene lever 2700 (silkeaber, makakaber og andre.). Alle kan du se 11 arter af aber. Primater i første omgang vil appellere til børn. Gartneriet kan besøges, både selvstændigt og med gruppen tour. Under turen vil du lære om livet i dyr, og de eksperimenter, der udføres lokale forskere.

Oceanarium

Besøg attraktioner Adler kan ikke ignorere akvariet. Det blev bygget i 2009. Indtil nu, dette sted er fascinerende skønhed i den undersøiske verden. Det fungerer 29 showrooms, hvor 4 tusinde liv. Ferskvand og saltvand fisk (200 arter). Dette sted er ligesom en voksen så meget som børn. Det er værd at bemærke, at akvariet er opdelt i temaer zoner. Så vil du være i stand til at besøge regnskove og fordyb dig i havets dyb. Vær sikker på at slentre gennem en gennemsigtig tunnel beboet af de mest forskelligartede indbyggere.

Ahshtyrskaya hule

Denne naturlige vidunder ligger på vejen til Krasnaya Polyana. Denne grotte blev dannet tusinder af år vtechenie. Hertil kommer, her spor af forhistoriske mand Paleolithic periode er blevet opdaget. Især fandt de gamle værktøjer. Og omkring 30 tusind. År siden hulen var beboet af Cro-Magnons. Ikke overraskende, Akhshtyr hule forsøge at besøge alle der er interesseret i Adler seværdigheder.

Park "Southern Culture"

Hvis du vil besøge Adler seværdigheder, så glem ikke om den "sydlige kultur" park. Det er her, du kan se den smukkeste kyst af roser. Også i parken fredeligt sameksistere planter fra Amerika, Japan, Afrika og Himalaya. Generelt er der voksende omkring 1.400 planter, som er repræsentanter for den subtropiske verden: redwoods, laurbær, cypresser, cryptomerias, libanesiske og deodar. Dette vil du ikke se på nogen sanatorium Adler. Hertil kommer, at parken kan prale med en bambus lund og to damme med sjældne vandplanter.

Landsbyen kloster

Ikke langt fra klosteret ligger landsbyen Adler. På dette punkt kan du se de unikke monumenter af arkitektur og natur. Det er umuligt ikke at besøge det unikke slugt, alder, som er 70 millioner år gammel. Der er også interessante arkitektoniske seværdigheder, nemlig Treenigheden-St George kloster og kirken Georgiya Pobedonostsa.

adler fyrtårn

Kaldet fyret er en af de ældste på Sortehavet. Det blev bygget i 1898 og fungerer den dag i dag. Den synlighed rækkevidde er 13 miles. Han er de sydligste russiske fyrtårne. Hvis du er interesseret i børsnoterede attraktioner Adler, så kan du allerede begynde at planlægge en tur. Og hvis du ikke ved, hvor de skal stoppe, det mini-hotel Adler tilbyder. Denne byen vil ikke forlade dig ligeglade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.