HobbyHåndarbejde

Bluse med deres hænder - det er nemt!

Hvor ofte vi løber på jagt efter nye klæder til de butikker og markeder, forsøger at finde en skjorte der perfekt sidder på figuren og fremhæve alle sine fordele! Især hvis det er det tal det ikke helt passer til alment accepteret. Hvor mange gange vi fejler, og vi køber ikke rigtig det, du leder efter?

Og det er ikke så svært at finde det rigtige, men det faktum, at det er svært at samle op noget unikt og individuelt, ikke det samme som alle andre. Hvordan man kan løse dette problem? Svaret er ganske enkel - gøre ting for at bestille eller uafhængigt. Den anden mulighed er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Bluse med deres hænder - det er nemt!

Fordele ved at skræddersy

Måske den største fordel ved skræddersyning er dens eksklusivitet, og efter allerede er tidsbesparelser, valg af stof og stil. Det skal bemærkes, at det ikke er nødvendigt at vælge mode, der dikterer mode. Hans hænder kan skabe en helt unik ting, der er rentabelt fremhæve alle fordelene ved din figur og din personlighed.

Valget af stof

Begyndere i syning er bedre at give fortrinsret til trikotage og enkle snit, da syning uden nogle hårde praksis af stoffer til beklædning. Du kan dog vælge en fleksibel kjole stof, der vil lette tilpasning af produktet til den rigtige landing.

modellering bluser

Enhver skjorte med dine egne hænder kan sys ret hurtigt og nemt. Det begynder med den korrekte simulation, som om mønsteret ikke vil blive foretaget korrekt, så produktet vil ikke fungere. Hvis du aldrig har haft til at beskæftige sig med broderi og design, er det bedre at tage for at simulere mønster for de grundlæggende bluser og lidt ændre det til din en stil: ændre formen af udskæringen, forkortede eller blusset ærmer, ændre længden og lave en skæring Coquette. At opgaven var meget enkel, et magasin til syning med en passende model - en ideel løsning. I dette tilfælde kan du straks forstå, hvordan ser færdige bluse. Deres hænder vil ikke være vanskeligt at overføre mønstret på det færdige stof og sy den på den medfølgende vejledning. Må ikke umiddelbart tage op vanskelig ting at begynde med er bedre at vælge en simpel model. Dette vil ikke blot doshit det til ende, men også give dig tillid til deres egen evne og vilje til at udvikle sig yderligere i denne retning.

Den grundlæggende proces sy bluser

Processen med at sy sådan noget som en bluse, hendes hænder starter med syning putter og skulderled. Dernæst kommer turen til den behandling boards, hals, krave og ærme. Efter - alle de forskellige lommer, dikkedarer og striber. Det sidste trin - syning sidesømmene og bunden af ærmegab og forarbejdning. Det skal bemærkes, at behandlingen af lommerne og forneden som intet andet giver syerske færdigheder, og om muligt indvendige sømme for at forhindre nogle fejl, skal der være alt perfekt.

i stedet for en konklusion

Næsten alle kvinderne i sidste århundrede havde en symaskine og vide, hvordan man syr nogen bedre, nogen værre, men næsten alle syede. Nu et stort udvalg af en bred vifte af moderigtige kvinder tøj lov til at bevæge sig væk fra denne aktivitet. Stadig, det er rart at lave en bluse eller mode kjole med deres egne hænder, og, forlader huset, jeg forstår, at du ikke vil opfylde sin ven eller bekendt i de samme ting!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.