Hjem og familieTilbehør

Bedømmelse vogne "3 i 1" til nyfødte. Klapvogne: rangordning af de bedste

I forventning om de biologiske forældre forsøger at få ikke blot alt hvad du behøver, men det bedste af alt for deres krummer. Der lægges særlig vægt på valget af klapvognen. Efter at have gået ud i den friske luft, du har brug for hver dag. Og hvis kørestolen ubelejligt, bliver det en stor udfordring. Derfor er det nødvendigt at foretage en bedømmelse kørestol "3 i 1" og rekreative modeller.

Hvilke funktioner er mest tiltrukket købere

Mange forældre foretrækker den model af "3 i 1". De bruges fra de første dage af livet og er en glimrende løsning på spørgsmålet om børns transport op til tre år.

De vigtigste kriterier for udvælgelse er:

 1. Komfort for barnet. Tilstedeværelsen af den rummelige og varm vugge, vindtæt hætte og kappe i benene. Tilstedeværelsen af en regnfrakke, myggenet og ventilation. betaler også stor opmærksomhed på støddæmperne.
 2. Praktiske for forældrene. Hvis du undersøger bedømmelse kørestol "3 i 1" i Rusland, kan det konkluderes, at den ledende køretøj med høj mobilitet og manøvredygtighed. Også vigtigt er den nemme foldning og evnen til at transportere.

Funktioner kørestol "3 i 1"

Disse klapvogne er meget populær på grund af sin alsidighed. Foretag et køb én gang, kan du ikke bekymre dig om, at når de bliver ældre barn bliver nødt til at købe en mere passende model.

Rating på "3 i 1" høje kørestole grund af det faktum, at de består af følgende elementer:

 1. Babylift. Den skal i de første 6 måneder af livet. I vuggen en nyfødt vil være i en naturlig fysiologiske position takket være et solidt fundament. Den kan også bruges som en posebærende. I nogle modeller, der er specielle skinner forudsat, hvilket gør det muligt at bruge som en bassinet krybbe.
 2. Sædeenheden. Det bruges , når barnet begynder at sidde. Normalt dette element er sat i hvilken som helst retning. Det vil sige, at barnet kan sidde overfor moderen, eller omvendt.
 3. Bil sæde. Det er meget bekvemt for bilejere, fordi det ikke kræver yderligere omkostninger til køb af tiltrængt element.

Hvis du undersøger vogne rating "3 i 1" har en ledende stilling takket være disse muligheder. Og allerede forældrene træffe valg baseret på deres præferencer. Der er de mest populære modeller, er det nødvendigt at overveje de særlige kendetegn ved hver af dem.

Kørestol Cam Cortina Evolutin X3

Rating vogne "3 i 1" Baby, kan du starte med denne model. Et særligt træk ved denne model er en tre-chassis med hjul, som i væsentlig grad øger sin manøvredygtighed. Kørestole ser elegant og moderne.

Holderen er meget stort og indeholder ikke forskellige fremspring. Det kan bruges som en vugge.

Sædet af klapvognen sæde bred, gør det muligt for barnet at føle sig godt tilpas, selv i en varm kulør i vinteren.

Der er et stort indkøbscenter kurv og legetøj og rummelig taske til mor. Det omfatter et myggenet.

Adamex Enduro

Vurdering bedømmelse kørestol "3 i 1" til vinteren, kan man sige, at denne model er en leder. Producenterne har givet alle detaljer. Selv i den iskolde vinter, krumme ikke fryses. Varm vugge, beskyttende dækplade på dækslet og visiret på hætten vil være en pålidelig beskyttelse mod elementerne. Sæde enhed er udstyret med en varm dæksel til fods.

Peg Perego GT3

Denne model har tre hjul, de forreste drejer. Tilstedeværelsen af håndbremsen gør det muligt umiddelbart at stoppe bevægelsen i kritiske situationer. Dette vil til gengæld øger sikkerheden og pålideligheden af produktet og giver dig mulighed for at indtaste i top kørestol "3 i 1", som er mest populære.

Inglesina Vittoria

Den klassiske version, godt bevist gennem mange år. Vugge betrukket 100% bomuld og har en madras.

Den største fordel ved klapvogn er, at det er forholdsvis let. Særligt værdsat er de købere, der har til at gå ned ad trappen med hende. Hjul nemt rulle ned ad trappen, hvilket er af stor betydning i mangel af en elevator i bygningen.

God hjælper i at vælge et køretøj til barnevogne, vil blive vurderet "3 i 1". For piger, der er mange muligheder og farver. Du kan vælge en lys model eller beroligende pastelfarver. Alle mærker tilbyder en bred vifte af farver, så enhver kunde kan købe en klapvogn til din smag.

Fordele klapvogne

Klapvogne er i høj efterspørgsel i de varmere måneder. Med ankomsten af foråret, hvis barnet allerede sidder, forældre tænke over dette køb. Hvad er det så, har fordelene af klapvogne? bedste rating omfatter modeller, der opfylder følgende kriterier.

 • Lav vægt. Dette er vigtigt, da det giver mulighed for at bruge en kørestol i næsten enhver situation. Det kan nemt klappes op og sættes i offentlig transport eller enhver institution. En sådan mulighed er meget nyttigt for lange rejser.
 • Små dimensioner. Folding klapvogn, kan det nemt placeres i bagagerummet på en bil. det gør heller ikke tage meget plads derhjemme.
 • Funktionalitet. Ryglænet kan monteres i den ønskede position. Gåture modeller er ikke designet til at sove, fordi de ikke har en vandret position. Men hvis barnet sover, kan du slippe tilbage i tilbagelænet position.
 • Tilgængeligheden af sikkerhedsseler. Dette er meget vigtigt, da babyer efter 6 måneder er meget aktive, og stropper tillade sikre barnet i en behagelig stilling for ham.

Næsten alle modeller har en beskyttende kofanger, regnslag, kurv af legetøj.

Klapvogne: rangordning af de bedste

I udtalelsen fra forældrene, kan du navngive de tre mest populære modeller.

 1. Zooper Waltz Escape. Denne klapvogn vandt kærlighed købere på grund af den lave vægt, der er mindre end 7 kg. tilsætning af et teleskopisk system, som er meget bekvemt for transport. Bagsiden styres helt stille, så det kan udelades, for ikke at forstyrre barnet, når han faldt i søvn. Inkluderet er en praktisk bord, der nemt vil foder et barn til en gåtur. For koldt vejr er nyttig varm kappe.
 2. Peg Perego Aria Completo. Klapvogn har alle de funktioner, der kræves for en behagelig gåtur. Stor regnfrakke pålideligt beskytter mod at blive våd og varm kappe på fødderne vil ikke tillade at fryse. Der er en vogn på en "bog".
 3. Venezia Aneco (Faux læder). Denne model, som supplement til klapvognen sæde, babylift har en klassisk, så kan bruges fra fødslen. Samtidig er det fantastisk til at gå, da det har en lav vægt. Det er meget praktisk at transportere og opbevare, let at folde og har et låsesystem. Den er velegnet bevægelse på vej til.

Der er andre praktiske klapvogne. Placering af de bedste er ikke så begrænset. Når du vælger en model, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på sikkerheden og praktiske anvendelse.

Hvad du skal overveje, når du vælger en kørestol?

 • På hvilket tidspunkt af året du planlægger at bruge det. Hvis du ønsker at købe en model, der er egnet til al slags vejr, skal du vælge "3 i 1". For børn fra 6 måneder af sommer tur vil være mere komfortabel i udøvelsen formularen.
 • Løft i huset. Hvis kørestolen skal hæves og sænkes trappen, overveje en model med lav vægt.
 • I tilfælde af hyppige ture til bilen er det nødvendigt at vælge en klapvogn, der kan foldes let og har en lille størrelse.
 • Planlægning endnu et barn - ikke spare på klapvognen. Billigste mulighed kan ikke vare længe. Men produkter af høj kvalitet fra tillid til producenterne tillade brug af børn til at transportere flere børn. Derfor er undersøgelsen '3 i 1' kørestole. For drenge, kan du vælge en model med beroligende pastelfarver, det er ganske egnet i tilfælde af pigens fødselsdag.

At gøre det rigtige valg, vil du oprette sikkerheden og trøste din baby. En praktisk klapvogn til forældre vil være uundværlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.