Kunst og underholdningFilm

Ceylan Chapa: En biografi. Alder Ceylan Chapy

Der er mennesker, der ikke bliver skuespillere og udfører på scenen eller i film, men fylder så meget plads i livet i de generelle idoler, at de selv bliver fans i mediet af filmfans. Sådan Ceylan og Chapa. Biografi af denne model, smuk og interessant pige har endnu ikke fundet sted, men det er allerede blevet en stjerne af pressen - som "gul", og ganske alvorlig. Og, selvfølgelig, journalister fundet to grunde til at bryde en lanse og skrive skandaløse artikler. Dette frem for alt en alder af piger fra high society og hendes personlige liv.

Hvor gammel Ceylan Cape?

Tja, det afhænger af, hvordan man tæller. De fleste fans af pigerne hævder, at hun var syvogtyve, og hun blev født i 1987. Andre, med links til forskellige sites biografier af berømtheder, peg på 1983 er let at beregne, at i et sådant tilfælde, er stjernen allerede overskredet tredive. Hvem er rigtigt, det vides ikke, og alle er enige kun på det faktum, at hun var født på det nittende juni. Ofte tavs om, hvor gammel hun virkelig selv Ceylan Chapa. Dens alder, men uanset hvad det var, ikke en hindring dens skinnende ydre og en lige så svimlende karriere. Selv hvis du kender hvem hendes forældre er, disse kendsgerninger er ikke så overraskende.

Ceylan Chapa. Biografi (korte)

Pigens mor hører til denne type af tyrkiske kvinder, der kæmpede deres vanskelige vej i livet. Hendes mand Jalal er blandt de mest indflydelsesrige personer i landet. Sebnem Chapa ejer modellering forretning, og sendt ad denne vej, og hans datter, især fordi hun har en fremragende figur og et smukt ansigt. Siden barndommen Ceylan glad for musik. Hun havde ikke bare lytte til trendy sange - det blev trukket til denne klassiker. Så hun er uddannet fra konservatoriet, og fremragende skuespil både klaver og cello. Men studerer i Lyceum og vinterhaven, hun elskede modemagasiner, så selv begyndte at samle dem. Og hun gik på arbejde i et industrielt projekt af moderen, er dog, som hun devuschka hævder deres smag i stil og retning er ofte forskellige. På den anden side, Ceylan sommetider skriver sin egen musik i studiet med sine venner. Desuden er det kendt for at lede den populære ungdoms-radio. Hvem ved, hvad videre skæbne? Måske i gang musikken vil tage førstepladsen i hendes liv.

Hun elsker

Journalister er villige til at sige, at mere som en stjerne - musik eller mode. Hvordan dette gælder selv Ceylan Chapa? Biografi piger giver svaret på dette spørgsmål - for hendes passion for musik og mode - er en alvorlig sag, og grundlaget for en karriere. Selvfølgelig, en af de mest populære typer af tidsfordriv er shopping for Ceylan. Til hendes morskab - det er ikke bare at købe en ting, men bare at vandre rundt i butikkerne. Hun gjorde ikke mangler penge, og har råd til at gå til Paris for håndtasker og tilbehør fra "Hermès" eller "Chanel". Samtidig er det ikke smide utætte jeans og dygtigt gør dem shorts, ikke at miste de designer færdigheder. Hendes stil er meget individuelt, og du kan endda kalde det "Ceylan Chapa." Alderen på udfolde livet - det er hvad bør lægge vægt mærker og brands, som hun foretrækker.

elsker af hunde

Hun fastholder sin egen blog, som fortæller fans ikke kun om mode, men også til velgørenhed. Det hjælper dyrene fra kennelen, og opfordrer andre til at gøre det. Hun selv tog hjem fem smidt ud i gadehunde, og andre søger plejefamilier. Hun rådgiver hans fans til ikke at købe dyr i dyrehandler og tage væk dem, der forrådte. Ceylan overværer planteskole hver søndag, og følger skæbnen for alle sine spillere. Generelt modellen elsker hunde, elsker at blive fotograferet sammen med dem, og bryder det stereotype billede af muslimske kvinder, foragter disse uelskede Profetens dyr.

Med hvem hun møder

Nå, selvfølgelig, ingen biografiske artikel om Ceylan Cape er komplet uden at beskrive sit forhold til Burak Ozchivitom, hjerteknuser fra "Magnificent Century" og andre tyrkiske føljetoner. Pigen kan ikke lide at tale om det, så paparazzi bytte om dette måske den smukkeste par i Tyrkiet. Er Ceylan Chapa glad? Personlig piges liv - et mysterium. Indtil for nylig, al den tyrkiske presse sagde, at den berømte skuespiller og en stor model, alle meget alvorligt. De er hele tiden hviler sammen et eller andet sted i udlandet - primært i den sydlige del af Frankrig, Italien og Thailand. Burak Ceylan mødtes med forældre og åbent kaldte hende sin forlovede og kommende kone. Mellem dem selv blev forlovet.

Vil ægteskabet?

Men sidste år, de tabloid overskrifter var fulde af nyheden om, at parret split og vil ikke være nogen bryllup. Ligesom, hvor mange år og Burak Ceylan Chapa hverken opfyldt, mens du optager den næste serie endnu trukket til side af hjertet smuk. Hvad det synes at have stukket det til sin partner for "gærdesmutte" (jo, de Turks tre gange fjernes "Birdy sang") - Fehr, fordi det ikke er så jaloux og ikke at gøre en scene til ham. Kort sagt, avisen "skilt" elskede og brød hjerter mange af hans læsere. På den anden side, Burak Ceylan og optræder sammen, herunder ved åbningen af hans restaurant "Bali Bey." I april i år, skuespilleren købte en bil "Mercedes' nyeste model af otte hundrede tusinde lire, og rejste med sin brud omkring kysten, men forsøger at skjule fra journalister. Vidal samme slags verdslige kronikører hævder, at det er usandsynligt, at kløften er alvorlig - efter at alle pårørende Ceylan tage for lange positioner i mediebranchen, og sex symbol i Tyrkiet stadig med sin tidligere elsker.

Hvad er der forude?

Men ikke en af fremtidens bryllup leve Ceylan Chapa. Biografi model og studievært kan meget vel føre hende til at kaste den måde. Blandt hendes venner mange berømte stjerner af forskellige serier, og faktisk pigen bliver sidst en masse tilbud fra producenterne. Alle ønsker at få en person kaldet Jeilan Chapa. Filmografi det har ikke startet endnu, men vælger den rolle, hun kan. Hun mener om denne udsigt, samt over, hvis hun ikke bliver reklame ansigtet af en brand ... Men den endelige beslutning har ikke haft til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.