LovStat og lov

Personlige data fra børn: de bliver behandlet, hvordan man kan beskytte

Mange mennesker spekulerer på, hvad de personoplysninger om børn og voksne. Sagen er, at i 2006 udstedt en særlig lov, der pålægger restriktioner på virksomheder og institutioner vedrørende brugen af oplysninger om den person i Rusland. Derfor indsamling og behandling af oplysninger om de mennesker begyndte at opstå problemer. Specielt med hensyn til mindreårige. Forældre skal vide, hvad persondata, og hvordan man kan beskytte dem i tilfælde af overtrædelser. Faktisk alt er ikke så svært, som det ser ud. De vigtigste ting - at forstå den føderale lov № 152 af 27.07.2006 Hvad du bør være opmærksom på det første sted?

definition

For eksempel er det nødvendigt at forstå, hvilke personlige oplysninger fra børn. Dette punkt er meget vigtigt. Ikke alle forstår hvad informationssystemer organisationer kan bruge, og hvad der ikke er i denne eller hin sag.

Faktisk, for at forstå alt dette er ikke så svært. Personoplysninger om den person - disse oplysninger til at hjælpe med at fastslå identiteten og et generelt indtryk af borgeren. For eksempel, vægt, højde, samt oplysninger om sundhed, Fulde navn og fødselsdato. Vi kan sige, det er en personlig information om personen.

Adskillige komponenter i en hel

Nu er det klart, at sådanne personoplysninger. Hvad angår dem? Sommetider gæt er ikke så enkel. Men for at undgå unødvendige spørgsmål, kan du bare kigge i Forbundsrepublikken lov № 152 af 27.07.2006 Den identificerer flere kategorier af personlige oplysninger.

I øjeblikket er de personlige data opdelt i:

 • fælles;
 • biometri;
 • specielt.

Hvad gælder for enhver form for oplysninger? Husk ikke så svært. Meget afhænger af alder af borgeren. Hos børn, de personlige oplysninger er langt mindre end hos voksne. Dette er helt normalt.

Den fælles attribut navn, efternavn, efternavn, menneskelig uddannelse. Også her omfatter oplysninger om den faktiske bopæl, opholdstilladelse. Beskæftigede borgere (f.eks børn efter 14-16 år) er også data om arbejdssted, indtjening.

Særlige typer af personlige oplysninger - det er de data, der vil bidrage til fuldt ud at karakterisere personen. Dybest set, hvad det hører ikke til en almindelig type. Det handler om race og køn, politisk eller religiøse synspunkter. Blandt andet, dette inkluderer medicinske rapporter om sundhedstilstanden.

Biometriske data, du gættede det - det er ikke noget som biologiske materialer, der er afgørende for identifikationen af borgeren. Hver person er DNA, iris, samt data på højde og vægt. Disse omfatter stadig billeder og videoer. De hjælper også til at fastslå personens identitet.

udtryk for samtykke

Personoplysninger om børn og voksne er beskyttet af loven i Den Russiske Føderation. Afslut føderale lov № 152 "On personlige data" pålægges organisationer og institutioner, forbud mod brugen af oplysninger om personer. Men disse begrænsninger kan fjernes i overensstemmelse med loven.

Hvordan præcist? Alle borgere skal give deres samtykke til behandling og indsamling af persondata. Så vil det være muligt at anvende oplysninger om den person. Men med visse begrænsninger. Om dem lidt senere.

Til at begynde med, bør du være opmærksom på, at personoplysninger behandles og mindreårige børn kan indsamles kun med samtykke fra de juridiske repræsentanter. Det betyder, at en forælder eller værge ved ansøgning til en institution skal udfylde ansøgningsskemaet. Uden den kan du ikke bruge de oplysninger om barnet.

Forbud i henhold til loven

Ikke desto mindre alle de ovennævnte ikke tillade organisationer i eget skøn til at disponere over disse eller andre data for den mindreårige. Federal Law № 152 "On personlige data" pålægger visse begrænsninger. Hvad handler det om?

Sagen er, at beskyttelsen af børns personoplysninger - det er forældrenes ansvar. Men selve loven gidet at persondata af alle borgere i landet ikke kunne bruges til andre formål.

I første omgang forældrene give deres samtykke til undersøgelsen og indsamling af visse personlige oplysninger om mindreårige. Dette er nødvendigt for at opnå et bestemt formål. For eksempel med henblik på diagnose og behandling på hospitalet. Så snart resultatet vil blive opnået, proces, og at fortsætte med at indsamle oplysninger om barnet (eller voksen) er forbudt. Overtrædelse af denne regel til en vis grad pålægger organiseringen af den administrative sanktion.

skriftligt

Det er blevet sagt, at for udtryk for deres vilje med hensyn til det undersøgte spørgsmål bør udfylde det samtykke til behandling af personoplysninger for barnet. Det vil sige, at dokumentet er kun indgives skriftligt. Mundtligt samtykke - er ikke et argument, der skal bruges på en eller anden måde oplysninger om mindreårige.

Det er også tilladt at give samtykke i en fri form. I virkeligheden er det ikke så svært. Denne praksis giver mulighed for at beskytte personoplysninger (der gælder for dem, er det klart).

stand-alone dokument

Derfor papiret studerede - det er en måde at beskytte personlige oplysninger. Desuden, i strid med de fastsatte regler for modervirksomheden eller voksne borgere allerede har ret til at appellere til domstolen. I praksis sådanne tilfælde fra tid til anden forekomme.

Det er for at beskytte dit barn fra indsamling og behandling af oplysninger fra tredjemand, anbefales det at skrive deres egen aftale om at arbejde med data fra den mindreårige. Men hvordan man gør det?

Nok til at kende komponenterne i papir. På et særskilt ark skulle skrive:

 • Data om den forælder-Ansøger (Efternavn, Fornavn);
 • Fulde navn et mindreårigt barn;
 • pas detaljer af den juridiske repræsentant;
 • oplysninger fra fødselsattesten for den mindreårige;
 • oplysninger fra pas til barnet (hvis der findes til børn fra 14 år sådanne data);
 • formål forarbejdning og indsamling af information (for eksempel til afgivelse lægeudtalelsen);
 • Alle oplysninger om den mindreårige, der skal behandles;
 • gyldigheden af sikkerhed;
 • Revisionsprocedure tilladelse (ikke nødvendigvis normalt ikke skrevet);
 • de operationer, der kan udføres med den modtagne oplysninger om barnet.

Derfor bør forældre nøje overveje alle de punkter i ansøgningen, og derefter skrive dem. Ved afslutningen sætte datoen for udarbejdelsen af aftalen og underskrift af den juridiske repræsentant med detaljer. Der er ikke noget svært ved det.

tvang

Hvad hvis du ikke ønsker at give personlige oplysninger? Børn (Roskomnadzor indikerer, at juridiske repræsentanter har det fulde ansvar for beskyttelse af personlige oplysninger af mindreårige) i skoler og børnehaver ofte fyldt med en række tests. Them de synes munter. Dette er faktisk en samling af personlige oplysninger. Og ofte sådanne "underholdning" er udført under tvang.

Forældre bør være opmærksomme på, at de har ret til ikke at tildele retten til at indsamle og behandle data om barnet. Men på samme tid at nægte visse tjenester til borgerne er ikke støtteberettigede. For eksempel, skal du ikke tage til børnehave. Derfor kan ingen tvinge dem til at samtykke til underskrivelsen af behandlingen af personoplysninger. Det er imod loven. Forældre skal huske, at dokumentet - er en ret, ikke en pligt.

nødvendige oplysninger

Ikke desto mindre, nogle personlige oplysninger om barnet pleje på. Til barn beskyttelse af personoplysninger er blevet implementeret til det maksimale, anbefales det at skrive deres egen aftale om de tidligere foreslåede principper. Den største fordel er, at du kan angive det maksimale smal vifte af oplysninger om mindreårige, der 100% er påkrævet for at opnå et bestemt formål.

Hvad handler det om? Det er værd at overveje et eksempel på grundlag af uddannelsesinstitutioner. Hvilket kræver skole? Personlige oplysninger (børn er ikke ansvarlige for deres beskyttelse, bør dette spørgsmål behandles juridiske repræsentanter) af mindreårige samle forskelligartet. Oftest, forældre simpelthen give standardformularer. Som regel skolen efter underskrivelsen papirerne hans forældre har adgang til alle oplysninger om barnet - og hans helbred, og køn, og Efternavn, Fornavn

Faktisk for oprettelsen af denne form for information er overflødig. Derfor, for at gennemføre beskyttelsen af personlige oplysninger, bør juridiske repræsentanter skrive et dokument, der angiver samtykke til behandling:

 • navn;
 • efternavnet;
 • efternavn;
 • alder;
 • bopæl (eller opholdssted)
 • køn.

For at lære i skolen er nok. Husk, at kræver et sundhedscertifikat eller andre oplysninger, ingen har ret til at vedtage i operativsystemet.

svigt

En anden nuance - er, at personoplysninger om børn, som det er blevet sagt, fra tid til anden i forskellige organisationer indsamles og behandles. For eksempel, for at identificere de situationer i familien. Alle forældre har ret til at forbyde sådanne handlinger. Det er tilrådeligt at straks at bekymre sig om at skrive en fiasko at indsamle og behandle personoplysninger om en mindreårig.

Som regel et dokument udfærdiget i fri form. Det vil se nogenlunde sådan her:

"Jeg, Fulde navn (pasoplysninger), mor til F. IO (data fra barnets pas, hvis nogen), den studerende (oplysninger om OC og mindre klasse træning), nægte den personlige samling af data og bearbejdning af min a. barnet kan kun anvendes :. fornavn, efternavn, efternavn, fødselsdato, fødselsdato, bopæl og registrering af overdragelse til tredjemand er forbudt, ellers vil jeg gå til retten på den måde foreskrevet ved lov.".

til netværk

Særlig opmærksomhed bør være beskyttelse af personoplysninger om børn på internettet. Sagen er, at netværk ofte indsamle personlige oplysninger. Det kan bruges til forskellige formål. Derfor er det nødvendigt at en eller anden måde beskytte oplysninger om børn.

Det er ikke så svært. Det er tilstrækkeligt at bruge følgende tips:

 1. Installeret på din computer mail-filtre og anti-virus programmer.
 2. Justeret på pc'en "Parental Control".
 3. Gør fra tid til anden kopier af data fra computeren. Det er tilrådeligt at kopiere alt til en flytbar harddisk.
 4. Tillad børn at bruge kun betroede websteder.
 5. Skift din adgangskode på sociale netværk og andre konti. Både sin egen og barnet.
 6. Gennemføre interviews med barnet om retten til at kommunikere på nettet.

Det bør være klart for mindreårige, at nye ven skal du ikke sende oplysninger om sig selv. Herunder fotos og video. Konti i sociale netværk, anbefales det at sikre de personlige indstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.