Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker cupcake i en fart - opskriften på majs kager og fondant

Lækker cupcake i en fart - det er meget enkelt og tilgængeligt for alle, selv den uerfarne amatør hjemmelavede kager. Du behøver ikke dyre ingredienser. Alt hvad der behøves, kan købes i det nærmeste supermarked. Du kan sætte pris på opskrifter på kager i hast - Vælg din favorit smag og bage. Testet kombination af ingredienser vil ikke skuffe dig.

Kage i hast. Opskrift med cornmeal

Det er meget berømt i Brasilien pie. Cornmeal brug fintmalet. Men hvis det ikke gør, ingen grund til at blive ked. Det er muligt at producere mel fra majsgryn, hakkede i en kaffemølle og endelig sigtning gennem en sigte. Muligheder for at gøre denne kage et par stykker. Dette traditionelle kager kan være mere tør eller meget våd, men under alle omstændigheder anvendelse mel brygning metode. Og dette er den perfekte cupcake i hast.

Opskriften er til to og en halv kopper mel. Bortset fra det, er du nødt til at tage et kvart kilo sukker (herunder pakke af vanille), lidt mindre end en halv liter mælk, en knivspids salt, otte spiseskefulde vegetabilsk olie, tre store æg og en teskefuld bagepulver. Fremstille en første blanding til brygning. I en gryde med en tyk bund cook melet med mælk, sukker og smør. Vægt bør være homogen, er det nødvendigt at koge, indtil tyk. Men ikke fordøje. Perfekt tekstur noget minder dig om semulje med små korn. Afkøl blandingen og hæld det i ægget, pisket med en mixer. I slutningen, tilsæt bagepulver. Bages i omkring fyrre minutter.

Fransk kage i en fart. chokolade opskrift

Denne variation med en flydende fondant påfyldning. Da det er yderst velegnet som en let dessert eller en romantisk middag. Og for at overraske en elsket en usædvanlig morgenmad, vil du være meget nyttigt kage i en fart.

Opskriften foreslår, at du forbereder dejen på forhånd - fordi kagerne skal serveres meget varmt. Det er vigtigt, at din ovn vil du ikke svigtet og lade dig vide om alle dens funktioner. Eksperimenter bagning fransk kage i to varianter - med et flydende center og en størknet. Det er vigtigt for dig at vide, hvad forventer i hvert enkelt tilfælde.

Tag for en halv bar af chokolade (hvid, mælk eller sort) og en pakke smør. Smelte i et vandbad (mikrobølgeovn kan bruges). Separat, piskeris æg med en spiseskefuld sukker og den samme mængde mel indtil forsvinden af klumper. Omrør både blandinger og tilføje smag til cognac eller vanille essens. Lå den resulterende masse i de tre små silikone forme, smurt med smør. Bages ved den maksimale temperatur i fem minutter. Serveres straks. Hvis du forlænge tilberedningstiden er bogstaveligt talt fire minutter, derefter den midterste, helbredes, men vil stadig være helt bløde. Det er derfor, det er så vigtigt at kende temperaturen på deres ovne.

Meget god denne dessert med is og en likør eller kaffe. Den samme dej kan bages i en mikrobølgeovn - i dette tilfælde tilstrækkeligt tredive sekunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.