Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift på blomme sauce til kødet: georgisk og kinesisk tema

Kokke i mange lande i forskellige dele af verden stadig har længe været opmærksom på disse saftig og sød frugt. En opskrift på blomme sauce til kød er til stede i adskillige nationale køkkener. Såkaldte, for eksempel en af de mest almindelige kinesiske krydderier, ofte bruges i udarbejdelsen af de nationale retter. En georgisk opskrift på blomme sauce til kødet - tkemali - rundsendt, sandsynligvis på hele postsovjetiske område. Således bruger saftig frugt næsten uanset hvor de vokser, tilføjer fadet sin nationale smag. Men fundamentet er stadig de samme: forskellige sorter af blommer, krydderier, krydderier, nogle gange - andre grøntsager og frugter. Hver opskrift blomme sauce til kød har sin egen originale og unikke smag og dokumenteret i århundreder. Lad os starte med den berygtede tkemali - legendariske retter af georgiske køkken.

Blomme sauce til kødet. Opskrift fra det solrige Georgien

Amazing smag det giver en særlig slags blomme, almindelig i Georgien. Allerede i midten af foråret er de første frugter af blomme divaricata (cherry blomme). Dette er ikke helt modne frugter bruges til at gøre tkemali. Han tjente for mange, for det meste kødretter. Kog til sommer tid, og på fester er inviteret af en eksisterende tradition for venner, naboer, slægtninge: Georgien - et meget gæstfri land. I forskellige dele af landet opskrift blomme sauce til kødet kan variere, men farven er altid en georgisk.

Hvad der er behov for madlavning tkemali

 1. Grønne blommer, sure, ikke helt moden.
 2. Ombay - mose mynte. Det er imidlertid Georgien at få ganske problematisk, men hvis du kommer til at gøre alt efter reglerne, er du nødt til snor op. Det er normalt at tage ud på markedet på de georgiske og andre orientalske krydderier sælgere.
 3. Hvidløg - en vigtig ingrediens. Uden den ikke kan gøre mange orientalske retter.
 4. Påkrævet: koriander og dild, koriander og rød peber. Sommetider tilføje andre krydderier. Nå, salt - hvor den samme uden hende.

forberedelse

Tkemali - blomme sauce til kødet. Opskrift på det er ikke så svært. Hoved (hvis du har til rådighed alle de nødvendige ingredienser) - observere sekvens af handlinger, temperatur og tilberedningstid.

 1. Sour blomme (tage en hel spand - 10 kg, der var nok til konservering, og sauce viser sig så lækker, der hurtigt forbruges) skal skylles grundigt og buste. Så koge det i en stor container, så 40 minutter bugten vand til at dække produktet.
 2. Derefter, gennem en stor sigte tørre vasken samtidig udtrække frøene og fjern skræl. Opnået gylle konsistens grøn puré. Kartoffelmos fortsætte med at koge ved svag varme.
 3. Når konsistensen af creme fraiche er nået, vi indfører krydderier i en temmelig stor mængde af præ-mosede og hakket, hvidløg, knust eller finthakket rød peber bitter. Her kan du allerede ejer variruete kvantitet: kærlighed vittig - mere peber og hvidløg, hvis ikke, giver præference til græs og krydderier (én pr ca bundt af urter og fed hvidløg pr kg hovedproduktet - blomme). Nødvendigvis tilføje mynte mose lille tsk. Det vil give en ekstra pikante til fadet.
 4. Alt grundigt ælte i en skål og næsten øjeblikkeligt slukke den, da mange krydderier, som ikke kan lide langvarig varmebehandling. Vores sauce tkemali klar. Vi giver ham en lille bryg, og du kan tage med til bordet.
 5. Hvis du ønsker at forberede den til senere brug, kan du bruge en halv liter glas. Sauce spredt ud og lige i steriliserede glas stykke tid. Så rulle op.

Et par hemmeligheder fra erfarne kokke

 • Ved tilberedning blomme puré konstant røre en træspatel, og så vil det brænde.
 • Tilsæt ikke eddike i alle tilfælde, selv med bevaring.
 • Når høster vinteren under cover tilføjer en ske af vegetabilsk olie. Dette forhindrer saucen fra forkæle.

Kinesisk blomme sauce til kødet. Opskrift med et foto

Kineserne, dette krydderi er også ganske efterspurgt og bruges ofte sammen med noget mad. Kinesisk blomme sauce til kødet (opskriften med et foto - nederst) er ved at forberede ikke mindre bare end georgisk. Hele punkt er i ingredienserne, der afviger ganske væsentligt. En anden grundlæggende forskel - brugen af eddike. På ganen viser det sig, søde og sure, skarp og krydret.

ingredienser

 • Blommer sure-søde (svesker) - 1,5 kg.
 • To løg.
 • Frisk ingefær (Root) - et stykke på ca. 2 cm lang.
 • Par purløg.
 • En halv kop brun sukker sukkerrør og den samme hvide.
 • En halv kop æble cider eddike eller ris.
 • En lille skefuld korianderfrø.
 • Knib af kanel, nelliker, jorden, cayennepeber, salt smag.

forberedelse

Forventet stuvet plum sauce til kødet (kinesisk opskrift) fremstillet af blommer, hvor knoglen er fjernet og skrælning. For at klare denne hjælp skoldning frugt.

 1. Blommer, fyldte glas vand, slukke ild på en lille tilstand til en pulp minutter 30. For at opnå dette er det muligt at anvende en pre-blender.
 2. Ingefær, løg, hvidløg knust og indført i massen. Føj til de andre ingredienser. Simre omkring 40 minutter på det faktum, at ingen af dem har en lav varme - massen skal lidt pobulkivat, ikke at syde. Rør konstant med en træspatel, og det vil brænde!
 3. Efter en bestemt tid, breder sig på bankerne varm blomme sauce til kødet. Opskrift til vinteren indeholder allerede den nødvendige mængde af eddike, så rullen kan sikkert pre pasterizuya i kogende vand i 30 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.