Kunst og underholdningKunst

Tegne tegneserie

Tegning tegneserie

Som barn havde jeg en masse af farve blyanter. Men jeg vidste ikke, hvordan man kan male og havde ikke lyst til. Jeg ønskede at være en brandmand.

Jeg begyndte at male i skolen. En dag blev jeg bedt om at lave en tegning til væggen avis, og jeg fik en smag, uddannet fra kunstskole.

Jeg må indrømme, iscenesat stilleben med deres karakteristiske lurvede gardiner og kunstig frugt altid forekommet mig kvælende akademisk. Jeg elsker tegnefilm. Og som barn elskede, og nu at være tro mod idealerne om sin ungdom.

Men alligevel er jeg meget glad for, at instituttet vi lærte at trække på de klassiske kanonerne af maleri og tegning. Portræt af en figur i rummet, farve, volumen - alt er meget god, rigtig og nødvendig. Derfor lidt efter lidt, jeg har valgt til mig selv denne stil af arbejde, der fredeligt sameksistere akademiske tegning og tegnefilm. Jeg trækker tegnefilm. Tegnefilm og karikaturer.

Mange spekulerer på, hvad kunstnerens talent? Hvordan man lærer at tegne? Hemmeligt Jeg siger dig, som en mand, der længe har plaget den klassiske skole, at talent er ikke så vigtigt for læring. Nogen maler evne i blodet, er der nogen ingen blod urenheder omfatter ikke - alt hvad der er ubetydelig i forhold til de konstante praksis og praksis færdigheder. Kan og hare lære at ryge, men kun i denne forstand er et nul, hvis han ikke får fornøjelsen. Hvis du kan lide at tegne - så er alt i orden. Træk en mængde. Jeg vil tale om, hvad du bør være opmærksom, når vi trækker en tegneserie.

Hvis du arbejder i akvarel, ikke sjuske med papir. Tag et godt tykt akvarelpapir, bedre end den italienske. Når du justerer figuren, vil tykkelsen af papiret giver dig noget at rette eller sløre de nødvendige steder. Med en billig papir, vil dette ikke ske, fordi det buler på én gang, og det vil blive vist på pillerne.

Prøv at præcist formidle karakter sharzhiruemogo. De vigtigste ting - ikke overdrive det med overdrivelse af proportioner, kan det skade en mand. Dit mål - ikke at gøre nar af ham og slog sin værdighed ved at udjævne den komiske form for smiger.

Ikke overdrive mangler og fortjenester. Stærk hage, lange ben, en storslået buste, behårede muskuløse arme, store øjne, slanke fingre, en bred pande myslitelsky - hver har sin egen ejendommelighed i udseende. Det samme gælder for tegnet. One - en drømmende romantisk, den anden - en energisk virksomhed dame, den tredje - den macho, den fjerde - joker. Tjek din model, du selv nyde og gøre billedet fundet hypertrofisk charmerende.

Forsøg ikke at trække hurtigt. Hvis du ikke er en professionel, er du nødt til at lave en tegneserie varmt du ikke.

Vær ikke bange for stærke farver. Lyse farver er altid en fryd for øjet.

Men glem ikke, at farven skal være i harmoni. Ved hjælp af forkerte farver - en meget almindelig fejl novice kunstner. I skolen, han straks sat bag dette nummer. Så det første, han har at gøre - vær ikke doven, se på bordet af farver og lære, hvad farver varm, og der er cool. Og prøv ikke at blande dem.

Stræb efter at sikre, at de objekter og figurer skildret i tegnefilmen var omfangsrige.

Opfylder økonomisk måde af tegning - mindst linier ved deres maksimale udtryk. Forestil dig, at du - kineserne, der søger at forstå Tao kalligrafi.

Jeg giver installationen - du er kinesisk, flittigt trække den samme linje, så længe det ikke viser sig perfekt. Gang på gang, du gør penselstrøg, efterhånden kommer tættere på perfektion.

I dette tilfælde kan du endda være i en bedre position end den gamle vismand: hvis du tegner på tabletten i et grafikprogram, så har du ikke noget problem med overførsel papir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.