Nyheder og SamfundMiljø

Befolkningen i Krasnodar område: antallet af

Krasnodar-regionen - et unikt land på hvilken side af det heller ikke se. Og de samme mennesker, der bor i det pågældende område. Det milde klima, den rigdom af natur, smukke hav siden oldtiden tiltrukket folk. Kuban studie af livet kræver en holistisk tilgang: det er nødvendigt at tage hensyn til den kulturelle mangfoldighed, et stort antal mennesker fortrængning forliget, og blandingen af repræsentanter for forskellige nationaliteter.

Befolkningen i Krasnodar-regionen fører i antallet af indbyggere pr, passerer fremad kun Moskva-regionen. Et karakteristisk træk ved det - det store antal mennesker, og en hel masse nationaliteter.

kvantitative indikatorer

I 2010, i henhold til folketællingen, at antallet af mennesker, der bor her, nåede niveauet for 5226 000. Mens der i landet efter 90 Der er en alvorlig tilbagegang indikatorer, Krasnodar Territory befolkning steg med 2% sammenlignet med data for 2002. Tætheden er omkring 70 personer pr kvadratkilometer. Ud over den naturlige genopfyldning af antallet af indbyggere, den naturlige nedgang blokeret ifølge de statistiske kilder, og også vandrende vækst. Selvom den negative naturlige vækstrate er 1,33%, påvirker dette ikke det samlede antal indbyggere.

I sammenligning med de sidste år af Sovjetunionens af Krasnodar Territory befolkning er vokset med 10%. Eksperter siger, at det meste var det på grund af tilstrømningen af såkaldte økonomiske migranter fra Ukraine, Hviderusland og andre lande. En eller anden måde, men det er et fænomen af den post-sovjetiske rum.

Alder og køn indikatorer

Som for beboerne i gulvet, som andre steder på det område af den Russiske Føderation, Krasnodar Territory befolkning hovedsageligt består af kvinder. Dem på 379 900 mere end den stærkere køn. Også i 2002, denne forskel udgjorde 358600. Det betyder, at en mand i 2010 havde 1.157 kvinder. Forringelsen af værdien af eksperter forklare den høje dødelighed blandt erhvervsaktive alder mænd. Sådanne indikatorer leverer Arbejdsformidlingen i Krasnodar Krai, samfundsfag og data fra tællinger. Begyndende denne kløft begynder med 25 år.

Vi kan sige, at befolkningen i Krasnodar Territory var ældre end 1,1 år. Den mediane alder - 39,6 år. Dette fænomen kaldes den demografiske aldring. En af grundene - reduktion i antallet af børn og unge. De blev mindre med næsten 20%. Med hensyn til de konsekvenser, disse processer føre til en relativ stigning i antallet af mennesker, hvis alder anses for at være større end den raske og rørige. Således befolkningen i Krasnodar Territory, som er ud over denne grænse, forhøjet med 80 000 personer, hvilket er mere end i 2002, med 6,9%.

Fordelingen mellem byer og landsbyer

Niveauet af urbanisering i dette område er betydeligt lavere end gennemsnittet for Den Russiske Føderation. Det anses for lav, selv i form af globale tendenser til en stigning i antallet af borgere i forhold til de landsbyboere. I landsbyerne, landsbyerne og så videre lever 56 procent, mens byerne er lidt mindretal af befolkningen.

Fra 2010 var der 1.900 private husstande, hvor der er omkring 5 millioner mennesker i Krasnodar-regionen, hvilket er 99% af befolkningen. Den gennemsnitlige familie består af 2,9 personer. Som for byområder, befolkningen i Krasnodar Territory, bor i husholdninger faldt og blev fastsat til 2,7 personer. Kollektive husstande, der er 50 tusinde mennesker. For det meste er disse mennesker, der bor i kostskoler, børnehjem, MLS kaserne, klostre og så videre.

bosættelser

Som allerede nævnt, er niveauet af urbanisering er lav, derfor, i 26 byer, der ligger på det område af en administrativ enhed, nummeret på den Krasnodar Territory befolkning når 2,5 millioner. I de 12 byområder beboet af 147 tusind. Ved 1725 landsbyer er der 2,5 millioner. Byboere, sammenlignet med den samme 2002, var mindre: 52,9% vs. 53,5% i 2010.

Antallet af bosættelser af landdistrikterne typen formere med 6, men for 8 år mellem folketællinger opstod som fremkomsten af nye og forsvinden af gamle bosættelser. Der var også nogle omdøbning og bygder - bymæssige bebyggelser blev landsbyer (8 sådanne enheder).

Som for områder, befolkningen i 23 af dem faldt betydeligt. Lederne i denne tabel Novopokrovskiy skuffende, Beloglinskiy, Leningrad og Krylovskiy områder.

Samtidig 34% af bybefolkningen bor i de største byer i regionen - Armavir, Krasnodar, Sochi og Novorossiysk.

nationalitet

I vest og nord kanter mange russere har ukrainsk oprindelse. I syd, mange armeniere, især i Sochi, Armavir, Anapa og Tuapse. Men en stor del af befolkningen - russisk.

Som for tyskerne, grækerne, tyrkerne, deres numre faldt efter 30'erne som følge af tvungne flytninger og undertrykkelse.

Befolkningen i de Krasnodar Territory distrikter stort set uændret på grund af tilstrømningen af økonomiske indvandrere, som de kommer i højere grad i de store byer. På bekostning af vandrende arbejdstagere generelt, at antallet af indbyggere steget med 1 mio. For nylig, ikke kun gæstearbejdere rejst Statistik kant - mange mennesker fra andre regioner i købet boliger i Syd.

Hvordan til at tale

Officielt sprog - russisk. Men i gaderne som de store byer og landsbyer, kan du høre en mærkelig stemme. Årsagen - kanterne af forskellige nationaliteter. Selvom en lang ophold i området, behøver beboerne ikke vedtage det russiske sprog helt, og bringe deres lyd. Vestlige byer er fulde Ukrainianism, mange ord lånt fra den sydlige del af Tyskland, Adygei, andre folkelige sprog. Selvom dette kun gælder for talen. Alle forretningsdokumenter foregår på russisk.

Tilgængelighed af arbejdspladser

Regulering af dette spørgsmål handler om arbejdsformidlingen i Krasnodar Territory.

Ifølge undersøgelser, er karriere kilde af midler til eksistens betragtes mindst 2,4 millioner mennesker. Pensionister (ekskl invaliditetsydelser) tegner sig for mindre end en tredjedel - 1300 000. Privat gård feeds 0,4 mio. Selv på trods af, at niveauet af arbejdsløshed, dette område indtager 23 plads blandt alle regioner i Den Russiske Føderation, er det ikke ud over gennemsnittet - 6% mod 6,6% i landet.

Ansættelse af Krasnodar Krai i regionens økonomi mere end nogen anden aktivitet, og er 2.13 millioner, hvilket er 91% af det samlede antal ansatte. Af disse er 133 tusind - private iværksættere.

arbejdsformidling

På denne område er der omkring fyrre centre. De er styret af arbejdsformidlingen i Krasnodar Krai. Den største er placeret i Krasnodar, Sochi, Anapa, Tuapse og Novorossiisk og andre.

For at finde et job, skal en bosiddende i området følgende papir indsendes til beskæftigelse afdeling af Krasnodar Krai:

 • Russisk pas eller et tilsvarende dokument;

 • individuelt program for rehabilitering af handicappede;

 • arbejdskraft bog (hvis nogen);

 • eksamensbevis, certifikat, og så videre;

 • resultatopgørelse for de sidste 3 måneder;

 • dokumenter om ophør af ansættelse.

Social beskyttelse Krasnodar Krai af Ministeriet for socialpolitik i Krasnodar Territory. Blandt de områder, hvori arbejdet er som følger:

 • støtte til personer med handicap;

 • støtte til familier med børn;

 • sociale ydelser til veteraner;

 • betalinger til ofre for stråling;

 • udstedelse begravelseshjælp;

 • målrettet materiel bistand og andre.

Det er værd at nævne initiativ medarbejdere. De søger hver ansøgt om hjælp anstændigt arbejde og tilbyder masser af interessante muligheder. Hvis der ikke er i øjeblikket ingen egnede ledige stillinger, arbejdsløse sendt til efteruddannelseskurser, som kan beherskes i efterspørgslen erhverv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.