Nyheder og SamfundMiljø

Den største zoo i Rusland. Moskva, Rostov og Novosibirsk Zoo

Zoologiske haver Rusland, desværre, lidt bagud i udviklingen af internationale institutioner som planen. Dette kan skyldes manglende finansiering, eller flere store vedligeholdelsesomkostninger, som om vinteren er brugt på at opvarme en betydelig mængde af penge, i forhold til de sydlige lande. Men mange af dem er værdige repræsentanter, med professionelt personale, der elsker deres arbejde.

Zoologiske haver er altid behov for hjælp fra staten, fra mæcener og fra almindelige mennesker: Kæledyr er meget dyre. Jo mere det, på grund af sådanne parker kræves ikke kun for at holde dyrene i god stand, men også at give den bekvemmelighed af et stort antal besøgende.

Moskva Zoo

Rejser zoo Rusland begynder med Moskva en gammel zoologiske park, hvor der er mere end 900 arter af dyr. Området - 22 hektar (dette er ikke den største zoo i Rusland). Hans historie begynder med januar den 31., 1864, da i "Presnensky damme" (på s. Presnya) åbnede den zoologiske have. Det står der Tsereteli monument, der forestiller forskellige scener fra russiske eventyr.

Den vandoverfladen af damme i denne zoologiske park er i centrum, da de arkitektoniske og planlægning løsninger, og udstillinger centre. De er hjemsted for hundredvis af fugle. Vand er ikke kun et levested for dyr, men også hjælper til at reducere pludselige temperaturændringer. Om sommeren, når hele byen er ulidelige varme, besøgende og dyr ikke mærkes af dens indvirkning, takket være skyggen af træerne og den kølige brise fra dammene.

Zoologisk Have lever et aktivt liv: en række begivenheder, uddannelsesmæssige og videnskabelige arbejde, organiseret klubber og klubber for børn. Siden 2013 frivillige program er åbent. Zoo frivillige overvåge besøgende til ikke fodre dyrene "deres" mad, er på vagt på voliere, hvor børn blev født, for at redde dem fra unødvendig bekymring, tilbringe ferien, tage sig af dyrene og mere. Til gengæld kan den frivillige få en gratis billet til optagelse på enhver del af den zoologiske have, og de studerende kan øve.

Om planlægning

Zoo er opdelt i dele, kendetegnet ved geografiske og systematiske kriterier:

Gammel område:

  • katte troperne;
  • Øen sæler;
  • elefant territorium;
  • Russisk fauna;
  • nat verden;
  • klipper med rovfugle.

Nyt område:

  • polær verden;
  • "Animal Farm";
  • Afrika og andre dyr.

Gamle og nye områder er adskilt af den Grand georgiske gaden, er de forbundet med en overgang - høj bro. Fra lukkede spor i den zoologiske have, du kan besøge terrarie, Exotarium, Verden aber udstilling af krybdyr og padder, fugle, hus, værelse med fugle og sommerfugle, et værelse med akvarier, et auditorium og et museum for historie i zoo.

seværdigheder

På sitet kan du finde en zoologisk have dyr fodring tidsplan, se video, læse om historien om parken og nyheder, og du kan endda gå på det stort set! En fødselsdag at arrangere særlige programaktiviteter.

Med de besøgende nyder den åbne "bur" med japanske makakaber. Dette område uden hegn maske eller hegn, som vi plejede, og dybtgående ned, med en speciel legeredskaber og en lille dam. Besøgende se aber i toppen. Dette beskytter indbyggerne i den zoologiske have fra overdreven støj. Denne teknik er universelt til stede.

Meget nysgerrig runde voliere. Net cirkel, som om beskytter træet, som er lukket inde i det og fungerer som et hjem for små fugle. I sommeren hans vinstokke Entwine, der ser meget attraktivt: Besøgende næsten altid fotograferet på dette sted.

fordele

Fra et moderne synspunkt Moskva Zoo benytter en tilgang. Løft af vejen for gående trafik over jorden, zoo sparer plads, giver dem en ekstra plads til dyr eller af natur. Multilevel gør det muligt at sprede strømmen af mennesker, hjælpe med at slippe af med store menneskemængder nær fronten af engagementer.

Landskabspleje betalt en masse opmærksomhed. Det kan ses som godt adskilte strømme mellem mennesker med Berceau vinstokke eller striber af enebær Kosak. Fra planter, foretrækkes især til sfæriske (pil samostriguschayasya), med en regelmæssig krone med dekorative farvede blade. Sammensætningen af planterne opretholde skønhed, hvilket bringer et sundt miljø i Moskva Zoo. Billetpris for voksne - 500 rubler. Børn, studerende, pensionister, handicappede og andre personer (egnet til ydelser) - er gratis.

Fra hovedindgangen (fra gaden Barricadnaya), med overgangen til et nyt område byder på en smuk udsigt over vandoverfladen af damme, omgivet af grønne områder, med en farve vifte af vandfugle. Endnu ikke blot forskellige dyr, men også landskabet (et stort antal vandoverflader) - gør denne zoo særlige.

politik

Moskva Zoo er især værdsætter sine langlivede dyr, hvoraf mange er syge og gamle hunde. De blev udført særlig overvågning og pleje. Blandt disse dyr er kendt smukke hvide tigress Kali Ama gorillaer, Shinda og PAFP, tundra ulv, giraf, Samson.

Park politik helt klæber til ordsprog: "Vi er ansvarlige for dem, der har tæmmet."

Barnaul zoo

Det viste sig relativt nylig, i 1995. En lille dyrepark tiltrækker sine besøgende med 16 truede arter, dens videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter samt udflugter. Det område af parken er lille, kompakt, men det ofte arrangerer udstillinger, foredrag. For eksempel, denne vinter, en udstilling af haner.

Barnaulsky zoo kan endnu ikke udviklet i forhold til sådanne strukturer som fx Moscow Zoo. Billetpris for voksne 200 rubler, har også fordelagtige gratis billetter til visse kategorier af borgere.

Rostov Zoo

Det er den største zoo i Rusland - dens område beløber sig til omkring 100 hektar! Han holder en 5000 dyr. Den særlige værdi af denne zoo er, at den er aktiv i bevarelsen af sjældne og truede arter (havørn). Park for nylig fejrede fødslen af den lille elefant.

Rostov zoo - et godt sted for en familieferie, hvor open-air bure med dyr varierer i de store grønne marker til aktiv fritid eller bredden af søen for privatlivets fred. Du kan komme her for at se på de mangfoldige flora og fauna, eller blot bryde op picnic i en lysning i skoven, sammen med deres familier.

Den største zoologiske have i Rusland, selv om det ikke lever op til det niveau af realisering af Moskva, men udvikler sig gradvist og restaureret, højne komforten for både dyr og mennesker.

Selvfølgelig zoo med et så stort område er nødvendigt at udvide grænsen flytter dyr. Det er nødvendigt at afvige fra den konventionelle firkantede hegn med et gitter af tråde og udseende adskillelse landskab metoder eksponering zone fra inspektion zone. Skal investeres finanser er at forbedre levevilkårene for dyrene.

Da området er enormt, skal du indstille pejlemærker til at vejlede folk, som den største zoo i Rusland bør være interaktiv og forståelig for offentligheden.

Novosibirsk Zoo

En af de største zoologiske haver Rusland - 63 per hektar. Det har mange interessante forskelle fra andre zoologiske haver. For eksempel bor på det område i en Liger. Liger - en hybrid af en løve og en tiger. Den første udkom i Rusland her.

Men det er ikke alt, kan prale Novosibirsk Zoo: isbjørne har for nylig erhvervet en anden afkom, men fra sne leoparder blev modtaget 38 kalve i 10 år - et enormt bidrag til programmet for bevarelse af denne art.

Zoo byen Blagoveshchensk

Amur lille zoo, desværre lukket på grund af konkurs. Jeg havde et areal på 9 m og ca. 60 arter. Deres skæbne er ukendt.

konklusion

Det er håbet, at vores lands zoologiske haver som centre for miljø-, pædagogiske aktiviteter, der hvert år vil kun vokse og tiltrække mere opmærksomhed fra borgerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.