Mad og drikkevarerOpskrifter

Velsmagende oksekød hjerte: opskrift multivarka

Oksekød hjerte anses for at være en af de mest nyttige biprodukter, er meget udbredt i madlavning. Den serveres i bagt, stegt eller stuvet. Efter at have gennemgået den aktuelle publikation, vil du forstå, hvordan og hvor meget at tilberede oksekød hjerte i multivarka.

Mulighed med grøntsager

Dish lavet med denne teknologi, viser det sig, ikke kun velsmagende og duftende, men også meget nyttig. Det kan serveres til en familie frokost eller middag. Den vigtige rolle, som det faktum, at de fleste af de produkter, der anvendes i processen, stort set altid have i ethvert køkken spilles. For at gøre en solid (opskrift oksekød hjerte i multivarka vil blive diskuteret nedenfor), skal du bruge:

  • Et halvt kilo modne tomater.
  • Seks hundrede gram oksekød hjerte.
  • persille rod.
  • Tre kartofler og gulerødder.
  • Par lederne af løg.
  • To syltede agurker.

Før hvordan man laver oksekød hjerte, er de opskrifter af hvilke præsenteret i den aktuelle papir, skal du kontrollere, at du har til rådighed ved hånden bundt frisk persille. Plus, du har på lager nødt til at være en lille smule salt, høj kvalitet vegetabilsk olie og sort peber.

Beskrivelse af fremgangsmåden

Først og fremmest skal vi være opmærksomme på udarbejdelsen af den vigtigste ingrediens. Hans grundigt vasket, fri for overskydende fedt og gennemvædet i koldt vand. Efter tre timer, oksekød hjerte (opskrift multivarka sikker på at være i dit hjem samling) spredning i enhedens kop, hæld kogende vand og kog i "Slukning" mode. Efter to og en halv time det let tilføje nogle salt og kog i yderligere tredive minutter. Derefter bouillon hældes i en separat beholder, og det færdige produkt fjernes fra apparatet og anbringes i koldt vand. Efter omkring en fjerdedel af en time det er skåret på tværs af årerne og fjern til siden.

Skålen Multivarki smurt som helst vegetabilsk olie, spredes tidligere vasket, skrællet og hakket grøntsager (kartoffel, gulerødder og løg) og steg dem i ti minutter. Derefter tilsættes de destrueres og befriet fra frø pickles, skiver af blancheret tomater og kogt hjerte, aktivere "Multipovar" og sætte timeren til en halv time. For et par minutter før afslutningen af processen i apparatet skål tilsæt hakket persille. Klar oksekød hjerte (opskrift multivarka du kan se lige over) tjente til tabellen varmt.

Mulighed med creme fraiche

Et biprodukt fremstillet under anvendelse den nedenfor beskrevne teknologi, viser det sig utroligt saftigt og blød. Dens delikate smag går godt med pasta, korn og kogte kartofler. På grund af det faktum, at sammensætningen af retterne ikke har nogen skadelige tilsætningsstoffer, kan det endda producere børn. Før du tilberede oksekød hjerte, opskrifterne på som vil kunne bevise på siderne i din personlige kogebog, skal du sørge for at gå til den nærmeste købmand. I dette tilfælde skal du bruge:

  • Et par mellemstore lederne af løg.
  • Seks hundrede gram frisk oksekød hjerte.
  • Et glas er ikke for tyk creme fraiche og drikkevand.
  • Spiseskefuld af mel.

For at have vist sig lækker og flavorful oksekød Hjerte, opskrift multivarka indebærer anvendelse af vegetabilsk olie, salt, krydderier og friske krydderurter.

algoritmen

Forvasket, obsushenny skæres i små stykker og anbragt i et biprodukt multivarku smurt helst vegetabilsk olie, let tilføje nogle salt, peber og stegt indtil halvdelen. Efter at enheden kop tilføje en spiseskefuld mel og hakket løg. Dertil blev hældt drikkevand og opløst deri fløde. Alt blandes grundigt og koges i "Slukningsmidler" en og en halv time. Det færdige fad er dekoreret med hakkede krydderurter og server.

Desuden kan der tilsættes løg i opskriften til svampe, aubergine, grønne ærter, majs, squash, sød peber eller andre grøntsager. Du kan også eksperimentere med sovs. Ved udarbejdelsen af en multivarka oksekød hjerte, kan anvendes i stedet for creme tomatpuré, koreansk, thai, eller sursød sauce akut køb. Som et resultat, får du en helt ny, men ikke mindre velsmagende ret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.