ForretningHuman Resource Management

Den ABCs af en succesfuld virksomhed: Sådan beregner arbejdsproduktiviteten

Om, hvor den beregning af rentabiliteten af salget, har vi sagt tidligere. Men ud over dem, der er direkte taget i betragtning i beregningerne og er til stede i formlerne faktorer, der er et enormt antal af andre, uden nogen minimal effekt på det endelige resultat. En af disse faktorer er arbejdsproduktiviteten.

Hvad er den naturlige produktivitet

Faktisk er det - en klassisk definition af ydeevne, det undersøges nærmere i gymnasiet. Naturlig produktivitet er grundlaget for mere komplekse beregninger. For at forstå, hvordan man beregner produktivitet, kan du bruge en simpel formel:

YS VHF / NWP.

Konventioner i formel, dekrypteres som følger:

  • PT - den ukendte mængde, dvs. meget produktive.
  • VHF - mængden af produkter fremstillet i rapporteringsperioden, eller en anden tidsenhed (skift, dag, uge, måned, etc.).
  • NWP - antallet af produktionen, dvs. medarbejdere.

Ikke at forveksle med kompleksitet

Så har vi lidt forståelse for hvordan man beregner produktiviteten. Men hvis du ikke bruger disse tal i deres favør, vil et sæt af tørre fakta ikke arbejde,. Især dem, der ønsker at øge produktiviteten, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på standardisering.

Rationering af arbejdskraft - fordelingen af arbejdstiden for udviklingen og / eller operationer. At arbejde rationering var kompetent til at tage i betragtning, er nødvendig, da kompleksiteten af det endelige produkt, og kompleksiteten af komponenter. Under kompleksiteten i dette tilfælde mener vi den tid, der kræves for at producere en enhed output.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at er meget let at vide, hvordan man beregner produktivitet, at få værdien af arbejdsindsatsen, fordi denne værdi er den inverse af forestillingen. Men i praksis er situationen noget anderledes. Denne fremgangsmåde reducerer produktionen, bliver årsag til det visne af mange virksomheder.

Tr. = T / AFP

  • Tr. - målværdi, i dette tilfælde - kompleksiteten.
  • T - mængden af arbejdstiden for en vis periode.
  • AFP - mængden af produkter fremstillet i samme periode.

For at opnå maksimal nøjagtighed, skal resultaterne præsenteres i form: t (tt: mm: ss) / produkt. Dette optageformat er den mest præcist afspejler essensen af indikatoren.

Du har allerede formået at beregne arbejdsproduktiviteten og arbejdskraft af sin produktion? Så er det tid til at lære om, hvad principper bør reguleringen af arbejdskraft.

regulering af arbejdskraft principper

  1. Det er bedst at fokusere på aggregerede indikatorer. Hvad betyder det? For eksempel, hvis vi taler om fasovschitse i butikken, giver det ingen mening at overveje, hvor meget tid det tager at inspicere et æble eller agurk. Men pointen, hvor meget af en hvilken som helst vare vægt det skal håndtere pr skift, ville være passende. Ud over at forbedre ydeevnen, kan du også parallelt til at identificere de mest ærlige og kvalificerede medarbejdere og frasortere dem, der ikke opfylder kravene.
  2. Situationen er helt anderledes med en vanskelig fødsel. Her er lidt ved, hvordan man beregner arbejdsproduktiviteten - du skal gøre dette med hensyn til alle operationer af cyklussen. Et slående eksempel - arbejde-montører justeringsanordninger elektronik. Hvis sådan en ting som regulering af arbejdskraft, i dit firma ikke engang at være de mest kvalificerede arbejdere, vil de tilbringer det meste af deres tid på "kaffe og donuts", og derefter inden fristen i en fart at gøre hack.

Stifte bekendtskab med oplevelsen af succesrige virksomheder med et verdensomspændende ry, gennemføre effektive knowhow i virksomheden - og dermed produktiv arbejdskraft vil altid være på toppen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.