HobbyHåndarbejde

Hydrangea af foamirana: masterclass om at gøre en blomst

Blomster fra foamirana, eller plast ruskind, har en vigtig funktion: når de krølle hurtigt gendanne den oprindelige form. Derfor er denne materielle produkter bruges ofte til at skabe fælge til hår, brocher og andet tilbehør, der kan simpelthen fjernes og sat i en taske uden at bekymre sig, at tilbehøret vil miste et attraktivt udseende. , выполненные опытными мастерами, выглядят очень натурально и часто неотличимы от настоящих. Knopper af plast ruskind foretaget af erfarne håndværkere, ser meget naturligt og er ofte ikke til at skelne fra den ægte vare. Lær at lave hortensia foamirana fra hans hænder, fra master-klasse på skabelsen af denne blomst.

Vi er ved at forberede de nødvendige materialer

For at producere en blomsterstand, vi har brug for:

 • to plader af plast ruskind pink eller blå farve for blomster og oliven - for løv;
 • jern til opvarmning af materialet;
 • MDL som hortensia blad;
 • tandstikker;
 • kunstige støvdrager til lyserøde blomster;
 • To overfladisk olie pastel tone i materialet;
 • pensel;
 • tynd tråd;
 • Blomster tape;
 • pin;
 • store og små saks;
 • gennemsigtigt klæbemiddel skum.

Master-klasse på skabelsen af hortensiaer foamirana

I den første fase, vi markerer grundlaget for kronblade. Benytte plastfolie ruskind pink eller blå farve og markere sit tandstikker i firkanter på 2 x 2 cm, og derefter skåret i arbejdsemnet. Derefter bruger stifter markerer midten af hver kronblad. Neglesakse foretage nedskæringer i midten af det samme fra alle sider, uden at nå ca. 2 mm til centrum. Vi fik posten for en enkelt blomst.

Fortsæt til workshoppen "Hydrangea fra foamirana". Nu er du nødt til at gøre hvert kronblad mere naturligt, afrundede kanter og tonet midten af en grøn kridt pasteller på begge sider. Valgfrit gøre blomsterne helt glat - så de vil se mere naturligt. Det kan blive afskåret kun kanter eller lave en bølget kant, bruger til krøllede saks. Der er ingen grænser for din fantasi, kan du roligt eksperimentere, hvilket skaber blomster i forskellige former.

Det næste skridt i vores master class "af Hydrangea foamirana" - udarbejdelse af jern. Varm det til en temperatur, således at fingrene nemt kan røre såler. Nu gør vi venerne i farverne: opvarmede kronblade og anvende dem til Molde fire gange, hver blad for sig, for at udskrive billedet. Øve tre kronblade hånd, at de ikke opvarmes, og den fjerde lægger til Molde. Kanterne af blomsterne i pastel lyserød dække to gange. Anden gang efter opvarmning at male jern, så fiberen vil ligge fladere, og bladet kant bliver mere stiv.

Støvdragere for hortensiaer af foamirana: Doing deres egne hænder

Det er nødvendigt at gennembore midt i en hver opløbet og sætte det støvdragere og derefter fastgjort til bagsiden af blomsten ved hjælp af lim og en pensel. Det er mere bekvemt at bruge klar - det sparer tid for oprettelsen af en blomst, men støvdragere kan gøres på en anden måde, ved hjælp af plast ruskind. For at gøre dette, afbrød en lille strimmel af materiale 2-5 mm lang, afskåret et stykke af denne størrelse, det var praktisk at arbejde sammen med ham. I midten af et plot for dråbe lim og anvende ledningen, og svinget foamiran slibning. Skåret væk overskydende og rul præform mellem fingrene, danner stamen.

Vi færdiggøre en master class på hortensiaer fra foamirana anden måde at skabe seredinok: hjælp Styrofoam bolde og lim den skumgummi. Ved konventionelle smelte klæbende perler. Til farvning støvdragere brug akryl. Billets lim til tråden, derefter blande malingen til opnåelse af en behagelig farvetone i kronblade, dyppe den i den øvre del af støvdragere eller farvestoffer børste. Slut med en central blomst, også nødt til at bruge den selvklæbende skum.

Samling produkter

En ny fase i master class "af Hydrangea foamirana" begynder med samlingen af enkelte blomster i blomsterstanden på 5-7 stykker. Sætte dem i en flok, ved hjælp af: Blomster grønne bånd og tråd. Det er tid til at tage blade. Skær plastik præforme ruskind oliven to foldere. Langs kanterne af hvert ark påfører indhak. Det er fortsat at varme dem på jern og give form presses til Molde og bøjede kanter. Lim floristic ledning til bagsiden og indsamle blomsterstand hydrangea fuldt sikring blomsterbuketter blomster tape. Udført! Vi har skabt en hortensia fra foamirana egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.