Kunst og underholdningFilm

"Grænseløs": skuespillere og roller. Filmen er baseret på myte eller sandhed?

I 2011 på de brede skærme ud fascinerende film Nila Bergera "Grænseløs". billeder af skuespillere har spillet foran kameraet spændende plot, centreret om den teori, at folk bruger kun 10% af deres hjerne, mens de resterende mængder af den "menneskelige computer" kan aktiveres, idet den "magiske" tablet. Hvem medvirkede i "Grænseløs", og hvad det betød for aktørerne karriere?

"Grænseløs": skuespillere, foto. Bredli Kuper

Bredli Kuper i de sidste 5-7 år er blevet en genkendelig Hollywood stjerne. Og det hele begyndte med en cameo rolle i den sensationelle serie "Sex and the City" i 1999 efterfulgt af mere eller mindre fremtrædende rolle for Cooper blev Dzheyson Uitaker karakter fra tv-serien "Law & Order:. Særlige Ofre Unit" Derefter skuespilleren medvirkede i en ganske sød, men lidet kendte film: "Manglende lanceringen," med Metyu Makkonahi, "Midnight Express" og "løfte - ikke at gifte sig." Og i 2009 Cooper var heldig: han var stjernen i filmen "The Hangover". Og vi begyndte at skyde, "Grænseløs" i 2010.

billede skuespillere blev generelt ikke kendt og skygge spille to stjerner Bredli Kupera og Robert De Niro. Tegn Cooper - Eddie Morra, der i begyndelsen af filmen præsenterer til publikum en komplet fiasko. Men snart smuglet at få Eddie "magiske" piller, hvorefter optagelse på en person vågner geni. Morra er hurtigt at gøre en karriere forfatter trendy, så kaster hovedkulds ind i verden af finansiering, tiltrådte tjenesten af den finansielle magnat spillet Roberta De Niro. Bortset fra, at tabletterne har en tendens til at løbe ud, og når de kommer til en ende, med den person begynder at ske, er noget utænkelig.

"Grænseløs": skuespillere og roller. Robert De Niro

Robert De Niro - kendt person i verden biograf. Han startede sin karriere tilbage i 1963 med en lidet kendte film "The Wedding Party", instrueret af Brian De Palma.

Men de "gyldne" år i karriere De Niro kan overvejes, 70-80. Det var dengang, at skuespilleren gjort et navn for sig selv, at spille hans bedste roller i "The Godfather 2", i "Taxi Driver" og sports drama "Raging Bull".

I det XXI århundrede. skuespilleren var nogensinde aktiv. I science fiction-filmen "Grænseløs" han legemliggjort billedet på skærmen af den finansielle verden hajer - Carl Van Loon. Carl pragmatisk og forsigtig. Han plejede at arbejde med de bedste. Men da han var på vej møder han en ung geni af Eddie Morra, Van Lun, selvom samarbejde med det, men behandler ham med mistro. Snart Van Lun vide, at Morro sidder på nogle særlige piller. Carl formår at få en prøve og bygge underjordiske produktion NZT. Han begynder selv at overveje sig selv "Verdens Herre", kommer han til Eddie og afpresser ham på tærsklen til valgkampen. Men det viser sig, at Eddie også sidder ikke med hænderne i lommen, og lancerede produktion af "geni pille", således at Van Lun gik til den endelige film med ingenting.

Abbie Cornish som Linda

I filmen "Grænseløs," hovedrollen skuespillere stort set ukendt. For eksempel, den kvindelige hovedrolle havde nogle Abbie Cornish.

Filmografi australske Cornish er ikke for stor, men selv de film, der er til rådighed, ikke haft særlig succes. Begyndelsen af en karriere kvinde med serien "vilde side" i 1997 modtog en vis berygtet efter medvirkede i tv-serien "Detektiver i sadlen." Måske de mest bemærkelsesværdige film med Abby - er "Grænseløs" og "vi. Vi tror på kærlighed. "

Den "Grænseløs" Cornish kæreste spillede rollen Eddi Morry - Linda. I begyndelsen af filmen kaster Linda Morro grund af det faktum, at han "kronisk" fiasko. Efter Morra pludselig bliver et geni, Linda vendte tilbage, men efter at lære, at han sad på de mærkelige piller, hun igen forsøger at forlade ham. Morro formår dog at overbevise hende om, at alt er under kontrol.

Andre roller kunstnere

Aktørerne i filmen "Grænseløs" synes ikke at være meget populær. En forhandler, der distribuerer NZT, Dzhonni Vituort spillet ( "Ghost Rider-2"). Melissas rolle - hans søster - gik til Anna Friel ( "Keepers of Treasure").

Også i filmen kan man se Robert Dzhon Berka, Thomas Arana, Tee Vee Carpio og Patricia Kalember.

Debunking myterne

Maleri "ubegrænsede", skuespillerne som indebærer beskueren i en verden, hvor du kan blive et geni ved at tage en tablet, er en fiktion, for i virkeligheden, men det er umuligt. Det er ikke muligt, fordi forskerne længe har debunked myten om, at menneskeheden bruger kun 10% af hans hjerne.

Talrige undersøgelser har vist, at en person bruger sin hjerne på 100%, er bare forskellige dele af det inkluderet at udføre forskellige funktioner. Du kan træne hjernen og geni bliver så som et resultat af hårdt psykisk arbejde, ikke, der lægger til arbejdet i nogle "sovende områder" i hans grå sagen.

For første gang myten, som filmen "Grænseløs" blev bygget, blev grundlagt af professor William James i slutningen af det nittende århundrede. Så er det en forkert opgørelse citeret Deyl Karnegi i hans bedst sælgende bog. Så denne fejlagtige teori kom til "masser".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.