SkønhedNegle

Fransk lyst til korte og lange negle: fotos og anbefalinger

Negle er noget, der fanger dit øje først, så du kan dømme karakteren af en dame ved at kigge på fingerspidserne. En lys jakke med et mønster eller manicure i pastellfarver - hver af os har ret til at vælge hvad der passer til tøj og humør. Overholdelse af enkle regler under påføring af lak og evnen til at kombinere en farvepalet er en garanti for at få en kvalitets manicure derhjemme.

Stjernerne foretrækker en jakke!

I dag fortsætter den franske manicure med at vinde popularitet. Madonna dukkede op på det røde tæppe med en strålende jakke; Dita von Teese foretrækker en rød månejakke, Rihanna - sort. Bag deres idoler efterfulgt af almindelige kvinder, der i deres dagligdag udøver et lignende design af negle. Megan Fox, på trods af sin medfødte fingersygdom, der er uforholdsmæssig, komplicerer ikke og gør en lys jakke selv på hendes konstant korte negle. Ekstravagant Victoria Behcam foretrækker overraskende klassisk fransk manicure i hvide og lyserøde toner. Af den måde skal dette eksempel nu være størstedelen af kvinderne.

Trend of the season - måne manicure

Hvert år begynder populariteten at erhverve en "Hollywood jakke". Hans andet navn "måne manicure", han modtog fra det faktum, at det fokuserer på den lyse base af søm, som kaldes en "lanula". Fordelen med dette design er, at det ser godt ud både på korte og lange negle. På grund af det faktum, at mørke farver visuelt forkorter længden, skal miniature kvindelige fingre udføre en måne manikyr i lyse farver. Neglen kan dekoreres med rhinestones, pailletter, fremhæve med en anden farve eller lade den ikke males over. For at lave en lys jakke af denne type, er det nødvendigt at påføre et basislag, derefter lak til hullet. Dernæst male den største længde. Du kan bruge en tynd børste eller stencil til at gøre manicuren glat og smuk.

Kreativ jakke med gnistre og mønstre

Modstandere af den franske manicure hævder, at den er lang ude af mode på grund af dens alvorlighed. Men det er værd at tilføje til de sædvanlige farver af gnistre og tegninger - en lys jakke på neglene begynder at se helt anderledes ut. Det vigtigste er at vælge en vellykket kombination af farver og ikke at misbruge smykker, ellers vil den elegante frøken øjeblikkeligt blive status som en sjusket pige. Det er bedst at bruge ikke mere end tre farver i manicure. Undtagelserne er tilfælde, hvor hver skygge bruges i små mængder til at repræsentere et mønster eller mønster. På lange negle ser et stort mønster godt ud, og ejere af miniatyr negle bør se på små prikkemønstre.

Rainbow jakke

Bright manicure som ekstravagante personligheder, der har tendens til at se så effektivt som muligt uanset situationer. Ofte består en jakke af flere farver - denne slags sort kaldes en "twist". Den eneste ulempe er, at han har råd til unge piger, men ikke faste damer, der arbejder på kontoret. Dog kan selv voksne kvinder finde en undskyldning for at gøre det: det vil se godt ud med enhver badedragt og tildele dig blandt alle gæsterne på stranden.

Bright coat, hvis billede er præsenteret ovenfor, kan gøres på to måder, ved hjælp af lakker eller specielle maling. Det er nødvendigt at anvende en dråbe af hver farve på begge kanter af neglen, skygge med et tandstikker eller en orange pind og lad tørre. Derefter fikseres farverne med en beskyttende belægning. Så i regnbuejakken på hver finger har du forskellige nuancer, så manikyret ser meget mere spektakulært ud.

Mislykkede farvekombinationer

Fra dækningen på neglene afhænger en kvinde omdømme. Nogle af dem indrømmer, at de laver en Shellac-belagt manicure for at tage mindre om deres negle derhjemme, og nogle foretrækker en sort lakfarve til at skjule snavs. Lys jakke ser med fordel ikke ud på alle typer negle: For klassisk oval anbefales det at vælge klassiske nuancer, men ikke fluorescerende.

Pastellfarver anbefales ikke til brug i manicure svarte piger; Du må heller ikke vælge en lak i hudens tone, ellers ser neglene ud som en fortsættelse af fingrene. Hvis du laver tofarvet farve, anbefales det ikke at bruge en belægning med store paljetter - så hænderne ser ud til at blive præpareret. Lav ikke store tegninger som SpongeBob eller is på hver søm - denne idé er for børnagtig for en pige over 16 år. Undgå for lyse farver i hverdagen . Dæk ikke lange negle med en almindelig lak uden ekstra dekorationer og tegninger - det ser kedeligt ud.

Hvordan laver man en fransk manicure?

Piger, der tidligere har foretrukket at farve deres negle med en farve, vil det først være let. For at lave en lys jakke skal du have erfaring og tålmodighed, for i første omgang kan resultatet være langt fra det ideelle. Beskæftigelse forenkler stencilerne af forskellig længde og form, hvilket skal pålægges neglen, en del af neglelakken over lakken og lade den tørre. Det anbefales ikke at bruge den samme etiket mere end en gang, da det ellers kan være ujævnt fastgjort til overfladen, som hovederne danner. Afhængig af lakens kvalitet skal du fjerne stencilen efter mindst 10 minutter: Matte lakker tørre meget hurtigere glans. På toppen af neglen er dækket med en beskyttende belægning, hvis du ønsker det, kan du indsætte rhinestones og klistermærker. Hvis du vil lave en tofarvet lyse jakke, et billede, som du vil se i magasiner eller aviser, skal du være opmærksom på kombinationen af farver og deres struktur. Efter konstant og forstærket træning vil det være nemt for dig at anvende lak uden en stencil med en tynd børste i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.