Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning kage på dagen for fødslen af mand

Kage til fødselsdag mand skulle være noget særligt. Selvfølgelig, nogle gange er det nemmere at bestille klar. Men hvis du har tid, og du elsker at rode med bagning, er det bedst at lave mad med deres hænder en sød gave. Opskriften givet i denne artikel vil hjælpe dig til at tilberede en meget speciel kage i 30 år til sin mand. Dog vil det være hensigtsmæssigt på enhver jubilæum. Kage "Opera" - et sandt mesterværk af konditorvarer færdigheder. Men hvis du følger trin for trin retningslinjer, kan du oprette det i dit eget køkken uden besvær.

Chic fødselsdagskage til sin mand - start madlavning

Tre tynde sandkage bør imprægnere sirup kaffe med rom (brandy), fnug-kaffe smør fløde, til dækning af tolags belægning af mørk chokolade. Den mest bekvemme måde at lave en kage til hans fødselsdag mand rektangulær form. Traditionelt er det "Opera" dekoreret med stykker af spiselige guld. Det står i kontrast godt med den mørke glasur og streng klassisk form for kage. Vi angive ingredienserne, hvorfra vi bage kagen:

  • Til 113 g søde mandel kerner af strøsukker fint formalet;
  • 30 g brød, mel eller samovoskhodyaschey;
  • 3 æg rumtemperatur og den samme mængde æggeproteiner;
  • 13 g hvidt sukker;
  • 17 g smør (smør, usaltet. Det skal være af god kvalitet).

Bagning bør nøje definerede parametre :. 33 cm til 40 cm specificerede antal ingredienser netop er beregnet til denne beslutning. Derefter kiks opnå den ønskede tykkelse. Bagning bør vystelen bagepapir (med flanger), og ovnen opvarmes til 185 grader Celsius. Denne fødselsdagskage til sin mand kan bage to måder. Den første består i at blande mandel pulver med sukker (en blanding straks må de sortere en stor sigte) og piskning sammen med æg i ti minutter. Så i tre trin for at tilføje den varme smeltede smør. Slå på dette tidspunkt ikke stopper, bliver hastigheden ikke reduceres. Derefter også tilføje dele af mel, sukker og et protein skum. Den anden (hurtigere) metode er at kombinere alle de ingredienser og pisk dem, tilsættes derefter til den varme olie og piskning proteiner. Kiks ovn 12 minutter, hvorefter der afkøles og skæres i tre lige store rektangler. Et fedt smeltet chokolade og sættes i køleskabet (imprægnering bedre holdes).

Fortsæt med at bage en kage til sin mand

Fødselsdag (foto viser fremragende lagdeling bagt dessert) er ikke uden effektiv indsendelse dessert. Til kagen så præsentabel som muligt, skal det være meget omhyggelig med at indsamle. Først gør imprægneringen af kaffe, rom, vanilje og sukker (vand og sukker skal tages ligeligt, og smag - efter smag). Efter olie creme bør Bland 4 af æggeblommer og brygge varm sirup af sukker og 110 g spiseskefuld vand. Fortsæt slå, tilføjer stykker olie (175 g). I slutningen røre i kaffeekstrakt og vanilje. Til belægning (ganache), smelte to sort chokolade med fløde, mælk og smør i lige store andele. Kager bør imprægneres med sirup og skiftevis sandwiching fløde. Topdæksel ganache og pynt med spiselige guld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.