Nyheder og SamfundNatur

Fantastisk fugl remez

Bird remez vejer ikke mere end 7-11 gram og dets egenskaber overstiger den oversøiske søster - kolibri. For eksempel at udstyre redenen, er den russiske fugl tilfreds med en fleksibel kvist, og kolibrier kræver tykke nok stænger på træet. Hvorfor er den russiske "tommer" ikke så populær som andre?

Ifølge forskere skyldes dette sin ret beskedne farve og uhyggelige opførsel. Efter alt betyder selve ordet "remez" på tysk "reed titmouse", fra latin - "hængende", "hænger". Det vil sige, du kan gætte, at det meste af tiden, Ptah, lever i reedbælg og andre buske og træer, der vokser nær vandlegemer. Hun med akrobatens misundelsesværdige evne er i stand til at hænge på tynde stænger af vegetation og klamrer sig til dem med kun et ben.

Ernæring og reproduktion

Bird remez de fleste af madfundene i bjerget og bark af træer i form af små biller, bær og plantefrø. Insekter og larver supplerer perfekt den daglige kost af fjerkræ.

Reed tits er anerkendt som polygame. Men der er også sådanne personer, der er i stand til at leve med en partner. Kvinden lægger 5-8 æg og inkuberer kyllingerne i to uger. De er født nøgne og hjælpeløse.

I 30 dage er remezza-kyllingerne i et beskyttet reden, og forældrene fodrer dem og bringer i småkuglens næb. Ca. en måned senere bliver kyllingerne selvstændige og klar til at forlade deres forældres hus.

Ordinære Remez

Med hvem kun de sammenligner fjervildt "tommer", der bor i det russiske område! Ofte hedder det en "swamp titmouse", og der er ingen fejl i den. Trods alt er fuglen remez - den nærmeste slægtning til denne sonorøse sangskriver!

Ikke desto mindre bør det erkendes, at familien Remezov er en særskilt art, og den ses ikke kun i Rusland. Småfugle har længe lillet de østlige regioner i Japan, Kina og den moderate klimatiske zone i Centraleuropa. Den almindelige remez er noget større end de andre underarter. Længden af hans krop når 12 cm, og vægten er i stand til at nå op til 19 g (hos mænd).

Kan du sige om disse fugle at de synger fugle i Rusland? Deres tynde fløjter kan næppe sammenlignes med en nattergale. Men "kongens sang" er mere beskeden i farve, snarere end i remez. Fuglen, den beskrivelse, som vi overvejer i denne artikel, glæder øjet med farven på ryggen. Ofte er det dæmpet brunt. Remezs hoved har som regel en grå skygge og en sort maske omkring øjnene. Forskere bemærker, at denne fugl er en storslået bygherrer af reden.

Ptakha suspenderer det i slutningen af en tynd men fast gren. Bringer i kædetræer af urter, væver dem en elegant ramme og fylder den med poppelblusser og kronblade af blomsterblomsterne. Resultatet er et unikt rocking-nest!

Magiske hus

Det bruges ofte til esoteriske og terapeutiske formål. Ifølge oldtidens overbevisning vil fjerkræet jævnligt bære æg, hvis du tager fluffen fra redenen af rime (halm) og sætter den i kyllinget. Og avancerede mages bruger remezens reden i forskellige ritualer. Så, for at forene parrets "hus" hænge på pinden og ramte dem med et skræmmende par.

Hvis en kvinde skulle have vanskelige fødsler, bliver hun fumigeret med en rede, som foreløbigt tales for et vellykket resultat. I Rusland er der tilfælde, hvor småbørn, for sent til at tage de første skridt, blev taget til dammen for at finde tilflugten i remez. Det var sædvanligt for børnene at holde en fugl over fugleboet med en særlig sammensværgelse, så de hurtigt og selvsikker gik.

Sangfugle i Rusland

Hvis vi snakker om sang talenter, så kan selvfølgelig forrangen her gives til nattergalen, blackbird, Oriole, chaffinch, korolku. Og almindelig remez, som vi allerede har fundet ud af, er mere berømt for sin konstruktionsgave. Men vi bør ikke glemme andre underarter af denne familie.

For eksempel havregryn-remez. Hun har en ganske behagelig sang - lidt intermitterende og fyldt med en anden tonalitet. Ptahs sætter sig sædvanligvis på sidegrenene og starter deres raspevku. Men når havregryn-remez er meget bekymret, kan det gøre hårde lyde, som ligner en ubehagelig "snus".

Videnskabsfolk rådgiver elskere af fuglesang for at nyde denne fugles blide trille i naturen og ikke holde det i fangenskab. Havregryn-remez kan næppe tæmes og kan endda dø, tabe frihed. Men hvis der er et stort ønske om at holde en sangere derhjemme, så vælg hende et rummeligt bur i solens solzone. Havregryn-remez er mere insektlevende fugl end korn. Hvis dette ikke tages i betragtning, vil sangfuglen i tide ophøre med at behage ejeren med sin dejlige trille.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.